Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Epic Mickey (Wii)

JTahti

Well-Known Member
Olin varma että tästä olisi ollut ketju, mutta perustetaan nyt uusi kun en löydä.

  • 3D tasohyppely
  • Yksinpeli
  • Pelin sankari on itse Mikki Hiiri ja mukana on unohdettuja Disney hahmoja
  • Pelissä on sivellin, jolla voi piirtää lisää tavaraa tai pyyhiä tavaraa pois, myös vastustajia
  • Julkaisupäivä: 25.11.2010

[MEDIA]2356[/MEDIA]

Warren Spector ja Adam Creighton 1UP:in videohaastattelussa (14min)
Gameplay video 1 (4:30)
Gameplay video 2 (8:36)

Eiköhän tämäkin mene hankintaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Vaikuttaa kyllä laadukkaalta peliltä. Omaperäisyyttä ainakin löytyy, siitä ei voi valittaa. Graafisesti peli vaikuttaa tyylikkäältä, toivottavasti vaan pelattavuus olis kiitettävää tasoa, maalaa/pyyhi -tekniikassa kun näyttäis nimittäin olevan potentiaalia. Melko varma hankinta, täytyy sanoa.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Tämähän oli IGN:n mielestä yks parhaimpia pelejä koko E3:ssa. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja en jaksais oottaa et pääsee testaa. Varmaan on hyvä. Onhan tätä tekemässäkin joku melkeen 300 tyyppii. :)
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Lisää previkkaa pukkaa:

GamerNode: Previews - Epic Mickey Hands-On Preview



Ja yhteenvetona:
I did not expect to be saying what I am, but Epic Mickey wowed me more than any other game at the show. Perhaps it was the attention to Disney detail, or the deeper-than-expected morality system, or even the great platforming gameplay. Whatever it actually was, it leaves no doubt in my mind that Epic Mickey was my Game of E3 2010. Will it win the Jason Award for 2010 Game of the Year? We'll find out this fall

Aika kova tapaus on tästä tulossa, ja itseäni kutkuttaa tämä enemmän tasoloikkana kuin galaxy 2. Lähinnä Disney-historian takia.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Pelillisesti tämä vaikuttaa kivalta, mutta Eeppinen Mikki ei vain iske. Useasti hypännyt Mikki-tarinat ylitse Aku Ankkaa lukiessani. Toivottavasti tarinassa ei ole liikaa Mikki-Hömppää :D
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Akkarien Mikki on eri asia kuin pelien Mikki. Castle of Illusion, Land of Illusion, Magical Quest ja Mickey Mania olivat aikanaan mainiota pelejä, ja Epic Mickey toivottavasti jatkaa niiden perintöä nykypäivän tekniikalla.

Pelin julkaisua pohjustetaan kuitenkin sarjakuvilla, jotka kertovat tarinaa ennen pelin alkua. Näiden sarjakuvien pitäisi kuitenkin erota siitä Akujen etsivä-Mikistä, kerta perustuvat hahmon historiaan. Paperiversioiden lisäksi nämä julkaistaan PlayStation Networkissa ja iTunesissa digitaalisina versioina. Lisäksi pelin tarina sovitetaan 64-sivuiseksi kirjaksi.

Epic Mickey Brushes with Paper and Digital Comic Books - Nintendo Life: Wii
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Täällä hyvä Mikki-pelien historiikki:
IGN Advertisement

On muuten mielenkiintoista nähdä, miten visuaalisesti kiinnostavia ja vaikuttavia pelejä Mikistä on saatu jo vuosia sitten. Se on saatu ujutettua onnistuneesti myös moneen eri genreen. Hienosti suunniteltu hahmo kaiken kaikkiaan..
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Warren Spectorin haastiksia on paljon liikenteessä. Uusimmassa haastiksessa Spector kehaisee, että EM:ssä on Wiin parhaat grafiikat.

Are you pleased with the result?

I’m really proud of the team because they embraced the challenge of backing away from their own creativity, and have embraced that of both Disney and the player. This does not play or feel like any other game, but the gamer can make it feel like a Mario game, or a Zelda game. They determine the pace of play.

I also think this is the best-looking Wii game ever. I think graphically it hits a bar that the best Disney stuff has to hit. I think that will appeal to people.


INTERVIEW: Warren Spector | A MCV Feature | MCV
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Eurogamerilta vain 6/10. Kiteytettynä kunnianhimoista mutta pelimekaanikaltaan lähinnä välttävää.

Noh odotellaan muitakin tuomioita. Eipä tämä kyllä enää kummoista innostusta aiheuta ja pahoin pelkään, että tästä tulee Epic Fail. Sääli kun näitä isolla rahalla tehtyjä kolmansien osapuolien Wii-yksinoikeuksia tulee niin harvoin. Toisaalta mitä minä piruja maalailen, kun peli ei vielä ole edes kaupoissa.

e. linkki
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Gamesradar ja IGN antoi paremmat arvosanat, eli ei ihan kannata heittää toivoa hukkaan.

Hmm, IGN:n videoarvostelun miinukset eivät olleet rohkaisevia, vaikka arvosana oli hyvä.

-Huono kamera
-Heikot kontrollit

Melkoisia ilonpilaajia. Maailma kyllä näyttää upealta.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Tämän vuotisten E3-messujen Epic Mickey-esittelystä oli jo huomattavissa, että kontrolleista oli jotain pielessä. Toivoin kovasti, että saisivat ne hiottua, mutta ilmeisesti eivät saaneet.
Noh, täytyy antaa pelille mahdollisuus viimeistään sen päätyessä ale-laareihin. Potentiaali tässä kyllä olisi ollut vaikka mihin.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Peli jäi ulos brittien TOP40-listalta, Wii-listalla "pääsi" sijalle 11. Kohta tätä saa halvalla paikallisista nettikaupoista.

Ehkä peli menestyy Mikki Hiiren kotimaassa. Jos ei, niin tämä taisi olla viimeinen naula arkkuun suuren mittakaavan Wii-yksinoikeuksille.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Toivotaan, että myynnit nousisivat hyvälle tasolle. Wii alkaisi vähitellen kaivata hyvin menestyviä, suuren profiilin pelejä kolmansilta osapuolilta, ettei kehittäjiltä lopu usko laitteeseen aivan täysin. Siinä mielessä tilanne on hieman vaikea, että monet Wiin suuremmat 3rd party-pelit on jotenkin huolimattoman oloisesti kyhättyjä, mikä tietenkin puolestaan nakertaa pelaajien kiinnostusta ja uskoa projekteihin. Ei sitä itsekään viitsi rahojaan mihinkään puolivillaisiin tekeleisiin syytää.
 
Vastaus: Epic Mickey (Wii)

Juuh, siis ei kannata tämän pelinkohdalla pelätä huonoja myyntilukuja. Että ihan hyvin voitte nukkua yönne :) Perinteisestihän se on ollut niin, että hd-konsoleilla jos ensimmäinen viikko menee vihkoon myyntien osalta, niin peli on taloudellinen floppi. Wiillä on ihan erilainen tuo pelien elinkaari. Katsellaan joskus joulun jälkeen tammikuussa mikä peli floppasi ja mikä ei. Veikkaan tälle, codin wii versiolle ja goldeneyelle aika kovia myyntimääriä.

Mitä itse peliin tulee, niin onhan tuo minun mielestä äärettömän nätti ja tunnelmallinen peli, nämä siis videoista havaittuja asioita. Ei tuo kamera vissiin niin paha oikeasti ole, että se peli-iloa tuhoaa. Se ainoastaan vaatii aktiivista ohjailua jotta välttyy turhilta kuolemilta. Ihan innolla odotan :)
 
Ylös Bottom