Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Elite Beat Agents

HuHu ViNu

Member
Tämä rytmipeli Osu! Tatakae! Ouendanin "jatko-osa" ja tämän vuoden jeesuspelini saapui postissa tänään -> normaali vaikeustaso oli pakko pelata läpi kertaistumalla. Nyt on sitten vähän pöllähtänyt olo.

Hävyttömän loistava pelihän tämä on, vaikka onkin käytännössä "vain" Ouendan uusilla biiseillä. Pelin kappalelista järkytti herkkää mieltäni kun sen ensimmäisen kerran näin, mutta nyt ekan pelikierroksen jälkeen tuntuu siltä ettei mukaan päässyt mitään oikeasti Huonoja valintoja. Esmes normaaliolosuhteissa kamala YMCA:kin toimi hämmentävän hyvin ruutua tökkiessä.

Finaalibiisikin oli aika eeppinen. Ei yltänyt ihan Ouendanin tasolle, mutta yritti kovasti ja pääsi lähelle.

Jaarittelen enemmän ja syvällisemmin sitten arvostelutekstissä. Nyt todettakoon vain, että EBA on DS:n toiseksi paras peli, eikä sitä jumalauta saa jättää väliin.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Kai tämä peli pitää hankkia jos tulee suomeen kun ei sitä Ouendania (jonka paljon mielummin ostaisin) voi oikein saada mistään.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Jep. Aivan mahtava peli. Agentti tyyli ainakin pääsi Oueandin tyylin edelle ja on hyvä, että useimmat näistä biiseistä on kuullut radiosta/TV:sta.

10/10
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Olen pelannut tuota peliä pari tuntia, mutta täytyy sanoa, että yliarvostetulta tekeleeltä tuntuu. Suurin ongelma on, että pelissä ei ole kunnon rytmiä ja nappeja painamalla kaiuttimista suolletaan vain jotain epämääräistä rumpujen pärinää. Heti kun peliin astui muu soitin jouluteemaisessa tasossa (taisi olla pianosyntsa), muuttui pelaaminen yllättäen helpommaksi. Samaten on ärsyttävää, että yhdenkin virheen tekemällä ruutuun pärähtää saman tien game over ja uudelleen rytmiin pääseminen on kamalan hankalaa.

Pitää vielä avautua soundtrackista sen verran, että se tuntuu olevan suurimmaksi osaksi teinipunkkia, mikä ei miellytä itseäni. Melodisempi musiikki - esim disko - olisi sopinut tämäntyyppiseen peliin paremmin.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Eilen pärähti rockin' hard, vai mikä se vaikein taso nyt olikaan, läpi. Kokonaisuutena on kertakaikkisen hyvä peli. Leimasin itsekin alkuvaiheissa pelin täys häränkakaksi juuri tuon rytmin "puutteen" takia, mutta oikeesti. Viimeistäänkin kahdella viimeisellä vaikeustasolla rytmi on ihan kuten muissakin rytmipeleissä. On se siltikin jonkin verran vaikeammin löydettävissä, sillä latasin stepmanian ja muutamat kappaleet, ja suurin osa meni läpi sillä vaikeimmallakin, mutta EBA:ssa vaati lähes poikkeuksetta useamman yrityksen päästä sisään rytmiin.

Vaikeapa tästä on enää kosketusnäytöllä toimivaa rytmipeliä parantaa. Jam With the Band voi ehkä olla parempi, mutta kosketusnäytöllä toimivampaa ratkaisua en oikein keksi.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Onko kenelläkään tietoa milloin peli saapuu Suomeen tai mistä suomalaisesta pelikaupasta sen voisi ennakkotilata?
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Jo pelkkä pelin idea tuntuu aivan urpolta ja videoiden katseleminen vain vahvisti kantaani. Kuitenkin peli on kehuttu taivaisiin. Mikä tässä oikein on se juttu?:confused:
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Gnochi sanoi:
Onko kenelläkään tietoa milloin peli saapuu Suomeen tai mistä suomalaisesta pelikaupasta sen voisi ennakkotilata?
Heinäkuussa.


Mikä tässä oikein on se juttu?
Saattaahan se näyttää varsin typerältä, kun sitä vain katselee, mutta kun sitä pelaa niin ei varmasti ole eikä tule tylsää. Outoa japanilaishuumoria sisältävä, haastava (vaikeimmilla vaikeustasoilla) rytmipeli, jota ei oikeastaan voisi kehittää millekään muulle konsolille ilman että pelimekaniikkaa pitäisi hirveästi muuttaa.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Hyvä ettei ollut vielä kerennyt kokonaan poistua kauppojen hyllyltä vaikka viime vuoden peli olikin. Pelasin sen tuossa läpi, helpoimmalla tosin, mutta oli tosi koukuttavaa viihdettä. Viimeistä kenttää yritin varmaan 30 kertaaa ennenkuin meni läpi. Moni edeltävä kenttä meni ensimmäisellä yrityksellä.
 
Vastaus: Elite Beat Agents

Hyvä peli muttei osun vertainen.

Offtopiccina, vieläkö löytyy kiinnostusta ostaa Osu! Tatakae! Ouendan! ? (tai ehkäpä jatko-osa)
 
Ylös Bottom