Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Elektroninen urheilu | e-sports

Katsoin viimeisen kentän suorana. Pienestä se on kiinni ja hyvin olisi voinut myös Havu viedä. Tällaista vahvojen pelaajien kohtaamista on ilo seurata. Paljon auttaa kun on tutut kentät omasta pelihistoriasta. Ence on käänteistä huolimatta pystynyt säilyttämään asemansa lajissaan Suomen ykkösenä.

Perjantai-illan erittäin odotetun kohtaamisen aikana tehtiin odotetusti suomenkielisen Twitch-lähetyksen uusi katsojaennätys. Lähetystä seurasi parhaimmillaan yli 37 000 katsojaa samanaikaisesti. TwitchTracker-sivuston mukaan lähetys tavoitti yhteensä yli 175 000 katsojaa.

 
Katsoin viimeisen kentän suorana. Pienestä se on kiinni ja hyvin olisi voinut myös Havu viedä. Tällaista vahvojen pelaajien kohtaamista on ilo seurata. Paljon auttaa kun on tutut kentät omasta pelihistoriasta. Ence on käänteistä huolimatta pystynyt säilyttämään asemansa lajissaan Suomen ykkösenä.

Oli kyllä viihdyttävä matsi, jokainen kartta olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, ja hienoja suorituksia nähtiin molemmin puolin. Lopun ratkaiseva jatkoajan Encen 2vs5 glutch oli kyllä Havulta semisti nolo lopetus ottelulle, mutta Allulla oli god-mode päällä :D

Kohta nähtäneen ensimmäistä kertaa kaksi suomalaisorganisaatiota yhtäaikaa TOP-20:ssä, jos Encekin viimein on saanut vaikeudet voitettua ja löytänyt toimivan kokoonpanon. Tänään Ence voitti tiukan väännön jälkeen Mousesportsin 2-1 ESL Prologuessa. Huomenna vastassa on toinen svanttejoukkue NiP.

Huhtikuun lopulla viimeistään Havu pääsee mittaamaan taitojaan TOP-10 ja TOP-20 joukkueita vastaan Funpark ULTI -turnauksessa, jossa mukana mm. tämän hetken maailman ranking 3. VirtusPro.

 
Viimeksi muokattu:
dycha ollut tosiaan pelipäällä ja kantanut Enceä. Tasaista on ollut, joten itse ainakin aliarvioin Encen formin treenikauden jälkeen. Hyvin oli Encen ex-Havu valmennus tehnyt kotitehtävät Havun pelikirjasta. x7 ollut huikeassa vedossa Havun puolella.

Näemmä Ence nousee ja kaatuu dychan mukana, tänään ei peli kulje ja NIP vei Encen valitseman Nuke-kartan 16-2 ylikävelyllä dychan ollessa tiimin huonoin ja saadessa vain 4 tappoa o_O Hämmentävän ailahtelevaa pelaamista, ei uskoisi samaksi kaveriksi, joka Havua vastaan pelasi.
 
Encen ailahtelu jatkui tänään, mutta parempaan suuntaan. Maailmanlistan 11. G2 kaatui erin 2-1 ja molemmat voittokartat Ence vei vielä täysin selvästi. Sen sijaan hävitty kartta Mirage taas oli täysi ylikävely G2:lta, vaikka edellisessä pelissä Mirage oli nimenomaan ainoa kartta, jonka Ence voitti. Playoffs-paikka ESL Pron -liigassa on todella lähellä kahden voiton myötä.

Tänään Encen israelilaisvahvistus Spinx oli todella liekeissä (kd 1.42) ja voitti useamman pelin yksinään. Allu haahuili bot- ja god-moodien välillä, ja dycha puolestaan tänäänkin oli vaikeuksissa ollen tiimin heikoin kd 0.79:llä. Kun kaikki saavat hyvän päivän samaan aikaan, on Ence vahvoilla ketä tahansa vastaan.

Juuri päivitetyllä HLTV World Ranking -listalla Havu nousi odotetusti 7 sijaa TOP-20:een sijalle 20 ja Encekin nousi 11 sijaa takaisin TOP-30 joukkueeksi sijalle 28. Ranking ykkönen vaihtui myös ja pitkään 1. sijaa pitänyt Astralis tippui kakkoseksi ja Natus Vincere nappasi ykkössijan. Aikoinaan TOP-10 tiiminä pitkään ollut MIBR tippui TOP-30 ulkopuolelle.
 
Viimeksi muokattu:
OG:lla jotenkin tuntuu tosi hankalalta tällä hetkellä. ISSAA pelaa todella ailahtelevasti ja huhua on että sisäinen kommunikointi ei hänen kanssa toimi.

Huhut varmistuivat ja ISSAAn sopimus OG:n kanssa on tänään purettu, tai ainakin asia julkistettiin tänään. OG:ssä on enää kolme pelaajaa ja yksi lainapelaaja Heroicista.
 
Mielenkiintoinen sarja YLE Areenassa. Katsoin 7 jaksoa putkeen ja nyt seuraavana päivänä jaksosta 8 jatketaan.


13-1-50905176-1627301982686.jpg
 
Ylös Bottom