Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Eat 'n' Play -kiertueesta

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Punisher
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
No täytyy sanoa että HELPOTTI....:p
Nyt kun kävi testaamassa Cuben niin
jaksaa odottaa tän 1kk ja risat...


Eihän kuvat tee oikeutta WaveRace:lle...
Oli se vesi niin hienon näköistä vaikka onkin niin vanha peli... ;)

Onks muuten WaveRace tehty milloin ja oliko se eka NGC-peli...
 
Jahas... 2.4 Citymarkettiin testaamaan.

Mikä juttu tämä nyt on? Sivuilta löytyi aika niukasti tietoa, siis siellä saa pelata GameCubea? Paljon peliaikaa, onko koneita enemmän kuin yksi jne... Ja mikä hiton kilpailu?
 
Nonnii , kävin tänään sitte Kokkolassa testaan kuutiota .

Menin paikalle klo.16.00 ja pienen etsinnän jälkeen paikka löytyi . Koneena oli musta versio kahdella mustalla ohjaimella ja kahdella violetilla . Ihmisiä ei ollut kuin 1 ja hänkin oli ollut pelannut jo tunnin ajan joten kannattaa varautua paikalle klo.15.00 !!!
Ohjain: Ohjain on suunniteltu uskommattoman hyvin , sormet suoraan sanoen hakeutuvat oikeille paikoilleen . Ohjain on kevyt , eivätkä ranteet tai sormet väsy lainkaan (toisin kuin joissain muissa ) . Napit ovat erinomaisissa paikoissa paitsi miinuksen saa R-nappulan edessä oleva painike . Erityisesti huomiota saa R ja L nappulat joilla on laaja liikerata ( eli ne sisältävät asentotunnistimet ) Ne ovat U:n muotoiset joten sopivat etusormille upeasti . Suuren miinuksen saa kuitenkin myös ristiohjain joka aivan väärässä paikassa , sitä kun yrittää peukalolla painella niin koko ohjain taipuu alas ja ohjaus menee pieleen , mutta onneksi sitä ei monessa pelissä käytetä .

Yleisesti : Ohjain on markkinoiden parhaimpia (ellei jopa paras) mitä rahalla saa .

Konsoli : Kaikki varmaan yllättyvät koneen nähdessään miten pieni se oikein on ! Takaa löytyvät kaikki käytetyt kaapeli paikat ja tässä versiossa oli jopa kantokahvakin . Ohjaimet saa helposti kiinni ja irti . Virtavalo on upea . Ja mikä tärkeintä , kone on HILJAINEN !!!

Pelit : Testattavana oli vain Wave Race . Joten voin kertoa vain siitä . Grafiikka oli keskinkertaista mutta varjot ja vesiefektit saavat suuren plussan hienoudellaan . Pelattavuus oli ihan kohtalainen mutta pelin liian nopea tempo saa vesijetin heittelehtimään ja sen takia vesikellot tulee ohitettua väärältä puolelta . Pienellä harjoittelulla tämä kuitenkin korjaantuu .

Äkkiä kaikki kokeilemaan .
 
Ylös Bottom