Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä

BaDari

Well-Known Member
Deadpool osaksi MCU:ta ja seuraava elokuvaa saa amerikkalaisen R arvion.

20210112_092433.jpg
Tuli naurahdettua tälle aika paljon. :DTammikuun 25. ilmestyy yksi itselleni odotetuimmista elokuvista: PG, eli Psycho Goreman. Loistavan The Void-elokuvan toinen ohjaaja Steven Kostanski palaa 80-luvulle ja tuo meille Psycho Goremanin, kumarrus meille 80-luvulla syntyneille, jotka kasvoimme elokuvien E.T., Goonies, Monster Squad jne. parissa ja tykkäsimme leikkiä kaiken maailman He-Man-ukoilla käyttäen mielikuvitustamme.

 

PeWi

Active Member
^Täällä yks 80-luvulla syntynyt ja "kasariestetiikasta" diggaava joka odottaa jo, että Hollywood & pelitalot rupeavat seuraavaksi tarjoamaan jotain muuta. Far Cry 3: Blood Dragon ei ollut läheskään ensimmäinen joka kaivoi näitä juttuja esiin ja sen julkaisusta on jo yli 7v (!!!!). Me ollaan kohta uusfiilistelty kasaria kauemmin yhteen putkeen kuin itse vuosikymmen kesti o_O

Täällä odotellaan, että pääsisikö sitä kohta taas elokuviin. Thomas Vinterbergin ohjaama ja Death Stranding -tähden (kyllä, aion kutsua häntä jatkossa tällä kuvauksella :D) Mads Mikkelsenin tähdittämä Yhdet vielä kiinnostaa kovasti. Hesarissa ohjaajan haastattelu (ja näkemyksiä siitä, miksi elokuvateattereita tarvitaan): https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000007733725.html

Niin ja elokuvateattereiden tilasta just nyt, kun isoimmat kaupungit ovat pois pelistä:
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Tuli vihdoin katsottua Tenet. Ohjaajansa näköinen elokuva, mutta samaan hengenvetoon on sanottava ettei ollut myöskään Nolanin parasta tuotantoa. Idea taustalla on hyvä, mutta mielestäni siitä ei saatu yhtä paljon irti kuin vaikka Inceptionin ideasta. Tykkäsin siis kyllä, mutta automaattisesti laatua vertaa saman ohjaajan muihin teoksiin, ja paikoin ei päästy ihan samoihin ulottuvuuksiin.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Tulipa eilen katsottua tuo Colonia-niminen elokuva, kun tuli telkkarista. Historian tositapahtumiin perustuva draama/trilleri 1970-luvun Chilen vallankaappauksesta. Nuori saksalaispari on kaappauksen aikaan Chilessä ja parin mies päätyy vangiksi. Nainen joutuu tämän pelastaakseen värväytymään fanaattisen kultin jäseneksi. Taustalta paljastuukin sitten aika paljon rankempaa settiä asekaupoista hyväksikäytön kautta ihan kidutuksiin asti. Ainakin osin aika riipaisevaa settiä. Pääosissa Emma Watson ja Daniel Brühl. Vilpittömät suositukseni, erittäin koskettava elokuva.

Itse itseäni lainaten nostan tämän nyt esille. Colonia tulee tänään Friiltä klo 21. Jos ei ole tullut katsottua, eikä illalla ole muutakaan tekemistä, niin suosittelen katsomaan. Kohtuullisen kova näyttelijäkaarti mukana ja ainakin itseä kosketti. Perustuu siis tositapahtumiin.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Tammikuun 25. ilmestyy yksi itselleni odotetuimmista elokuvista: PG, eli Psycho Goreman. Loistavan The Void-elokuvan toinen ohjaaja Steven Kostanski palaa 80-luvulle ja tuo meille Psycho Goremanin, kumarrus meille 80-luvulla syntyneille, jotka kasvoimme elokuvien E.T., Goonies, Monster Squad jne. parissa ja tykkäsimme leikkiä kaiken maailman He-Man-ukoilla käyttäen mielikuvitustamme.

Tämän saa nyt vuokrattua Viaplaysta 4€ hintaan. Pitää varmaan tänään katsoa tuo :)

 

BaDari

Well-Known Member

Pirate fin

Well-Known Member
Tuli eilen vuokrattua Telia TV:n kautta. Viihdyttävä pätkä, vaikka pääosassa olevaan pikkutyttöön meinasi mennä hermo useammankin kerran. :D
Tuli katsottua tuo Psycho Goreman yöllä ja olipas muuten hemmetin ärsyttävä pikkulikka ja ilman sitä leffa olisi ollut perkuleen hyvää viihdettä.

Kyllä tossa pariin kertaan tuli naurettua nyttenkin, mutta ilman tuota likkaa olisi tosiaan ollut parempi.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Mitä tapahtuu kun kaksi aikamme kovinta ja legendaarisinta monsteria laitetaan vastakkain, paljon tuhoa ja toimintaa.


EDIT: Kannattaa katsoa ensimmäiset 5 sekuntia erittäin tarkasti.
 
Viimeksi muokattu:

Pirate fin

Well-Known Member
Saadaan aikaiseksi ihan helvetisti cgi-maisemia ja umpisurkea musiikkivalinta traileriin. :D
On muuten helppo arvata mitä leffassa tulee käymään ja tässä oma ennustus.

Siellä on Mechagodzilla tekemässä tuhojaan ja vaikka Kong ottaa yhteen Godzillan kanssa ensin, niin lopuksi yhdistävät voimansa ja kaikki on onnellisia.

Vähän kyllä toivon, että Godzilla vain listisi kaikki ihmiset ja sillä selvä :D
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
On muuten helppo arvata mitä leffassa tulee käymään ja tässä oma ennustus.

Siellä on Mechagodzilla tekemässä tuhojaan ja vaikka Kong ottaa yhteen Godzillan kanssa ensin, niin lopuksi yhdistävät voimansa ja kaikki on onnellisia.

Vähän kyllä toivon, että Godzilla vain listisi kaikki ihmiset ja sillä selvä :D

Tuostahan on jotain spekulaatioita että trailerilla oleva Godzilla on Mechazilla, mutta se on ottanut vain sen ulkönäön jotta ihmiset luulisi että Kong taistelee oikeaa Godzillaa vastaan. Sitten lopussa oikea Godzilla tulee ja yhdistävät voimansa ja pelastavat päivän.
 
Ylös Bottom