Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Ck4EnhkUoAARB9q.jpg



Kylläpä näytti uusi Call of Dutyn pelikuva upealta. Alkuun ehdin jo luulla uudeksi VR-peliksi avatuustaisteluineen.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Iski Kojima taas niin mysteeriä tarjolle, että rupesi ihan kiinnostamaan :D
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Jos Microsoftin pressissä parasta oli uusi rauta, veti Sony ässän hihastaan tarjoamalla täysin uusia sisältöjä, upeita pelejä ilman jörjestysnumeroita. Lihaa luiden ympärille sai myös PSVR, johon Resident Evil ja Battlefront VR tulevat tekemään runsaasti myyntiä. Parasta oli kuitenkin nähdä uutta kuvaa pelistä Detroid: Become Human. Vahvisti ennakko-odotuksia huippukokemuksesta. Yksi nopeimpia tunteja ikinä meni tämän shown parissa ja KonsoliFIN chatissa. Kiitos.

 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Hyvä pressi kyllä Sonylta. Pelejä, pelejä ja pelejä. Vähän oli kyllä kiire. Olisi ollut kiva kuulla ja nähdä enemmän noista VR-kokemuksista. Lasit pysyvät kuitenkin varauksessa. Neosta ei sitten kuultu mitään. Tosin sanoivat jo ennen messuja, ettei siitä hiiskuta mitään, joten ei kai siitä voi pettynyt olla.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Sonyn kattaus oli kohtuullisen huikea. God of War oli melkoisen mellevä avaus, ja Shawn Leydenin viittaus omaan esiintymiseensä viimevuotisessa Playstation Experiencessa oli hilpeä in-joke:
shawn-layden-crash-shirt.jpg
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

SONY räjäytti taas pankin, täyttä tykitystä koko show ja vielä ilman turhia lässytyksiä. Live orkesteri toi mahtavaa syvyyttä trailereihin.

God of War ilmeisesti reboot kun numero tiputettu pois ja hyvä niin, tuli hieman witcher viboja gameplaystä. Grafiikka aivan mahtavaa. Toivottavasti pyöri normi PS4 eikä Neolla. Horizon näyttää edelleen huikealta ja kehittynyt viime vuoden trailerista. Detroit Become Human rikostutkinta monine vaihtoehtoineen tuntui lupaavalta. Last Guardianista ei pelikuvaa tullut, pelkkä julkaisupäivä. Resident Evil 7 näytti paluulta perinteiseen ressaan ja jos PSVR versio näyttää vähänkään tuolta niin SONY voittaa koko VR kilpailun. Muut näytetyt VR pelit olivat ilmeisesti vain tekniikka demoja (Battlefront Mission ja FFXV), kysymymerkkinä Batman Arkham VR.

Uusi IP Days Gone selviytymispeli tuntui sijoittuvan samantyyppiseen maailmaan kuin Last of Us. Hyvin jaksoi pleikka pyörittää massiivista zombie laumaa rynnimässä päälle. Codi tuli täysin puskista, aivan loistava yksinpeli tiedossa. Uusia pelimekaniikoita käytetään hienosti avaruudessa hyödyksi. Siinähän dislikea heittävät kun sarja oikeasti uusiutuu. Kojiman esiintulo oli kuin jumalan laskeutuminen, teaseri Death Strandingistä saa Kojiman tyyliin foliohatut pyörimään. Crash Bandicoot remasterit varmasti miellyttävät vanhempia pelaajia. Nostalgia kunniaan.

Ei olisi uskonut että sony pystyy taas viemään koko shown, mutta niin kävi 11/10
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Huh huh mitä tykitystä. En olisi uskonut, että Sony pystyisi vetämään tänä vuonna vastaavan shown.

God of War on ainakin tällä hetkellä E3n vuoden suosikki. Tuli vahvasti mieleen Last of Us:n draama yhdistettynä Tomb Raiderin gameplayhin, ja ei voi sanoa kuin että mahtavalta näytti ja tuntui.
Days Gone vaikutti ihan kiinnostvalta, mitä nyt se ensimmäinen traileri oli jotain aivan ihan hirveää salkkaridraamaa, kun vertasi pari minuuttia aikaisempaan "poron lopettamis-kohtaukseen".
Ressa7 paras anti oli lopun videokasetti, josta tuli vahva Ring-viba. Tuntui vain, että Capcom yrittää paikata PT:n jättämän aukon, kun demo alkoikin ihan samalla tavalla. Käsittääkseni demon pitäisi tulla storeen jakoon, mutta vielä ei ole näkynyt...
Crash remasterit kiinnostaa, jos ovat samaa tasoa Ratchet & Clanckin kanssa.
Horizon näyttää joka kerta vain hienommalta. Huolenaiheena on, että onko pelissä lopulta tarpeeksi sisältöä, ilman että alkaa puuduttaa samat mekaniikat mutta aika näyttää.

Kokonaisuutena aamu starttasi niin mukavasti, ettei aamupalakaan pysynyt suussa. Nyt voikin sitten lähteä salille.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Nyt oli erittäin vaisu esitys Sonylta, sillä odotin paljon enemmän. Jopa Microsoft suoritti E3-messut paremmin kuin Sony ja se on todella harvinaista. Microsoft osasi pudottaa pommeja väliajoin, mutta Sony pudotti ne suunnilleen alussa ja sitten loppu oli todella tylsää katsottavaa. Mielestäni Microsoft tai Bethesda vie voiton kotiin, koska Microsoft tarjoaa Forza Horizon 3, We Happy Fe, kaksi uutta konsolia ja niin edelleen, kun taas Bethesda tarjoaa Skyrim remastedin ja muita hyviä pelejä. Ainoa kova juttu minkä takia harkitsisin Pleikan ostoa on Crash Bandicoot -pelit, mutta en sen takia tuhlaa rahojani Pleikkaan.

Pleikan suoritus 6/10 ja viime vuonna se oli 9/10, eli aikamoinen rimanalitus Sonylta tänä vuonna. Bethesdan oli 8/10 ja Microsoftin 9/10. Ubisoftin 8/10 ja Electronic Artsin 5/10. Electronic Arts ei puhunut The Sims 4:än uusista lisäosista niin kuin viime vuonna ja NHL 17 puuttui kokonaan.

Tämä vuosi oli nyt näin, että Sony puhdisteli Microsoftin koreaa pöytää, eli mielestäni Microsoftin esitys oli huomattavasti Sonya keksiliäämmin toteutettu uusien juttujen vuoksi.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Eipä lehdistötilaisuutta voi oikein paremmin hoitaa. Ei puhuvia päitä, paljon pelikuvaa ja muutama ylläri joukkoon. Ero vaikkapa EA:n pressiin on ihan järkyttävä.

God of Warin (oskesteri + gameplay) ja Days Gonen lisäksi ehdoton kohokohta itselle oli kyllä Kojiman tulo lavalle ja uuden pelin esittely:



 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Aika vähän oli nyt uutta ja kiinnostavaa. Days Gone vaikutti todella kiinnostavalta ja upean näköinen peli, vahvasti tuli Tlou mieleen ja se on pelkkää positiivista. Battlefield 1 aikakausi todella kiinnostava ja näyttävän näköinen, taitaa olla pakkohankinta. Uusin Ghost Recon näytti myös hienolta ja kiinnostava on.
Itsellä kokematta God of War sarjan pelit, mutta nyt nosti kyllä vahvan kiinnostuksen kyseistä pelisarjaa kohtaan tuo gameplay pätkä.
Horizon zero Dawn trailerit ovat hienoja ja lupaavia, mutta itse pelikuva on tylsän näköistä.
Watch Dogs 2 näytti aika laimealta, aika samaa kuin ykkös osa vaikka se ensimäinen WD hyvä olikin.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Olihan tuo ihan messevä tilaisuus sonyltä mutta ei juuri mitään mieleenpainuvaa jos ei lasketa residednt evil 7 josta en oikeen tiedä mitä mieltä olen. God of war uusi alku ei tuntunut hyvältä ollenkaan, mutta katsotaan kun saadaan lisää pelikuvaa ja infoa. Detroit on kyllä ihan ok oloinen peli, crashilta odotin uutta peliä mutta saatiinkin remasterit vai remake en muista? muuten oli ihan hyviä pelejä mutta silti jäi jotenkin vaisu kuva, kyllä microsoft sai enemmän innostumaan tuomalla lähes kaikki pelinsä windows 10 ja esittelemällä uuden hirviö konsolinsa. Ups melkeen unohtu Hideo Kojima, kylmät väreet tuli kun mies asteli lavalle ja peli jättivaan kasan kysymysmerkkejä mysteereineen.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Todella vakuuttava pressi sonylta, god of war ei aivan vielä vakuuttanut mutta last of us:lta otettu mekaniikka voi kyllä toimia.. Resident evil 7 trailerista tuli vähän mitä veetä vaikutelma mutta ei pahalla tavalla :D mitehän tosissaan capcom on ottanut sen kun me fanit ollaan käsketty tuomaan kauhua peliin :D Sony sai myös vakuutettua minut psvr:llä, taitaa mennä ostoon ellei neo tule tälle vuotta.
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

En jaksanut nousta Sonyn pressiä katsomaan mutta suurimmat uutiset luin aamulla ennen töihin lähtöä. God of Warin paluu on hyvä juttu ja tulihan se RE7 viimein...trailerin tsekkasin mutta en tiedä mitä mieltä tästä pitäisi olla. Kuulun itse siihen fani kuntaan jolle RE1-3 on SE juttu mutta uudetkin osat nappaa hyvin. Fanien vinkuminen vanhaan paluusta on ilmeisesti saanut jotain aikaa mutta että tällä tavalla? Ei muistuttanut vanhaa Resident Eviliä vaan enemmän indie kauhu -skenen pelejä, tai Silent Hilliä. Ilmeisesti demo ladattavissa ps+ jäsenille jo tänään, pitää kokeilla. En tuomitse vielä mutta että ihan täyskäännös vastakkaiseen suuntaan RE6:sta. Mikä siinä olisi niin vaikea tehdä vaan kunnon kauhupeli vanhojen malliin 3rd person kuvakulmasta? Hieman huvittaa mutta mielenkiinnolla jään odottamaan tammikuuta 2017.

Koko pressissä ei ilmeisesti ollut mitään niistä tulevista Fromsoftin peleistä (uutisista en ainakaan bongannut)? :confused:
 
Vastaus: E3 2016, 14.-16.6, Los Angeles

Kannattaa mennä takas sinne koloon mistä tulitkin jos tollanen asenne on. Lähinnä meinasin että boxilla ei ole yksinoikeuksia jolla myydä konsoleita, lähinnä gears of war 4 tulee mieleen.
Ja voin veikata että gears 4 tulee myös PC:lle. Aivan kuten quantum breaking kohdalla "yksinoikeus" tuli heti seuraavana päivänä PC:lle!
 
Ylös Bottom