Dying Light

Routa

Well-Known Member
Dying_Light_cover.jpg


Peli: Dying Light
Julkaisija: Warner Bros. Interactive Entertainment
Kehittäjä: Techland
Tyyppi: First Person Survival Horror
Moninpeli: Co-Op
Alustat: PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, PC
Julkaisu: Helmikuu 2015
Kotisivu: Dying Light

Päivällä tutustut monipuoliseen kaupunkiin ja etsit sen uumenista tarvikkeita ja aseita pelottavan taudin valtaamaa väestöä vastaan.
Yöllä osat vaihtuvat, kun tartunnan saaneista ihmisistä tulee aggressiivisia ja vaarallisia. Kaikkein hurjimpia ovat saalistajat, jotka ilmestyvät vasta auringon laskettua. Tee kaikkesi, jotta selviät aamun ensi säteisiin asti.

[video=youtube;KWASA7eNiLc]http://www.youtube.com/watch?v=KWASA7eNiLc[/video]

12 minuutin pätkä pelikuvaa.
[video=youtube;J2TSCZqcjR0]http://www.youtube.com/watch?v=J2TSCZqcjR0#at=446[/video]

Peli siis Dead Islandin tekijöiltä. Tutun oloista menoa, joskin hieman Mirror's Edge maisella parkourilla maustettuna. Itse olen tykännyt Dead Islandeista ja niiden melee painotteisesta taistelusta, joten tätäkin odotellaan hyvillä mielin. Nyt saattaa olla vähän isompi budjetti käytössä, kun Warner Bros toimii julkaisijana.

Kuvia
dyinglight_slideshow_large_1.jpg

dyinglight_slideshow_large_2.jpg

dyinglight_slideshow_large_3.jpg

dyinglight_slideshow_large_4.jpg

dyinglight_slideshow_large_5.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Huttu

Well-Known Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

En tiiä, liikaa Dead Islandin tyylinen, ei muuta uutta kuin että yöllä pelityyli muuttuu. Vihutkin oli suoraan revitty Dead Islandista (juoksevat zombiet, jättizombiet) Miten kauan ne aikoo kierrättää tota samaa kalustoa?
 

milesizdead

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Dying Light [Hype]

Polttelee kovasti, jos DI:stä ja Mirrors Edgestä on saatu ne hyvät jutut naitettua yhteen niin peli on instant classic. Video näytti varsin mukavalta, ja diggailen aussiaksenttia firman peleissä, ei tarvi aina olla jenkki päähahmona :)
 

Miklu

Active Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Day 1 ostos. DI ja Riptide on olleet hyvettä ja niillä näytöillä jatkopaikka tälle on varma :D
 

Routa

Well-Known Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Nostetaas ketjua uuden trailerin myötä.

[video=youtube;ZASG6BNTDS0]https://www.youtube.com/watch?v=ZASG6BNTDS0[/video]

Itselle tämä on julkaisupäivä kamaa, sen verran paljon tykkäsin edellisistäkin. Eikä tuo saman toisto vielä puuduta.
 

noose01

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Dying Light [Hype]

Täytyy laittaa korvan taakse. Dead Island oli aikoinaan hieno peli puutteineenkin.
Vihujen välttely ja kiipeily näyttää toimivalta, mutta trailerin perusteella tässä olisi sama vika kuin Dead Islandissakin, eli vihuja saa mättää sen seitsemän kertaa ennen kun ne kuoliintuvat.
Täytyy katsella lähempänä julkaisua miltä vaikuttaa.
 

Routa

Well-Known Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Pelin julkaisua siirretty helmikuuhun 2015.

Dear Gamers,

We know you’ve been waiting on a Dying Light release date for quite some time now. After careful consideration, we have decided to release our upcoming game in February 2015. Since this means Dying Light will launch a few months later than originally planned, we feel obliged to explain the reasons that influenced this important decision.

When we started the development of Dying Light, we were committed to innovation. We wanted to give you a freedom of movement unprecedented in open world games. After many improvements and months of hard work, we have now come so close to realizing our initial vision we feel we cannot stop before it is ready.

We believe the Natural Movement element of our game will change what you expect from the genre, and we don’t want to sacrifice any of its potential by releasing too early. This quality-focused thinking underlines all our development choices and we hope you share our belief that the gameplay must always come first.

The new date ensures that we can fully realize our vision of an innovative open world game. We won’t need to make compromises or trade-offs on any of the five platforms we’re working on. For you, it means an outstanding, original game that makes the wait more than worthwhile.

Finally, we would like to thank our publishing partner, Warner Bros. Interactive Entertainment, which fully supports our decision. It’s a real pleasure to work in an environment where quality is universally accepted as the top priority. We believe that this is the only way to make truly incredible games.

We also have an additional announcement for you: starting next month at E3 2014, we’ll be telling you much more about all the exciting features and different aspects of Dying Light. Stay tuned!

-- Dying Light Team

http://dyinglightgame.com/
 

OK

Well-Known Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

2014 E3-traileri

[video=youtube;h9raEf1lZAM]https://www.youtube.com/watch?v=h9raEf1lZAM&feature=youtu.be[/video]
 

TimoT

New Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Hyvältä näyttää! Tää on meikäläisen odotuslistalla aika korkealla.
 

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Vastaus: Dying Light [Hype]

Jos joku ei kerennyt, niin Gamescomissa päästiin ihan käsiksi Dying Lightiin. Hyvältä vaikutti. Ennakkoa löytyy täältä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

pate79

Active Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Ihmeen vähälle huomiolle jäänyt tämä peli?!? Itsekin löysin tuubista vahingossa demopätkää pelistä ja huikealta vaikuttaa. Lähinnä pelottaa pelin yöt, että pilaako ne muuten mahtavalta vaikuttavan pelin. DI oli ehkä yks parhaista peleistä ikinä, mutta vain silloin ku tarinaa sai vetää läpi co-oppina. Yksinpelinä en ole edes jaksanut kokeilla.

Varmaan pakko-ostos
 

TimoT

New Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Tää on kyllä mullakin korkealla odotuslistalla. Näyttää mahtavalta!
 

Ac3way

Well-Known Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Tuli vihdoin aloitettua Dead Island Steamin kirjastosta, hemmetin hyvältä vaikuttaa ensimmäisen 10h jälkeen. No päätinpä tutusta tähän Dying Light peliin internetin ihmeellisestä maailmasta, kun ei Dead Island Riptide tai tuleva Dead Island 2 kiinnosta yhtään. Hemmetin hyvältä ja kunnianhimoiselta peliltähän tämä vaikuttaa, toivottavasti pelintekijät vain ei ole yrittämässä tunkea liian isoa pakettia yhteen peliin. Jo nyt pystyy näkemään videoista, pelintekijöiden puheista ja ennakoista, että pelissä on valtavasti hienoja ideoita ja ne on toteutettu hyvin.

Huolen aiheet liittyvät enemmänkin tekniseen toteutukseen ja kokonaispaketin tasapainoon. Toivottavasti peli on tasaisen sulava, mutta tuskin näin komean näköinen peli kuitenkaan pyörii 60fps PS4:lla. Tämä nousi heti korkealle omalla odotuslistallani ja pelihän tulee jo tammikuun lopussa joten enää ei ole pitkä aika julkaisuun. Peliruuhkan takia toki hankinta voi venähtää myöhäsempäänkin.
 

Therussu

Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Pystyykö tässä vetämään tarinaa cooppina, vai onko coop-pelimuoto erillinen osio koko pelistä kuten yleensä? Videoiden perusteella vaikuttaa ja näyttää hyvältä. Hieman kahden vaiheilla tämän kanssa koska tiedän, että kyllästyn nopeasti jos sama kaava jatkuu liian pitkään. Eli mätkitään vain zombeja ilman mitään päämäärää.
 

flimplay

Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Youtuben theRadBrad:hän tän pelin on saanut käsiinsä ennakkoon jo pari viikkoa sitten ja näköjään jonkun matkaa jo alusta pelannut. Että jos kiinnostaa tsekkaa millainen peli on, spoileria tietysti on. Ei omasta mielestä näytä Dead Islandia kummoisemmalta, paremmat grafiikat mutta muuten aika samaa menoa näyttäis olevan. Jotkut zombiet kyllä näyttää jotenkin nukkemaisilta, en tiedä onko lopullinen tuotos kyseessä. Tietty meno on vissiin yöllä rankempaa mikä kuulostaa ihan hyvältä idealta.
 

Nixunen

Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Ennakkotilauksessa tämä peli digitaalisena storesta. 27 päivää niin pääsee tätä pelaamaan (27.1). Dead island iski aikanaan niin hyvin, että ihan pakkohankinta tämäkin, ja tietenkin kaverin kanssa cooppina koko tarina läpi :)
 

TimoT

New Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

Netissä pyörii nyt huhuja, että Dying Lightin fyysisen version julkaisu olisi siirretty. Digitaalinen julkaistaan ajoissa, mutta fyysinen myöhässä. En ole kyllä pelin virallisilta sivuilta löytänyt mitään tietoa tästä.
 

Foeman

New Member
Vastaus: Dying Light [Hype]

En ole kyllä pelin virallisilta sivuilta löytänyt mitään tietoa tästä.
Dying Lightin face-sivulla on virallinen ilmoitus asiasta:

There will be a short delay in the release of physical copies of Dying Light in Europe, Middle East, Africa, Asia and Australia. The game will have a global digital release on PlayStation 4, Xbox One and PC of January 27, 2015. As physical production has a longer lead time than digital there is some delay in the aforementioned territories. We will share information on the availability of physical copies as soon as it is confirmed.
Huhut pitävät paikkansa ja pelin fyysinen kipale on myöhästynyt. Digiversiot saa ladattua heti julkkarissa.

---

Peli on suuressa harkinnassa. Pidin ensimmäisestä Dead Islandista ja tämä näyttää kunnon jatko-osalta sille. Tiedossa on kuitenkin Techlandin mukanaan tuoma tekninen flunssakausi, joten nyt on odotettava arvosteluja. DI:ssä tekniset kömmähdykset eivät tulleet pelikokemuksen tielle. Toivotaan ettei niin käy tälläkään kertaa. Kuumotuksen helpottamiseen kaksi päheää videota pelistä:

[video=youtube_share;0AyhZyOMX6A]http://youtu.be/0AyhZyOMX6A[/video]

[video=youtube_share;q01BfU_NjtQ]http://youtu.be/q01BfU_NjtQ[/video]
 
Ylös Bottom