Ensi yön Nintendo Direct on omistettu Super Mario Makerin jatko-osalle

Emm1h

Toimitus
Nintendo on ilmoittanut pitävänsä 15-minuuttia kestävän Direct-lähetyksen, joka on omistettu täysin Nintendo Switchin Super Mario Maker 2:lle.

Suositun tasoloikkatehtailun jatko-osa on ollut aikaisemmin esillä ainoastaan julkistustrailerilla, jossa vilahti nopeassa tahdissa lukuisia uusia ominaisuuksia. Huomattavimmat niistä olivat tuoreimpien tasoloikkien erikoisesineet sekä mahdollisuus luoda suoria mäkiä, joita pitkin voi juosta ylös tai liukua alas. Toivottavasti useimpia työkaluja ehditään esitellä tarkemmin torstaiyön lähetyksessä klo 01:00 Suomen aikaa. Vielä ei ole myöskään tiedossa, että millä tavalla Nintendo Switch Online -palvelu on kytköksissä tulevaan nimikkeeseen.

Yökukkumiseen rohkenevat voivat katsella Nintendo Directiä yhtiön viralliselta Twitch-kanavalta klikkaamalla tästä. KonsoliFINin arvion Wii U:lla alkaneesta Super Mario Makerista pääsee lukemaan täältä näpäyttämällä.


Tune in on 16/05 at 00:00 CEST for a roughly 15-minute presentation packed with information all about #SuperMarioMaker2 for #NintendoSwitch.

️: https://t.co/XbLLGMXsJE pic.twitter.com/b6lcebQ5I5
— Nintendo of Europe (@NintendoEurope) May 14, 2019

Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom