Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Enclave GameBoxissa 49

Ihan positiivista, että Enclave saapui näinkin nopeasti. Harmi vaan, että kotelo oli aivan paskana ja joutuu sen takia tässä nyt puljaileen. :( Oli kyllä asialisesti pakattu, mutta olisko posti siitä huolimata saanut sen hajotettua, vai oliko peli kenties tämän takia tarjouksessa? Sitä ei koskaan saada tietää...

Gameboxin asiakaspalvelussa ei vastaa kukaan muu kuin vastaaja ja sekin sanoo todella tyhjentävästi, että "Hello, please leave a message" Laitoin sitten meiliä, toivottavasti joskus edes siihen vastaisivat.

Täytyy sanoa, ettei tullut kyllä mikään hirveen positiivinen ensivaikutelma tästä lafkasta...
 
Todennäköisesti hajonnut postissa, sillä mä hain just oman enclaveni postista, joka oli tilattu samasta lafkasta ja se on täysin moitteettomassa kunnossa..noh, pitänee jatkaa pelaamista :)
 
Lupasivat heittää mua uudella DVD-kotelolla, mutta saman väristä en saa perkele. :mad: Nimenomaan vaadin viestissäni alkuperäisen väristä, mutta "ylättäen" ei sitten onnistu. Kehuivat kyllä laittavansa vielä vihreänkin jälkitoimituksena jos ne joskus saa niitä, mutta voi olla aika hiljastakin sen kans...

Ihan hyvältä peliltä se äkkiseltään vaikutti, mutta en viitti vielä spoilata sitä telkkarilla. Tarvii sen verran malttaa mielensä, että tuolta rapakon takaa sapuu High Definition AV Packki jolla saan boksin liitettyä tykkiin komponbentti liitännällä. Sitten pitäisi olla ihan kohtalainen kuvanlaatu tiedossa ja oletettavasti Enclave ei näytä lainkaan paskemmalta valkokankaalla. :)
 
Ylös Bottom