Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

ESPN NHL Hockey - Sliderit / säädöt / editit / muut vinkit

Neuvoa kaivataan

Olen pelannut Franchisea ja kuten jo jossain ketjussa avuduinkin, niin kylläpä on pelaaminen ollut todella hauskaa, kun äijiä on sairastuvalla enemmän kun rosterissa. Menikin reilu kuuakusi etten pelannut koko sontaa, mutta nyt viime päivinä sain runkosarjan päätökseen ja viimeisellä kierroksella pääsin kuin pääsinkin play-offseihin.

Nyt olen play-offsien toisella kierroksella ja sitten tulikin seinä vastaan:
ei ole ukkoja jengissä tarpeeksi. Eli ei saa 18 äijää jalkeille seuraavaan peliin. Mitä hemmettiä tuossa voi tehdä? Kaikki "pisteet" on käytetty free agentsien hommaamiseen, joten jos niitä pystyisi vielä haalimaan jengiin, niin sekään ei onnistu. Player statuksen alta en pysty vaihtamaan kenenkään statusta "dressed"iksi ja kun yrittää mennä peliin, niin peli vinkuu liian vähistä pukeneista pelureista ja antaa vaihtoehdoksi sen, että CPU fiksaa kokoonpanon tai sitten paluun joukkuevalintaan. Ensimmäistä painamalla dialogi häviää nanosekunniksi ja palaa takaisin...

Kyllä ketuttaa.

Eli olig tää ny täsä? Jos oli, niin lupaan ruhjoa tuon dvd:n palasiksi ja olla ostamatta enää yhtään tuon sarjan tekelettä.


t. nimim. "90 peliä turhaanko?"
 
Jos omistat X-Portin niin sillon ei ole ongelmaa.
FlyingFinn's roster editorilla pystyy palauttamaan ukkoja sairastuvalta.

Jos taas ei...
...se on sitten kai siinä.

Juttujen perusteella kyllä laitan loukkaantumiset tiukasti off-asentoon kun aloitan franchisen/seasonin.
:D

EDIT: Muuten, FlyingFinn teki osaksi toimivan PAL-rosterin missä on KAIKKI uudet siirrot.
Rosterit eivät tosin toimi franchisea tai kautta pelattaessa, mutta täten passeli exhibition-matseihin.
http://www.espnhockey.net/forums/index.php?showtopic=2576&st=0
Filun saat heti topicin toisesta viestistä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan JuRka
Jos omistat X-Portin niin sillon ei ole ongelmaa.
FlyingFinn's roster editorilla pystyy palauttamaan ukkoja sairastuvalta.

Jos taas ei...
...se on sitten kai siinä.

Saas nähdä vieläkö peli toimii kun muokkaan tuolla uusimmalla FF:n editorilla joukkojani.

Listaanpa tähän vielä loukkaantuneet pelaajat(17 !):
Aubin, Battaglia, Blake, Clarke, Fairchild, Forsberg, Hejduk, Kariya, Keane, McAllister, Morris, Nikolishin, Odelein, Selanne, Skoula, Skrastins, Tverdovsky

Eli kohtuullisia pelimiehiä muutama sivussa...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan JiVe
Saas nähdä vieläkö peli toimii kun muokkaan tuolla uusimmalla FF:n editorilla joukkojani.
Kyllä tuon varmaan pitäisi toimia, mutta silti kannattaa ottaa varmuuskopio.
HUOM KAIKKI PS2 PAL-ESPN PELAAJAT!
Hakekaa uudestaan editorinne koska Finn on päivittänyt siihen ainakin puolittaisen PAL-tuen!
PAL-tuen saatte päälle options->ruksi kohtaan PAL-version.
 
Kannattaa imuroida kyseinen editori. Eilen aloitin uuden franchisen (neljännen kerran) ja voin sanoa että rosterpäivityksellä ja HankScorpion unique goaliestyleilla ( LUE: tulee editorin mukana!!) pelin arvosana nousee 90:stä 110:neen! Muistakaa laittaa rasti PAL-versioon! (löytyy Options valikosta) käykää www.espnhockey.net ja rekistöröitykää! Paljon hyviä neuvoja ja tyyppejä, mm FlyingFinn!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Tuomas
käykää www.espnhockey.net ja rekistöröitykää! Paljon hyviä neuvoja ja tyyppejä, mm FlyingFinn!
Jollei nyt välttämättä halua rekisteröittyä niin kannattaa kyllä ainakin pitää silmällä noita FlyingFinn's Roster Editor- ketjuja, koska niissä tiedotetaan editoriin tehdyistä päivityksistä.
 
Olisikohan kellään mitään hyviä slidereita Pro-tasolle. Tarkoitus olisi, että maaleja tulisi hieman muutenkin kuin one-timereista ja reboundeista, eli siniviivalämäreistä, tarkoista rannelaukauksista jne. Ja nelosketjun roolia olenkin jo saanut nostettua nostamalla Fatigue Effectiä ja Fatigue Timea ja laskin Recoverya. Mutta tosiaan noita maalintekoa koskevia asetuksia.
 
Näitä säätöjä olen käyttänyt, 27 runkosarjan peliä jo takana, ja voittoja n. 20, tasapelejä 3 ja tappioita 4.


Jep, kaipaavat ehkä hieman omaa säätöä, muuten menee liian helpoksi pari pelin jälkeen. Vaikeustaso tosin kiristyy playoffien lähestyessä jolloin nuo säädöt ovat hyvät, mutta alkukaudesta pelaaminen on ainakin omalla Toronto Maple Leafsilla tuntunut melko lepsulta, en kuitenkaan ole vaivautunut vaikeuttamaan asetuksia. Pelit ovat pahimmillaan kuuden minuutin erillä päättyneet 8-7 voittoon, ja yleensäkin maaleja tulee peliä kohti yhteensä vähintään viisi. Noiden pohjalta kyllä on varmaan hyvä lähteä rakentamaan omalle tasolle sopivia asetuksia.


Maaleja voi käytännössä tehdä tilanteesta kuin tilanteesta, mutta silti one-timer luukulta ja kunnon lämäri siniviivan tuntumasta ovat yhä tehokkaimmat maalikikat. Rannelaukauksillakin saa tuloksia jonkin verran, rystylläki pystyy heiluttamaan verkkoa kohtalaisen usein.
 
Tietääkö joku mikä noista maalivahdin arvoista on ns. länget? Onko se kenties stack pads? Olen editoinut suoraan kaikkien joukkueiden maalivahdit inhimillisemmiksi ja pelaaminen todellakin maistuu. Läpiajot ja kova prässiset ylivoimat ovat todella myrkkyä maalivahdeille ja torjuntaprosentit ovat tuossa 86-95'% luokkaa per ottelu. Ainoa asia mikä harmittaa on se, etten saa millään maaleja längistä. Jos joku satttu tietämään mikä arvo vaikuttaa tuohon niin se tipahtaa omiltani samantien noin 40%
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan spineshank
Tietääkö joku mikä noista maalivahdin arvoista on ns. länget? Onko se kenties stack pads?

Ei. Längille (engl. 5-hole) ei ole omaa attribuuttia, joten länkimaaleja tuskin saa lisättyä millään ilveellä, vaikka niitä tosiaan tulee aivan liian vähän. Längistähän kiekko voi käytännössä mennä vain jos se muuttaa matkalla suuntaa ja molari on jo tekemässä toista torjuntaliikettä. Aidot 5-hole-maalit puuttuvat pelistä kokonaan.
 
Ylös Bottom