ESPN NHL Hockey Season/Franchise -jutut

Karri

New Member
Tänne sitten juttua Seasonin ja Franchisen etenemisestä ENH:ssa. Otteluista voi kirjoittaa vaikka lyhyitä raportteja, maalintekijät ja tietenkin matsien tulokset.

Tähän viestiin alan listaamaan ekan kauteni tuloksia.

Season 1 --> Dallas
Aloitus: 28.11.
Taso: All-Star
Erät: 5min

1. ANA 1-3 L
2. @NSH 0-0 T
3. @BUF 1-0 L
4. BOS 0-0 T
5. WAS 0-0 T
6. MIN 1-1 T
7. TOR 3-2 W
8. @DET 3-2 L


Otteluraportit

8. @DET 3-2 L

Dallas pääsee ekassa erässä 2-0 karkuun kerrassaan erikoisilla maaleilla. Ensin Hasek lähtee seikkailemaan väärään kulmaukseen vaikeasti kuvailtavan pelaajahässäkän seurauksena ja näin reppu heiluu, suoraan oikeaan ylämummoon. Myöhemmin homma karkaa käsistä, kun Detroit tasoittaa yliluonnollisilla aggressioilla päälle rynnien 2-2. Kolmannessa erässä, olikohan Brendan Shanahan, joka pilasi neljän viimeisen minuutin sisällä iloittelun lataamalla voittonumerot 3-2. Viimeisten minuuttien aikana Dallas pääsee pommittamaan armottomalla tahdilla, eikä päästä millään ilveellä kiekkoa Detroitin alueelta. Raivokas tykitys ei tuota tulosta ja näin Hockey Town räjähtää. Poks.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

CHAOS

New Member
Season 1 --> New Jersey Devils All-Star-taso.

Tähän asti pelattujen otteluiden tuloksia:

1.@Boston 2-0 W
2.@Carolina 2-2 T
3. Toronto 5-0 W
4. Tampa Bay 1-0 W OT (Goal scored by: Jamie Langenbrunner)
5. Florida 4-0 W
6.@Pittsburgh 4-1 W
7. Boston 2-1 W
8. NY Islanders 2-0 W
9. Philadelphia 5-3 W
10. Colorado 1-0 W
11. San Jose 2-0 L
12. Toronto 3-2 W OT (Winning goal scored by: Patrik Elias)
13.@Ottawa 1-1 T
14.@Buffalo 3-0 W
15. Florida 3-1 W
16. NY Rangers 4-1 W
17. Buffalo 2-1 W OT (Winning goal scored by: Patrik Elias)
18. Pittsburgh 2-1 W OT (Winning goal scored by: Scott Gomez)
19.@Los Angeles 3-2 W
20.@Anaheim 2-1 W
21.@Dallas 2-1 W
22.@Colorado 3-1 W
23. Phoenix 1-0 W
24. Washington 6-0 W
25.@Ottawa 0-0 T
26. NY Islanders 2-0 W
27. Philadelphia 1-0 W
28.@Philadelphia 1-0 L
29.@NY Islanders 1-0 W
30.@Atlanta 7-0 W
31.@Buffalo 4-0 W
32.@Chicago 3-2 L
33. NY Islanders 3-0 W
34.@Pittsburgh 3-1 L
35.@NY Islanders 3-0 W

Scoring leaders:
P. Elias 21
J. Madden 15
G. Marshall 10

Point leaders:
P. Elias 28
J. Madden 26
J. Langenbrunner 24

------------------------------------------------------------------------------------
Otteluraportti Boston @ New Jersey (Game 7):

Erittäin tasaväkisessä ottelussa Boston siirtyy 1-0 johtoon Brian Rolstonin One-timerilla. Martin LaPointe tuo kiekon Devils-pelaajien pyristelyistä huolimatta ylös ja syöttää maalin edessä käytännössä vartiotta olleelle Rolstonille. Toinen erä oli maaliton, mutta sitäkin fyysisempi. Kummaltakin puolelta oli lähes koko ajan joku pelaaja makuullaan. Aivan kolmannen erän alussa Stevens ja Marshall tekevät likaisen työn ja saavat syöttöpisteen Patrik Eliasin maaliin. 1-1. Mennessään vaihtoaitioon Grant Marshall laukoo tulisesti Steve Shieldsin mailapuolelle, eikä Shields-parka mahda mitään. 1-2. Ajassa 13:50 Scott Niedermayer lähetetään jäähylle Sergei Samsonivin taklaamisesta. Samsonov kaatuu hentona tyyppinä helposti ja tuomari meni lankaan. Bruins ei kuitenkaan saa hyödynnettyä ylivoimaansa. Kolmannen erän kiri toi paholaisille ansaitun 1-2 voiton.

Otteluraportti Colorado @ New Jersey (Game 10):

Kumpikin joukkue pystyi pysymään hyvin poissa jäähyaitiosta. Ainoastaan ensimmäisessä erässä Jay Pnadolfo Devilseiltä otti kaksiminuuttisen koukkaamisesta. Ottelun ainokaisen teki John Madden kolmannen erän alussa Patrik Eliasin syötöstä. Kaikenkaikkiaan ottelu oli todella tasaväkinen ja fyysinen. Kumpikin joukkue panosti paljolti puolustukseen ja se näkyi tuloksessa. Ansaittu voitto Devilseille.

Otteluraportti San Jose @ New Jersey (Game 11):

Joopa joo. Köniin tuli ja oikein nätisti 2-0. Paremmalleen ei voi mitään. San Josen maalilla Jevgeni Nabokov piti paholaiset aisoissa, eikä kiekonmentävää aukkoa löytynyt. Sen sijaan sellainen löytyi kaksi kertaa Devils-maalilta.

Otteluraportti Toronto @ New Jersey (Game 12):

Peliä pelattu 13:48, kun Gary Roberts vie onnekkaasti vierailijat 1-0 johtoon. Corey Schwabin syöttö Brian Rafalskille on liian vaikea, eikä Schwab ennätä peittää vasenta yläkulmaa, kun Roberts onnitui olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Erän lopussa John Madden vääntää paholaiset väksisin tasoihin. Toisen erän ainokaisen tekee Mikael Renberg. Kolmannen erän ainokaisen puolestaan tekee Patrik Elias nopeasta vastaiskusta. Muita maaleja ei varsinaisella peliajalla nähdä, joten jatkoajalle mennään. JA:ta ehätetään pelata 2:39, kun Patrik Elias viimeistelee one-timerilla Scott Gomezin ja Brian Rafalskin syötöstä paholaisten jatkoaikavoiton. Voitollaan New Jersey siirtyi itäisen konferenssin kärkeen, tosin eroa toisena tulevaan Atlantaan on vain yksi piste.

Otteluraportti New Jersey @ Los Angeles (Game 19):

New Jerseyn 4:n ottelun mittainen vierasputki alkaa tästä. Edelliset 4 peliä paholaiset pelasivat kotonaan. Alku ottelussa on kotijoukkueelle nannaa. Kingsien ykköskomlmikko tekee pahojaan, kun Martin Brodeur lähtee maaliltaan kiekkoa vastaan. Adam Deadmarsh on myös havittelemassa kiekkoa, joten Brotska päättää vetäytyä takaisin maalilleen, mutta liian myöhään. Deadmarshin maaliin syöttäjiksi merkitään Zigmund Palffy ja Jason Allison. Eipä hötkyillä. Grant Marshall päästää ajassa 1:21 hirrrvittävän tykin, jolle kingien maalivahti Cechmanek ei mahda mitään. Toisen erän ainokaisen tekee Christian Berglund runsaan kahden minuutin pelin jälkeen. Kolmannen erän 8:lla minuutilla on paholaisten ykkösnyrkin vuoro: Patrik Elias viimeistelee John Maddenin ja Jamie Langanbrunnerin esityön. Ajassa 12:54 Eric Belanger vääntää kingit maalin päähän, mutta se ei riitä, vaan Devsit voittavat niukasti 3-2.

Otteluraportti Washington @ New Jersey (Game 24):

Kotijoukkue Devils siirtyy 0-1 johtoon ajassa 3:9, kun Patrik Elias kiittää John Maddenia tekemällä oen-timer-maalin. Yhteen maaliin Devsit eivät suinkaan tyydy. Grant Marshall nostaa rystyltä 0-2 tilanteeksi ajassa 9:24. Kun 11 sekuntia enää jäljellä toista erää, erän ainokaisen tekee Patrik Elias puolittaisesta läpiajosta. Ja kypärätemppuhan se sieltä tuli kolmannen erän alkajaisiksi: Patrik Elias saa syötön Langenbrunnerilta ja kun hän tulee syöttöä vastaan ja Kolzig Capsien maalilla liikkuu syötön suuntaan, ei maalista voi erehtyä. No huhhuh! Tänä iltana ei kukaan pidättele Patrik Eliasia täällä Continental Airlines Arenalla: Neljäs maali Eliasille ja viides Devseille. Ja Devils-fanit todella saavat rahoilleen vastinetta, sillä vain 42 sekuntia edellisestä John Maddenin rannari läheltä menee Kolzigin jalkovälistä maaliin. Eipä kovin ihmeellisesti alkanut maaliin vaihdetulla Sebastien Charpentierillä. Vähän aikaa Devseilllä oli tiukkoja otteluita, mutta nyt repäistiin ja kunnolla: 0-6- voitto kotijoukkueelle. Täällä CHAOS Continental Airlines Arenalta, oikein hienoa illanjatkoa, tai sinne kotosuomeen: Oikein varhaista huomenta. CHAOS vaikenee (kerrankin).

Otteluraportti New Jersey @ Philadelphia (Game 28):

Kotijoukkue Flyers siirtyy 1-0 johtoon, kun Devseillä on vaihto kesken. Mark Recchi pääsee Brodeurin kanssa vastakkain, eikä erehdy. Maali jää ottelun ainoaksi, joten Devlisien 16 ottelun mittainen tappioton putki päättyy tähän. -kele.

Otteluraportti New Jersey @ Atlanta (Game 30):

Devilseillä on ollut viimeisessä viidessä pelissä maalinteko-ongelmia. Ainakin ensimmäisen maalin Devsit tekevät ylivoimalla Ilya Kovalchukin itsuessa kaksiminuuttista koukkaamisesta. Ajassa 18:16 Patrik Elias siirtää rystyltä tilanteeksi 2-0 vieraille. Dafoe ei näe kiekkoa kamalan maalinedushässäkän vuoksi. Toisessa erässä Jamie Langenbrunner lisää paholaisten johdon 3-0:aan. Smalla, kun selostaja pui kommentaattorin kanssa Trashersien ongelmia tässä ottelussa, Brian Gionta hassuttaa kotijoukkueen puollustuksen ja tilanne 4-0 paholaisille. Kun toista erää on jäljellä 1:23, Patrik Elias pujottelee koko kentän läpi ja nakkaa kiekon reppuun. Vielä ehättää Scott Gomez viemään vieraat 6-0 johtoon one-timerillä Jeff Friesenin syötöstä. Kolmannessa erässä Jamie Langenbrunner kiittää John Maddenia hyvästä syötöstä ja tilanne 7-0. Ottelun alussa puhuttua maalinteko-ongelmaa ei tänä iltan Devseillä ollut. Hyvää illanjatkoa Philips Arenalta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

CHAOS

New Member
Tiedän, että tämä on (ainakin joissain paikoissa) kiellettyä, mutta nakataanpa tätä topiccia ylöspäin, niin löytyy lukijoitakin meijän turinoille.
 

Karri

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan CHAOS
Tiedän, että tämä on (ainakin joissain paikoissa) kiellettyä, mutta nakataanpa tätä topiccia ylöspäin, niin löytyy lukijoitakin meijän turinoille.
:D

Nämä viestit mitä me jatkuvasti editoidaan luultavasti lukittuvat jossain vaiheessa. Sitten saadaan nostettua kanssa threadia kun pitää jatkaa raportteja toisessa viestissä.
 

Karri

New Member
Gambler Season 1 --> Dallas

Season 1 --> Dallas
Aloitus: 28.11.
Taso: All-Star
Erät: 5min
Slideripohja: Cavalera
Goalie-editit: Ei

1. ANA 1-3 L
2. @NSH 0-0 T
3. @BUF 1-0 L
4. BOS 0-0 T
5. WAS 0-0 T
6. MIN 1-1 T
7. TOR 3-2 W
8. @DET 3-2 L
9. @CBJ 3-0 W
10. CGY 1-0 L
11. @NAS 3-2 L
12. NAS 5-1 L
13. @NYR 2-1 W
14. @NYI 4-1 L
15. @BOS 4-1 L
16. DET 1-1 T
17. PHO 3-0 L
18. DET 2-2 T
19. ANA 4-0 L
20. LA 2-0 L
21. @STL 3-1 L
22. PHO 0-0 T
23. @MIN 2-2 T
24. NJ 4-2 L
25. LA 3-3 T

Scoring Leaders
M. Modano 7
B. Morrow 6
N. Kapanen 5

Point Leaders
B. Morrow 14
M. Modano 14
B. Guerin 12

Otteluraportit

8. @DET 3-2 L

Dallas pääsee ekassa erässä 2-0 karkuun kerrassaan erikoisilla maaleilla. Ensin Hasek lähtee seikkailemaan väärään kulmaukseen vaikeasti kuvailtavan pelaajahässäkän seurauksena ja näin reppu heiluu, suoraan oikeaan ylämummoon. Myöhemmin homma karkaa käsistä, kun Detroit tasoittaa yliluonnollisilla aggressioilla päälle rynnien 2-2. Kolmannessa erässä, olikohan Brendan Shanahan, joka pilasi neljän viimeisen minuutin sisällä iloittelun lataamalla voittonumerot 3-2. Viimeisten minuuttien aikana Dallas pääsee pommittamaan armottomalla tahdilla, eikä päästä millään ilveellä kiekkoa Detroitin alueelta. Raivokas tykitys ei tuota tulosta ja näin Hockey Town räjähtää. Poks.

16. DET 1-1 T

Tietokoneen hyökkääjät vaikuttavat olevan jotain älyttömiä steroidihörhöjä. Ottelussa Detroitia vastaan Dallas voitti laukaukset reippaasti yli puolella. Detroit oli TÄYSIN Dallasin armoilla, pommitus oli kertakaikkiaan raivokasta. Turcon jatkuvat löröttelyt ovat taanneet sen, että voittoja ei ole näköpiirissä näkyillyt, sekä tietokoneen täydelliset osumat.

17. PHO 3-0 L

Hohhoijaa. Dallas saa täydellisiä maalintekopaikkoja, mutta Phoenixin maalivahti on päättänyt pelata virheettömästi. Avainongelmaksi viime matsien aikana on ilmaantunut Dallasin mv Marty Turco, joka on uskomaton häsläri 2vs1 tilanteissa. Turcolla on jonkinlainen tarve lähteä seikkailemaan maaliltaan ihan minne sattuu, ja kun rebound yllättää, on hänen suorastaan hypättävä pois maalinsa edestä. Se jokin meitä auttakoon. :mad:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

CHAOS

New Member
Season 1 --> New Jersey Devils

Näköjään viestiä voi muokata 10000 minuuttia, eli oikeassa olit Gambler. Mutta jatketaan:

36.@Washington 4-0 W
37.@Nashville 2-0 W
38. Edmonton 4-0 W
39. Pittsburgh 1-1 T
40. Tampa Bay 4-1 W
41.@Toronto 4-1 W
42. Ottawa 2-0 W
43.@NY Rangers 3-1 W
44. Washington 4-1 W
45.@Pittsburgh 3-1 W
46. Carolina 3-0 W
47. Montreal 2-2 T
48. Atlanta 4-1 W
49.@Columbus 3-1 W
50.@Detroit 5-1 W
51.@St. Louis 2-1 W
52. Ottawa 1-1 T
53. Vancouver 3-0 W
54.@Philadelphia 2-2 T
55. NY Rangers 5-1 W
56. Carolina 0-0 T
57. Los Angeles 4-0 W
58. Minnesota 4-0 W

Scoring leaders:
J. Madden 27
P. Elias 27
J. Langenbrunner 15

Point leaders:
J. Madden 44
P. Elias 40
J. Langenbrunner 39

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Otteluraportti Pittsburgh @ New Jersey (Game 39):

Ensimmäinen erä oli melkoista kyttäilyä, eikä toisessakaan erässä tehty, kuin yksi maali. Sen teki Patrik Elias. Kolmannessa erässä Alexey Morozov kuitenkin tasoittaa pelin. Se jää ottelun viimeiseksi maaliksi, eli pisteet jaetaan.

Otteluraportii Washington @ New Jersey (Game 44):

Devils-fanit odottivat innolla ottelun alkua, sillä Devils on lähinnä pilkannut Capseja joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa kauden aikana. Maalit ovat menneet 10-0 Devseille. Tämän ottelun ensimmäinen erä ruokki Devils-fanien intoa. Ensin ajassa 14:26 Turner Stevenson vie paholaiset 0-1 johtoon ja 18 sekuntia myöhemmin juhlia jatkaa Jamie Langenbrunner. Capsien kauden ensimmäisen maalin Devsejä vastaan tekee Michael Nylander ajassa 15:11. Toisen erän ainokaisen tekee John Madden osittaisesta läpiajosta. Kolmannessa erässä Jeff Friesen viimeistelee Devsien 1-4 voiton.

Otteluraportti New Jersey @ Pittsburgh (Game 45):

Ensimmäistä erää on menty pitkälle viime minuuteille, kun Jeff Friesen yllättää Pensien Jean-Sebastien Aubinin kaukolaukauksella. Toisessa erässä ajassa 6:12 Alexey Morozov tuo pingviinit tasoihin. Tosin neljä minuuttia tästä Scott Gonez vie paholaiset jälleen johtoon. Ottelun viimeisen maalin tekee toisessa erässä Devsien Jamie Langenbrunner ja se oli nätti. Langenbrunner tulee vaihtoaitiosta, saa kiekon välittömästi lapaan, polkee pari potkua eteenpäin ja laukoo kiekon oikeaan yläkulmaan, josta kiekko kimpoaa vasempaan yläkulmaan ja kentälle. 3-1 Voitto vieraille.

Otteluraportti Eastern All-Star @ Western All-Star:

Ottelu oli todella tasainen, kuten All-Star-ottelulta voi odottaa. Ottelun ainokaisen tekee jatkoajalla Brian Rafalski aloituksesta ajassa 2:45. Devilseiltä oli muutenkin puolustus vahvasti esillä: Maalissa Brodeur ja puolustuksessa kaikki, paitsi Brian Leetch olivat New Jerseystä.

Otteluraportti NY Rangers @ New Jersey (Game 55):

Ensimmäinen erä on maaliton. Toisen erän kolmannella minuutilla Matthew Barnaby pääsee naurettavasti läpiajoon, kun Stevensin ja Niedermayerin taklaukset eivät tehonneet. Maalihan siitä tuli. Mutta antekkee olla pojjaat! John Madden tekee kypärätempun 14:46:n ja 16:23:n välillä ja edelleen pelataan toista erää. Yksi nopeimpia kypärätemppuja, joita olen nähnyt. Kolmannen erän alkajaisiksi Erik Rasmussen jatkaa Rangersien painajaista. Ajassa 13:55 Scott Gomez kiittää Jeff Frieseniä hyvästä laukauksesta ja Mike Dunhamia haparoinnista ja tekee ottelun viimeisen maalin. Näin ikään. 1-5 voitto kotijoukkueelle.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

CHAOS

New Member
Re: Gambler Season 1 --> Dallas

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Gambler
Avainongelmaksi viime matsien aikana on ilmaantunut Dallasin mv Marty Turco, joka on uskomaton häsläri 2vs1 tilanteissa. Turcolla on jonkinlainen tarve lähteä seikkailemaan maaliltaan ihan minne sattuu, ja kun rebound yllättää, on hänen suorastaan hypättävä pois maalinsa edestä. Se jokin meitä auttakoon. :mad:
Se jokin on Martin Brodeur. Jos olet kuitenkin samanlainen kuin minä eli pelaat niillä, joita joukkueessa todella on etkä vaihda pelaajia, olet liemessä Turcoinesi.
 

Tigris

New Member
No niin, kuoppasin St. Louis franchisen ja alotin uuden Philadelphia Flyersillä.

Franchise - Season 1 - Philadelphia Flyers
taso: All-Stars
Erät: 7 min

1. BUF - PHI 4-2 L
2. PIT - PHI 3-2 L
3. PHI - SJ 0-0 T
4. PHI - PHO 1-0 W
5. PHI - LA 4-0 W
6. PHI - ANA 2-0 W

Alku lähti vähän tahmeesti käyntiin, kovan pelin hallinan jälkeen Buffalo ja Pittsburgh piti pisteet, kummatkin pelit kaatu omiin vierheisiin. Jeff Hackett oli myös maalilla aika epävarma kummassakin pelissä (torjunta-% 87.7), mut sitten vaihoin tohon San Jose peliin Eschen maalille, ja se ei oo päästäny vielä yhtään maalia neljässä ottelussa!!! se on kyl ihan tulessa! Tosin on mun puolustuskin tiivistyny pelien edetessä.

Tän hetkiset kentät:

D. Brashear - J. Roenick - T. Amonte
E. Chouinard - M. Handzus - J. Williams
S. Gagne - K. Primeau - S. Kapanen
J. LeClair - M. Recchi - R. Somik

E. Desjardins - C. Therien
O. Tverdovsky - E. Weinrich
M. Ragnarsson - K. Johnsson

Ainut kenet oon treidannu on toi Tverdovsky free agenteista. Se paikkas muutaman pelin ajan Desjardinsia.


Pistepörssi:

Primeau 1+3=4
Kapanen 2+1=3
Handzus 2+1=3
Amonte 2+1=3

Pistetään lisää juttua pelien edistyessä...
 

CHAOS

New Member
Jälleen 10 000 minuuttia mennyt, mutta jatketaan:

Season 1 --> New Jersey Devils

59.@Washington 3-1 W
60.@NY Rangers 2-0 W
61. Calgary 7-1 W
62. Buffalo 1-0 W

Scoring leaders:

P. Elias 30
J. Madden 28
J. Langenbrunner 16

Point leaders:

J. Madden 46
P. Elias 45
J. Langenbrunner 40

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

CHAOS

New Member
Ja pienen tauon jälkeen jatketaan...

63. Atlanta 1-0 W
64.@Toronto 2-0 W
65.@Montreal 4-0 W
66.@Florida 4-0 W
67.@Tampa Bay 4-1 W
68.@Carolina 4-4 T
69. Philadelphia 4-0 W
70. Chicago 3-0 W
71.@Philadelphia 2-1 W
72.@NY Rangers 0-0 T
73. Pittsburgh 5-1 W
74. Montreal 5-2 W
75.@Montreal 3-0 W
76.@Florida 3-1 W
77.@Tampa Bay 3-2 W OT (All Devils goals scored by: John Madden)
78.@Atlanta 4-1 W
79. NY Islanders 1-0 W
80. NY Rangers 2-0 W
81.@Boston 4-0 W
82. Boston 1-1 T

Scoring winners in team:
J. Madden 39
P. Elias 37
S. Gomez 23

Point winners in team:
J. Madden 62
P. Elias 59
J. Langenbrunner 51

Goalie statistics:
GAA S% SO
Martin Brodeur 0,71 96,3 % 35
Corey Schwab 0,87 95,1 % 4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Otteluraportti New Jersey @ Tampa Bay (Game 67):

Tämä ottelu on kutkuttavan jännittävä. Brodeur on pelannut tällä kaudella kerran aiemmin 5 nollapeliä putkeen. Pystyykö hän tänään pitämään nollan ja pelaamaan 6:nen peräkkäisen nollapelin? Kohta nähdään. Vaikka devsit keskittyvätkin tänä iltana poikkeuksellisen paljon puolustukseen, ei hyökkäystä unohdeta. Ottelun ensimmäisen maalin tekevät devsit ja John Madden Tampan maalivahdin Nikolai Khabibulinin avustuksella. Khabby pyörii maalilla, kuin väkkärä ja tyrkkii kiekon omaan maaliin. Toisessa erässä ajassa 7:14 Mr. Khabibulin jatkaa hörhöilyään: Hän torjuu Langenbrunnerin laukauksen mutta aikoessaan kuljettaa kiekon maalin taakse, hän viekin läpyskän omaan reppuun. Hetkeä myöhemmin Madden iskee kiekon sisään Tampan pakin Dan Boylen jalan kautta. Maali oli alivoimamaali. Kaikki muut devseistä halusivat Brodeurille nollapeliä, muttei brotska itse. Kolmannessa erässä ajassa 7:25 aloitus Brodeurin vasemmalta puolelta. Tampa voittaa aloituksen, kiekko Dan Boylelle ja brodeur väistää laukauksen. Noh, eipä enää pelailla ihmeellisemmin pelejä Brodeurille. Niinpä paholaiset siirtyvät tuttuun hyökkäyspainotteiseen peliinsä ja Brian Gionta jatkaa maalaamista. John Madden pääsee vielä kahdesti läpiajoon, muttei kykene kypärätemppuun. 4-1 voitto vieraille.

Otteluraportti New Jersey @ Carolina (Game 68):

Tästä ottelusta odotetaan tasaista ja todella fyysistä. Tämän kausen aiemmista kohtaamisista devsit ovat voittaneet yhden. Muut ottelut ovat menneet tasan. Ensimmäisen maalin tekee Carolina ja Rod Brind'Amour ajassa 5:28. Muttamutta: Brian Gionta tuo paholaiset tasoihin ajassa 6:58. 11:34 pelattu kun Jeff O'Neill vie jälleen 'Canesit johtoon. Brodeur on nyt päästänyt kaksi helppoa maalia ottelun alkuun. Devs-valmennusta alkaa mietityttää Schwabin vaihto jäälle. Asia varmistuu, kun väsynyt brotska kännäilee maalilla ilman toivoakaan työnteosta. Jälleen asialla O'Neill. Toisessa erässä Erik Rasmussen tuo paholaiset maalin päähän. Kolmannessa erässä devsit ottavat aikalisän ja pari minuuttia myöhemmin ajassa 16:07 Jamie Langenbrunner tuo pelin tasoihin. Ja jälleen edetään pari minuuttia, kunnes Eric Cole vie 'Canesit jälleen johtoon. Eipä tämä ole ottelun viimeinen maali, sillä Jeff Friesen vie ottelun jatkoajalle, kun enää 39 sekuntia on ottelua jäljellä. Jatkoaika ei tuota tulosta ja pisteet jaetaan.

Otteluraportti New Jersey @ Boston (Game 81):

Runkosarjassa Devilsien ja Bruinsien kaksi viimeistä ottelua ovat toisiaan vastaan. Tänä iltana ollaan Bostonissa ja huomenna New Jerseyssä. Ottelun ensimmäisestä maalista vastaa devsien Scott Gomez toisessa erässä ajassa 19.18. Kolmannessa erässä paholaiset iskevät vielä kahdesti ja lisäksi viimeisellä minuutilla Bryan Berard ja Steve Shields lahjoittavat maalin Brian Rafalskille. Puhdas 4-0 voitto vieraille.

Otteluraportti Boston @ New Jersey (Game 82):

Ottelun ensimmäistä maalia osotetaan kolmanteen erään asti. Ajassa 3:30 Jamie Langenbrunner huudattaa kotiyleisöä. Bruinsin maalissa hyvän ottelun pelannut Andrew Raycroft on voimaton. Piakkoin Joe Thornton kuitenkin tasoittaa devs-puolustuksen nukahdettua. Lopulta päädytään maalittomaan jatkoaikaan, eli pisteet jaetaan.
 

Tigris

New Member
Jaahas, Chaoksella 49 tappiottoman pelin putki tossa loppukaudesta ja muutenkin vain kolme tappiota koko kaudella. Mahto käydä jo aika tylsäks tossa kauden päättyessä?
 

CHAOS

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Tigris
Jaahas, Chaoksella 49 tappiottoman pelin putki tossa loppukaudesta ja muutenkin vain kolme tappiota koko kaudella. Mahto käydä jo aika tylsäks tossa kauden päättyessä?
Neljä tappiota. Itseasiassa ei käynyt lainkaan tylsäksi. Kyllä se herpanan (perhanan) CPU heittää välistä niin tiukaksi ihme liikkeillä, ettei välillä tehnyt mieli pelata lainkaan.

Mutta tuliko Stanley Cup kauden päätteeksi? Se selviää, jahka jaksan kirjoitella loppuun.
 

CHAOS

New Member
Season 1 with New Jersey Devils. Now in playoffs.

Montreal 2-0 W
Montreal 3-0 W
@Montreal 5-0 W
@Montreal 2-1 W OT (Winning goal scored by: John Madden)
<---JATKOON!--->
Toronto 3-0 W
Toronto 5-3 W
@Toronto 5-2 W
@Toronto 3-2 W OT (Winning goal scored by: John Madden)
<---JATKOON!--->
Tampa Bay 4-1 W
Tampa Bay 5-2 W
@Tampa Bay 2-0 W
@Tampa Bay 2-1 W OT (Winning goal scored by: John Madden)
<---JATKOON!--->

Stanley Cup Finals against Detroit Red Wings.

Detroit 4-2 W
Detroit 6-1 W
@Detroit 2-0 W
@Detroit 2-0 W

NEW JERSEY DEVILS STANLEY CUP CHAMPIONS 2003-2004!

Scoring winners in team:
P. Elias 11
S. Gomez 10
J. Madden 8

Points winners in team:
J. Madden 16
P. Elias 15
S. Gomez 13

Goaltender statistics:
GP SO GAA S%

Martin Brodeur 15 7 0,74 95,6
Corey Schwab 3 0 2,29 90,9

------------------------------------------------------------------------------------------------

Playoffs-otteluraportti Montreal @ New Jersey (Game 1):

Tästä ne playoffsit lähtevät. Ensimmäisenä vastassa yksi pahimmista mahdollisista: Montreal Canadiens. Ei auta itku playoffseissa, töihin vaan! Ottelun alun paholaiset totuttelevat tolpan kilinään. Mutta ajassa 9:42 Turner Stevenson pistää one-timerin reppuun ohi Mathieu Garonin. Toisen erän lopussa Scott Gomez lisää paholaisten johdon kahteen. Se jääkin ottelun viimeiseksi maaliksi.

Playoffs-otteluraportti Toronto @ New Jersey (Game 1):

Ensimmäisellä kierroksella Montreal kaatui suoraan otteluvoitoin 4-0. Nyt on vastassa yksi NHL:än historiallisesti vanhimmistä joukkueista: Toronto Maple Leafs, joka tavoittelee 14 Stanley Cupia. Kovin kauaa ei tarvitse ensimmäistä maalia odotella. Ensimmäisellä minuutilla John Madden pistää kiekon pömpeliin tolpan ja Belfourin avulla. Ajassa 13:08 Sean Brown nousee röyhkeästi ylös ja tilanne 0-2 devseille. Toinen erä on maaliton. Kolmannessa erässä ajassa 15:03 Turner Stevenson yllättää Ed Belfourin kaukolaukauksella. Se olikin ottelun viimeinen maali. 0-3 voitto kotijoukkueelle.

Playoffs-otteluraportti Tampa Bay @ New Jersey (Game 1):

Itäisen konferenssin voitosta ja Stanley Cup-finaaleihin pääsystä taistelevat New Jersey ja Tampa Bay. Kotijoukkue siirtyy Patrik Eliasin toimesta 0-1 johtoon ajassa 14:32. Khabibulin unohti, miten hanskakättä pitäisi käyttää ja rystyltänosto meni sisään. Toisessa erässä pelattuna vajaat 10 minuuttia, kun Brian Gionta laukoo one-timerin Jeff Friesenin syötöstä yläriman kautta sisään. Pari minuuttia myöhemmin Scott Gomez lisää devsien johtoa. Kolmannessa erässä Fredrik Modin kaventaa 1-3:een. Lopuksi Scott Stevens laukoo tyhjiin. Voitto paholaisille 1-4.

Stanley Cup-finaaliraportti Detroit Red Wings @ New Jersey Devils (Game 1):

Nonniin. SC-finaaleissa ollaan ja nyt painetaan raivona joka tilanne läpi. Ensimmäisessä erässä ajassa 7:27 Scott Gomez vie kotijoukkueen 0-1 johtoon. Erän lopulla John Madden lisää paholaisten johdon kahteen. Toisessa erässä Scott Gomez nakkaa illan toisen osumansa ja johto devseillä kasvaa. Täytypä kuitenkin Detroitista jonkun tehdä maali, jottei tähtikaarti joudu täysin nolatuksi. Kukas sopisi paremmmin kavennuksen tekijäksi, kuin joukkueen kapteeni Steve Yzerman? Kolmannessa erässä ajassa 15:41 Henrik Zetterberg tuo vierailijat maalin päähän. Ottelun viimeisen maalin pistää sisään suoraan aloituksesta Turner Stevenson. 2-4 voitto paholaisille.

Stanley Cup-finaaliraportti Detroit Red Wings @ New Jersey Devils (Game 2):

Ensimmäisen minuutin päätteeksi Jamie Langenbrunner vie devsit 0-1 johtoon. Lisää tulee ajassa 8:12 Scott Gomezin toimesta. Jälleen Yzerman kuitenkin kaventaa. Hälläkö väliä: Pari minuuttia myöhemmin Sergei Brylin lisää devsien johtoa. Ja lisää tulee erän lopussa Jeff Friesenin toimesta. Maaliin vaihdettu Dominik Hasek päästää heti ensimmäisen laukauksen maaliin ja kiitokset kerää Scott Gomez. Toisen erän ainokaisen tekee Brian Gionta ajassa 17:27. Kolmas erä on maaliton ja makea 1-6 voitto kotijoukkueelle.

Stanley Cup-finaaliraportti New Jersey Devils @ Detroit Red Wings (Game 3):

Alun raju yritys ei tuottanut tulosta, mutta ensimmäisen erän lopussa Sergei Brylin vie vierailijat johtoon Hasekin kadotettua kiekon. Seuraavaa maalia odotetaan kolmanteen erään asti, kunnes ajassa 7:12 Patrik Elias purjehtii aloituksesta viemään pikalähetyksen maaliin. Ansaittu 2-0 voitto vieraille.

Stanley Cup-finaaliraportti New Jersey Devils @ Detroit Red Wings (Game 4):

Ottelun ensimmäistä maalia saadaan odottaa ensimmäisen erän lopulle asti. Ajassa 18:15 Brian Gionta vie vieraat johtoon. Toisessa erässä ajassa 16:43 Sergei Brylin lisää devsien johtoa alivoimamaalilla. Tämä olikin ottelun viimeinen maali ja STANLEY CUP MATKAA NEW JERSEYYN! WOOHHHOOO!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

JuRka

Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan käkikotka
Herää vaan kysymys ketä kiinnostaa CHAOS-nikin tarinat tästä vuoden ylihypetetyimmistä pelistä!
Herää vaan kysymys miksi sinä valitat koska:
a) nämä tarinat ovat ovat omassa ketjussa
ja siten
b) niitä ei ole pakko katsoa
 

CHAOS

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan käkikotka
Herää vaan kysymys ketä kiinnostaa CHAOS-nikin tarinat tästä vuoden ylihypetetyimmistä pelistä!
Kai ne jotakuta kiinnostavat, kun kerran sinäkin siitä vaivaudut ... noh...keskustelemaan.
 

Cavalera

Active Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan käkikotka
Herää vaan kysymys ketä kiinnostaa CHAOS-nikin tarinat tästä vuoden ylihypetetyimmistä pelistä!
Niin... onhan tätä hypetetty enemmän kuin esim True Crimea tai Tomb Raideria... :rolleyes:
Turha sitten edes lukea tätä ketjua, koska se ei ole sinua varten.
Ajattele, jokainen ketjun lukija pitää sinua junttina yhden ainoan viestin takia. Kannattiko?

BTW, tuli Stanley Cup sitten kotiin Capitalsilla. En tiedä miksi, mutta play-offit tuntui paljon helpommalta kuin itse kausi, tai sitten olen vain tullut paremmaksi pelaajaksi. Esim finaaleissa Detroit kaatui all-starilla puhtaasti 4-0 otteluvoitoin (5-3, 7-1, 6-0 ja 6-3. Lisäksi pleijareiden aiemmissa peleissä sain pari 9-1 murskavoittoa. Kaudella pelit oli usein pirun tiukkoja, monta kertaa mentiin jatkoajalle. Playoffeissa hävisin ainoastaan 2 peliä.
Tietysti joukkue parani kauden mittaan, tässä lopputulos ketkä saivat peliaikaa (ero on aikamoinen kun vertaa Capsien oikeaan tämän hetkiseen joukkoon :) )

Hyökkääjät:

Bondra - Lang - Jagr
Rucinsky - Metropolit - Palffy
Battaglia - Halpern - Carter
Semin - Nylander - Zubrus

Lisämiehinä häärivät loukkaantumisten ym takia:
Zubrus, Pettinger, Sutherby, Peat, Grier

Pakit:

Witt - Gonchar
Salo - Timonen
Vishnevski/Rafalski - Kuba

Lisämiehinä:
Yuskevich, Eminger, Doig, Kwiatkowski
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom