Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Euroviisut

välil tuntuu että noihin euroviisuihin on valittu kaikista paskimmat laulajat....
Vitun Laurakin niäyttää naamaltaan ihan joltai luurangolta :D
 
On. Ja karsee voittajakin, säälittävä biisi. Todella surkeeta. :D
Äijä ei pärjänny, ehkä seuraavan kerran paremman näkönen tyyppi...;)
Ainoa kysymys on ...mitä h*lvettiä näitä kattookaan.
Maailmassa niin monta ihmeellistä asiaa..:rolleyes:
 
OLIHAN SE ODOTETTAVISSA :)

Eikö helvetti suomalaisilla ole minkäännäköistä musiikkimakua? Ei mitä mahdollisuuksia voittaa näillä eväillä. Joka vuosi samaa paskaa! On se niin hankalaa säveltää joku kunnon melodia ja tehdä hyvät sanat sekä valita hyvä ääninen laulaja ja paketti on valmis. EI TÄLLÄSEL PASKAL SELVITÄ, SE ON TOTUUS!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan TeKe
Kreikka ja Venäjä on parhaat. Eihän ne voi olla tosissaan. Vähän niinkuin Saksa viime vuonna. Stefan Raabko siellä oli vai kuka se olikaan?

Venäjä? Uhaahahahahahahahahaa. Nöyrempää pitää jo hakea.

Hassua oli vielä sekin, että Laura oli ihan selkeästi parhaimmistoa. Voittaja Latvijakin oli aivan käsittämättömän köyhän kuuloinen (toisaalta se laulaja oli kyllä aika mukavan näköinen).
 
Mitä vikaa Kreikassa? :D

No mitä voidaan odottaa jos sanottajana on Janina Frostell, oikeen musiikki tietäjä. Ois säveltäjänä ollut vielä Jasmin Mäntylä, ni ois homma ollu osaavissa käsissä.
Mmmmm......sit ne ois kahestaan esittänyt sen.....Mmmmmh :)
Mutta oikeesti, miksi jonkun tissin pitää eiku...Mäntyl... siis Janinan
pitää tehdä sanat eikö muka suomesta löydy parempaa sanottajaa?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nakkerton
toisaalta se laulaja oli kyllä aika mukavan näköinen

Sehän se näyttää ratkasevan. Maltanki laulajalla ei näyttäny olevan mitään sen puvun alla, näky hyvin läpi. ;)
 
Kyllä ne euroviisut on niin kumma juttu.. Jotenkin tuntuu, että kaikki maat lähettävät vain naurettavimmat edustajansa kiekumaan jotain kammottavia höpö-höpö-kappaleita. Onkohan kukaan tosissaan?? Mielestäni vaatii jo jonkinlaista taitoa kerätä joka vuosi yhteen sellainen määrä tunareita ja "mäzikwöörd"-miehiä!

Olisipa hauska tietää millä perusteella voittaja valitaan; Siis äänestääkö yleisö tahallaan "väärin"?
 
Suomalaiset voisivat ymmärtää olla lähettämättä saatanan rumia edustajia sinne. Jotenkin täällä on sellainen yleinen käsitys että ulkonäöllä ei ole merkitystä jos on hyvä laulamaan yms. sontaa? Sisäinen kauneus ja silleen? Eikä varmasti auta jos tekee pelkästään menevän vokaalin, suurin osa maailmasta kun kuuntelee sitä musiikkia. Suomessa muuten on aivan toisin päin. Miettikääpä ylen suosittua Anssi Kelaa (vai melaa? no tietänette) jonka biiseissä ei ole käytännössä muuta kuin höpöhöpö ja menee kansaan. Ei onnistuisi ulkomailla.

Miettikää nyt sitten miten ruotsista tulee niin paljon enemmän hittejä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan keiu
Suomalaiset voisivat ymmärtää olla lähettämättä saatanan rumia edustajia sinne.


Sinullako on varaa arvostella toisen ihmisen ulkonakoa?


Jotenkin täällä on sellainen yleinen käsitys että ulkonäöllä ei ole merkitystä jos on hyvä laulamaan yms. sontaa? Sisäinen kauneus ja silleen? Eikä varmasti auta jos tekee pelkästään menevän vokaalin, suurin osa maailmasta kun kuuntelee sitä musiikkia. Suomessa muuten on aivan toisin päin.


Mielestani esim. Neil Young tai Tom Waits eivat ole kovinkaan houkuttelevan nakoisia, mutta omaavatpahan kyvyn kirjoittaa musiikkia ja kaiken lisaksi omaavat hienon persoonallisen aaneen.


Miettikääpä ylen suosittua Anssi Kelaa (vai melaa? no tietänette) jonka biiseissä ei ole käytännössä muuta kuin höpöhöpö ja menee kansaan. Ei onnistuisi ulkomailla.


Suosittelen ensimmaiseksi tutustumaan esin. Neil Youngin tuotantoon ennenkuin alat moisia naurettavia vaitteita heittamaan. Anssi Kela ei kuulu omiin suosikkeihini.


Miettikää nyt sitten miten ruotsista tulee niin paljon enemmän hittejä.

Mitas sielta Ruotsista onkaan viime kuukausina oikein tullut?
 
Neil Young ei toisaalta ole mitään suuriin massoihin uppoavaa listahitti-kamaa. Veikkaanpa, että esimerkiksi useat poikabändit, Britney ja aika moni muukin myyvät aika paljon levyjä ihan vaan ulkonäöllään.

Musiikki ja ulkonäkö ovat makuasioita.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Inertia


Sinullako on varaa arvostella toisen ihmisen ulkonakoa?

Mielestani esim. Neil Young tai Tom Waits eivat ole kovinkaan houkuttelevan nakoisia, mutta omaavatpahan kyvyn kirjoittaa musiikkia ja kaiken lisaksi omaavat hienon persoonallisen aaneen.

Suosittelen ensimmaiseksi tutustumaan esin. Neil Youngin tuotantoon ennenkuin alat moisia naurettavia vaitteita heittamaan. Anssi Kela ei kuulu omiin suosikkeihini.

Mitas sielta Ruotsista onkaan viime kuukausina oikein tullut?
Juu. Kyllä kuka tahansa saa arvostella ketä tahansa. :D
Neil Young ja Tom Waits duettona Euroviisuihin? :D
E-typen "uusi" sinkku.
Anssi Kelasta. Ei sen biisit ole kuitenkaan tyyliä: Aaababbadibabba juu lav mii beibii. Eli on niitä surkeampiakin listamaakareita.
Säälittävät Euroviisut joka tapauksessa. Jopa Suomen karsinnan kaikki biisit oli parempia kuin voittaja. Huoh. Niin...eihän niitä tarvitse katsoa...
 
En puhunut nyt omasta mielipiteestäni vaan siitä mikä myy. Miettikääpä nyt listaykkösiä ja miettikää sitä miksi poikabändeissä ei olekaan keski-ikäisiä parrakkaita hieman ylipainoisia miehiä.

Mielestäni suurin osa listahiteistä mitä täällä päin maailmaa kuulee on kamalaa ja nuo Inertian mainitsemat Neil Young tai Tom Waits toki ovat huomattavasti laadukkaampaa musiikkia. Mutta massamusiikki on aivan eri asia.

edit: huom. voittajabiisin säveltäjä sama kuin suomen edustajalla(!?)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan feldon
Veikkaanpa, että esimerkiksi useat poikabändit, Britney ja aika moni muukin myyvät aika paljon levyjä ihan vaan ulkonäöllään.
Joo, kuten Venäläinen "poikapändi" :D :D
 
Interia: et voi olla tosissas.

Keiu: Äläs nyt, Laura on mieheksi ihan nätti :D

Sitten siitä että ratkaiseeko ulkonäkö musiikissa, niin kyllä ja ei!
Kaikki varmaan tietänette La Creamin? Voiko isompi tissistä ja pyörämpi perseistä laulajaa olla joka ei osaa laualaa?
Tosin ei laulujen sisältökään ole mitään parasta antia,
Jump Jump Jumputi jump, juu juu oolveis in mai maint, (pyöritämpä vähän pyllyä noin, ja sitten tissi vako esiin nooin ja levy myy) Muija kun yritti rantarockissa esittää kappaleet livenä, niin se oli pahempaa vinkumista mitä teinillä äänenmurroksen aikaan.
Sitten taas esim. vaikka Metallica, eipä ne äijät niin kauhean söpöjä ole, ja levyt myy, tai vaikka manitstreet preatsörs (Miten v*tussa toi kirjotetaan).

Siinä teille ontuvia, mutta esimerkkejä kuitenkin.
 
Ylös Bottom