eFootball - Uuden konsolisukupolven ensiteos

Barca11910

Well-Known Member
Trailerin perusteella voinee sanoa, että PESsin voi lopullisesti unohtaa. Mielenkiintoisia aikoja kuitenkin edessä jalkapallo pelien osalta kun on kaksi uutta peliä kehitteillä: UFL ja Goals.

Goalssia saa ilmeisesti odotella sen 2-3 vuotta, mutta tuo UFL taitaa olla lähempänä.


Tätä olen oikeastaan odottanut vuosia. Miksi maailman isoimmasta lajista on ollut vaan 2 vakavasti otettavaa peliä? Luulisi että yrittäjiä ois enemmän kun lajin Globaali suosio on sitä mitä se on. Kas kun ei Super Mario (ja ei en puhu Balotellista) vielä oo pelannu futista. :D

Pakko sitä jotain futista kuitenki on pelata aina välillä. Sen verran tässä on edelleen laji ihminen että siitä haluisi myös pelin muodossa nauttia.
Se ei vaan taida olla EA tai Konami jolle ne rahat sillon menee :)
 

Kuo5ii

Active Member
Jokainen tietysti tavallaan ja kuluttaa rahansa, kuten haluaa, mutta itse en kehtaisi tulla foorumille huutelemaan, että "Laitoinpa tossa just 100+€ Fifaan ja sen mikromaksuihin" :D Tosin tuohan on juuri sellaista ostokäyttäytymistä, jollaista EA rakastaa: ostetaan se peli joka vuosi, vaikka joka vuosi valitetaankin, kuinka huono se peli on ja kuinka siihen menee hermot. Siihen päälle toki vielä useampi kymppi heti kättelyssä mikromaksuihin, niin EA:n omistajat kävelevät nauraen pankkiin. Kuten tuossa yllä jo mainittiinkin, niin tuon takia sen gameplayn kehittyminen on niin hidasta, koska miksi panostaa siihen, kun minimipanostuksellakin peli ja pointsit käyvät kaupaksi...

Mitä taas tähän PESsiin, ei kun siis eFootballiin, tulee, niin eihän tuo traileri ihan kauhealta näyttänyt. Keskeneräiseltä ja päivittämistä vaativalta kyllä, mutta ilmaispeliksi ihan potentiaaliselta. Julkaisussa tuskin on valmista, mutta ehkä pienellä odottelulla ja päivittelyllä jossain vaiheessa saadaan ihan laadukaskin peli sieltä ulos. Jäädään seurailemaan tilannetta ja kehitystä. Fifan kelkkaan ei taida olla meikäläisellä mitään syytä lähteä, koska vaikka legendojen ja pelikorttien keräily sinänsä kiinnostaisikin, niin gameplay on kuitenkin se ykkösjuttu. Mitä niillä hienoilla korteilla ja legendoilla tekee, jos niiden käyttö kentällä ei sitten maistu yhtään kivalta?

Tässä eFootballin kehitystä seuraillessa voin hyvin jatkaa vielä PES 2021:llä ja naatiskella sen puolella Ronaldinhosta. Tarpeen vaatiessa voin vaikka ladata sille jonkun uudet rosterit sisältävän option filen, jos tunnen tarpeelliseksi. EFootballia kokeilen varmaan sitten siinä vaiheessa, kun MyClub siihen tulee, jos aikaisempia versioita pelanneet saavat siihen jotain starttiekstraa tai voin jollain ekstrakympillä tai kahdella ostaa siihen itselleni legendan tai pari. Free-to-play-peliin, jos gameplay on kohdallaan, voisin ihan hyvin mieluisiin pelaajiin pari "mikromaksukymppiä" käyttää, jos tarkalleen etukäteen kerrotaan, että "20 euroa kun laitat, niin saat tämän ja tuon legendan sillä rahalla".
Mitä jos pessillä olis ollu myyntiä enemmän ja mikromaksut päälle niin olisko huhuissa tälläistä fiaskoa ?
 

lake79

Well-Known Member
Demo julkaistu ja paskamyrsky tarpoi pelin välittömästi yöllä maanrakoon. Aivan karmeassa kuosissa julkaistu peli ja siitä jaetut kuvat videot vahvistavat asian. Futismaailman Cyberpunk.
 

Ac3way

Well-Known Member
Gameplay kehittyy oikeaan suuntaan. Hitaampi, taktisempi peli ja enemmän pelaajan taitoon perustuva kuin vain nappi pohjassa puolustamista ja ADHD juoksuhyökkäämistä.

Onko se sitten fiksu valinta Konamilta, kun peliä etunenässä tehdään online yleisölle, joka taas on vuosikaudet tottunut hyvin tietynalaiseen nopeaan arcadefutikseen onlinen puolella. Itselle toki offline-pelaajana uusi suunta kelpaa oikein hyvin.

Muutenhan peli on odotetusti niin keskeneräinen, että sitä ei vielä olisi pitänyt julkaista. Demonakin on aika kehno. Hidas tempo ja manuaalisyötöt niin 2,5 min jaksoilla ei kyllä ehdi tekemään mitään.
 

ohjeah

Well-Known Member
PC:llä ainakin näyttää ihan hirveältä. En tiedä bugaako joku vaan, toivottavasti, näyttää ainakin siltä että resoluutio on joku 480p tms.
 

ohjeah

Well-Known Member
Kannattaisi antaa vähän tarkempia tietoja kuten vaikka millä resolutiolla pelaat
No siis. 4k tv itsellä käytössä, mutta ei ole oleellista. Natiiviresoluutiota ei saanut edes valittua, mutta vaikutti että ihan sama mitä valitsee, niin pyörii jollain olemattoman alhaisella tarkkuudella. Kaikki harvat grafiikka-asetukset maksimoituna ja näytönohjaimen (3080) käyttö taisi pyöriä jossain 20% paikkeilla.
 
Viimeksi muokattu:

HerraNenä

Well-Known Member
Steamin kaikkien aikojen huonoin peli arvosteluissa.
Tämä on jo jonkinlainen saavutus itsessään.

Ei tuo nyt omaan käteen ihan niin huonolta vaikuttanut kuitenkaan, vaikka kököltähän tuo vaikuttaa ensimmäisen pelin perusteella. Pitänee jokunen matsi vielä koittaa, että saa kontrolleista paremmin kiinni. Alustana tosin ps5, että voipi olla pc:llä ihan eri peli.
 

ohjeah

Well-Known Member
Sain resoluution lopulta kohdilleen ja pari matsia tekoälyä vastaan. Ei tämä nyt niin pahalta tunnu kuin mitä yleisesti vastaanotosta voisi päätellä.. On siellä paljon hyvääkin, mutta todella keskeneräinenhän tuo toki on. Toivottavasti saavat fiksattua kuntoon ja käännettyä kurssin tämän katastrofialun jälkeen vielä ylöspäin..
 

käkikotka

Well-Known Member
Sain resoluution lopulta kohdilleen ja pari matsia tekoälyä vastaan. Ei tämä nyt niin pahalta tunnu kuin mitä yleisesti vastaanotosta voisi päätellä.. On siellä paljon hyvääkin, mutta todella keskeneräinenhän tuo toki on. Toivottavasti saavat fiksattua kuntoon ja käännettyä kurssin tämän katastrofialun jälkeen vielä ylöspäin..

Millos koko versio ilmestyy?Nyt lokakuussa?
 

Retski

Member
Onkohan PES -faneilla lähtenyt nyt vähän lapasesta. Kokeilin, odotin näiden juttujen perusteella pelikelvotonta rumaa pökälettä, mutta en ymmärrä mikä tässä nyt on niin vialla? Tää ilmaispeli konsepti nyt on vähän mitä on, mutta kyllähän tätä pelailee, varsinkin ilmaiseksi, eikä resoluutiossakaan ole mitään valittamista (PS5).

Sohasinkohan nyt vähän... noh antaa mennä. :D
 
Ylös Bottom