Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Onnekseni olin eilen saniteettitiloissa tuon Project Sparkin esittelyn aikana, olisi varmaan reaktiot lähennelleet JonTronin vastaavia, ja koko Mikkiksen pressi sitä myöten pilalla. :D

[video=youtube;1t_Co0gfj18]https://www.youtube.com/watch?v=1t_Co0gfj18[/video]
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Nintendon tilaisuus alkaa terveellä itseironialla

Ääneen hymyilyt irtosi kyllä viimeistään tossa "Give us Mother 3!":n kohdalla. Hauskaa settiä.

E: samalla tosin spoilattiin heti kärkeen sen verran, ettei uutta Super Mario Galaxya ole ainakaan tulossa.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Siis onko noilla edes e3 showta? Mitä hemmetin kuraa tää on?
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Siis onko noilla edes e3 showta? Mitä hemmetin kuraa tää on?

Ei ole live-showta ollu enää pitkään aikaan, joskus muinoin Nintendolla oli tienoon kovimmat bileet bändeineen ja hullutteluineen. nyt ne on pitkään jo tehnyt tälläsiä ennakkoon nauhotettuja settejä, joku vaan painoi Japanin päässä play-nappulaa ja sillä mennää, tod.näk toi näkyy E3:ssa jollain screenillä.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Uuh, nyt sitä Zeldaa. <3 Odotetun upealta näyttää.

E: huhhuh, Bayonetta 2 sai kyllä sykkimään ja lujaa. Ollut jo pitkään itsestään selvää että kyseinen peli myy mulle Wii U:n.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Zelda. Helvetin komea. Grafiikka sekoitus Wind Wakeria ja Ocarinaa. Julkaisu 2015.

Bayonetta 2 näytti kanssa hyvältä. Mukana tulee myös Bayonetta 1.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Zelda ja Bayonette 2 vaikuttivat kieltämättä kiinnostavilta.

Tässä päivän verran nimittäin miettinyt että myisin/vaihtaisin Vita:n pois ja ostaisin Wii U:n tilalle - Nintendon konsolille kun on huomattavasti enempi pelejä tulossa, sekä Wii:n wanha pelikirjasto käytettävissä. Epäreilua tietty verrata kun Vita:lle ei ole tulossa käytännössä juuri mitään - ja laitteen ainoa oikea funktio on Remote Play :/ Hieman petetty olo tuon suhteen.

Huushollin ainoa nykyinen Nintendon konsoli on 3DS, joka taasen on lupauksensa täyttänyt. Sille on tullut pirusti hyviä pelejä (tosin ei Shin Megami Tensei IV - EU julkaisua >___<) ja pian tulee taas: Monster Hunter 4.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Nää Nintendo-hommat ei näköjään oo mun heiniä. Hauskin idea oli se mikä lie Splash Squid tms värikuulapeli. Tuore idea ja makeet värit joilla mässäiltiin kunnolla. Muuten tuolla ei oikein ollut itselle mitään mielekästä. Etenkin se Kirby tms vaikutti täysin suoralta plagiaatilta vanhoista Soniceista ja tuli miellen myös Commodore 64:llä ollut Rainbow Islands(?). Mutta hyvä että Nintendo jaksaa vielä porskuttaa vaikkei mun juttu olekaan. :)
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Pääesitykset ovat tämänkin vuoden osalta nyt paketissa ja tällä kertaa Microsoft ja Sony olivat ihan mahdollisimman neutraaliltakin kannalta tarkasteltuna mielestäni varsin tasaisia. Kummaltakin tuli sellaisia julkistuksia, joita haluaisi päästä pelaamaan, mutta samaan aikaan kummallakaan ei mitään todella järisyttävää sisältöä ollut tarjota. Kaikenlaisia DLC-exclusiveja mainosteltiin puolin ja toisin, mutta ei mihinkään sellaiseen peliin, johon olisin edes jotain DLC:tä näillä näkymin ollut hankkimassa.

Nintendo ei vain samalle tasolle yltänyt. Uusi Zelda näytti tietysti ihan hyvältä, ei siinä mitään, mutta todella laiha paketti sieltä tuli kahteen kilpailijaan verrattuna. Olihan siellä Bayonettakin, jolle fanijoukkonsa löytyy, mutta tuskin nämä isossa kuvassa riittävät. Loppuhuipennus oli uuden Super Smash Bros. -hahmon paljastaminen, mikä ei ehkä se paras mahdollinen peliliike ollut.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Pettymyshän se on jälleen kerran päällimmäisin fiilis Nintendon presentaation jälkeen. Aluksi hyvät puolet:

- Uusi avoimen maailman Zelda näytti hyvältä, mutta siitä nähtiin valitettavan vähän, eli vissiin vielä aika vaiheessa oleva projekti.
- Bayonetta 1 & 2 samassa paketissa on ihan hyvä veto ensimmäistä osaa pelaamattomia ajatellen.
- Xenoblade Chronicles X vaikuttaa hyvältä, vaikka paljoa tuostakaan ei vielä selvää ottanut.
- Hyrule Warriors näytti ihan kiinnostavalta tapaukselta, mutta kauheasti ei uutta tietoa tullut tästäkään.
- Smash Bros varmasti laatuviihdettä sekin.

Mutta sitten..

Eikö Nintendolla enää oikeasti keksitä juuri muuta kuin uusia Mario-maailmaan keskittyviä pelejä? On Yoshia, Captain Toadia, Smash Brosia ja sitten se Mario Maker, jota huhuiltiin jo ennen messuja ja nyt varmistettiin. Sen Star Fox -heiton siinä vaha-animaatiossa otin jo lähinnä vittuiluna.

Miyamoton uutuushan vissiin paljastetaan erikseen videolähetyksellä, joten loppu olisi kaivannut jotakin aivan muunlaista piristettä. Vaikka edes pientä teaseria Retron seuraavasta projektista.

En taida ostaa enää yhtäkään Mario-peliä ihan jo vastalauseena sille, ettei noita kiinnostavampia sarjoja enää tueta.

Edit: Ilmeisesti sitten Star Fox U on vahvistettu. Missasin videon alun, joten sentään vielä yksi hyvä puoli tuli ilmi näin videon jälkeen.

Edit2: Star Fox U ilmeisesti pyöri lähetyksen lopussa. Kissan pirulainen häiritsi viimeiset hetket, niin en pahemmin kiinnittänyt huomiota.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Jotenkin tuli ristiriitainen olo tuosta Nintendon lähetyksestä. Olihan se aivan mahtavaa, että saatiin tietoa uudesta Zeldasta lyhyen clipin verran ja Xenobladen jatkoosasta mutta kyllä tuo tilaisuus jäi aika laihaksi, kun edellämainitut pelit julkaistaan joskus ensivuoden puolella ja kapteeni Toadin seikkailut eivät voisi vähempää kiinnostaa kuin Mario makerikaan.

Ainiin, melkein unohdin: Emme todennäköisesti saa Majoras Maskin remakea 3DS:le kuin uutta Metroid peliäkään Wii U:le, että ei voisi vähempää vituttaa. :mad:
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

No joo....vähän samoja fiiliksiä, mitä tuossa yllä. Se mitä Nintendon showssa näytettiin, näytti ihan hyvältä, mutta sitä olisi pitänyt olla lisää!

Zeldan niityn mäjähtäessä ruutuun monttu kyllä loksahti auki ja helvetin hienoltahan se näytti, vaikkei ihan siltä, miltä toivoin seuraavan Zeldan näyttävän. Myös räjähdykset ja bullet time hidastukset ei mielestäni ole kovinkaan hyvä avaus uudelle Zeldalle....Eli siis vähän ristiriitaiset fiilikset tästäkin jäi.

Xenoblade Chronicles X:ää näytettiin ihan helvetin vähän. Miksei sitä Smash Bros. osuutta oltaisi voitu lyhentää, koska siitä pelistä ollaan nähty jo vaikka kuinka paljon footagea ja täyttää se Xenoblade-matskulla?!?!? Olisivat vaikka näyttäneet, kun juostaan pelihahmolla pitkin niittyjä ja katsellaan maisemia tai jotain...Ja 2015 julkaisu?!?!? NOOOOOOOOoooo

Splatoon näytti kyllä varsin mielenkiintoiselta ja jään innolla odottelemaan tästä lisää tietoa.

Sieltä olis voinut myös jättää ne täytepelit, kuten Kirby piirtelypeli, Mario Maker ja Captain Toad pois. Ei mulla sinäänsä ole mitään niiden tyyppisiä pelejä vastaan; Captain Toadin kentät 3D Worldissa olivat suurta hupia ja pelaan niitä mielelläni lisää, mutta nämä eivät ole niitä pelejä, joita kansalle kuuluu tässä vaiheessa näyttää.

Miksi Star Foxista ei voitu näyttää mitään?!? Entäs Fire Emblem x Shin Megami Tensei?? Ei uutta Metroidia, ei F-Zeroa, ei Miyamoton projektia....
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Tässä vaiheessa voi melko turvallisesti todeta, että tämän vuoden E3-titteli menee The Witcher 3:lle. Kiinnostava tarina, upea musiikki ja ylivoimaisesti kauneimmat grafiikat; demossa kasvoanimaatiot, reaktiot ja maailman yksityiskohdat erityisesti. CD Projektin politiikat vain kasvattavat Witcherin etumatkaa esimerkiksi Dragon Agen todennäköiseen DLC-helvettiin.

Myös parhaan trailerin titteli menee samalle pelille:

[video=youtube;HtVdAasjOgU]https://www.youtube.com/watch?v=HtVdAasjOgU[/video]

Hyvä kakkossija menee Halo 2 -moninpelille ja Master Chief Collectionille, kolmossija Unchartedille. Kaikki nämä olivat tietenkin jo vanhoja juttuja ennen E3:a, mutta se kertoo osaltaan ettei täysin uusia minua kiinnostavia huippupelejä ole ainakaan uusille konsoleille tulossa (vieläkään).
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Niin ja tietysti eräs edellisiäkin vanhempi juttu on vielä tulossa...

[video=youtube;AkC3ySi0OyM]https://www.youtube.com/watch?v=AkC3ySi0OyM[/video]
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Ihmiset, mikä teitä vaivaa? Miten vain muutama muu pelaaja on tohkeissaan Mannyn paluusta! Seuraavaksi pitää puntaroida pitääkö ensi vuonna ostaa Vita vai PS4.
 
Vastaus: E3 2014 (10-12.6., Los Angeles)

Onko IGN ja Gamespot ainoita, jotka tekevät noita haastattelu ja jälkijuttuja 10-12 päiviltä?
 
Ylös Bottom