Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 2010 Online Kausi 5

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Player9
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Luultavasti parhain kilpailu ikinä. Kokoajan taistelua jonkun kanssa. Teppoilin ohi en lopussa vaan päässyt kun tein virheen.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Mahtava tunne taistella tunti podiumista vain todetakseen bensan loppuvan kierros ennen maalia. Kiitoksena 9. sija. Viisi kierrosta ennen maalia jouduin pudottamaan koneen jo standardille. Yritä siinä nyt sitten taistella suomifinin kanssa kakkossijasta :mad:

edit. Samalla taisivat teppoil ja suomifin karata pisteissä tavoittamattomiin...
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Hyvin näyttää tuo Bahrainin rata sopivan meikälle, toinen kisa ja toinen voitto. :eek:
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Aika-ajoista mukava viides sija, josta oli hyvät asetelmat kisaan. Kisa meni loistavasti, mutta totuttuun tapaan yksi iso virhe sinne lipsahti. Nimittäin ylinopeus varikolla. Jos tuota rangaistusta en olisi saanut, nii oisin voinu taistella kisan lopussa podiumista karppasen kanssa :rolleyes:
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Täähän meni hyvi vaik alus tuntu et auto ei oikei kule mihikää tääl. Oli mukavaa taistelua qolazorin kans siel suurin osa kisast , mitekköhä sattu just kierroksel 13 tuli läpiajo rangaistus laittomasta ohituksesta, siinä tuli sit yks ylimääränen varikkokäynti. Pomppasin hitot oikei penkist ylös ku katoi tuloksii et sain pisteen!!:D Tästä ses sit lähtee... (toivottavast:))
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Perkele Sam1q.. aivan loistavat taistot sun kanssa :D En tiedä kuulitko, mutta sanoin jo kisan aikana, että tää on ollu jo loistava taistelu vaikka en pääsiskään sun ohi :) Pääsin ohi, mutta bentsa loppu :( Ei kuitenkaan mikään huono kisa. Ihan viihdyttävä alusta loppuun.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Bahrain, Sakhir 11|15

f1onlinetulokset.jpg
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Etusivu päivitetty.

Kisa alkoi aika ryminällä, kun ensin törmäsin Jaban kanssa ja sitten ensimmäisessä mutkassa katolleen, kun Olvi taisi törmätä Qolaan ja Qola sitten muhun :D

Siinä piti sitten vaihtaa taktiikkaa, jotta pääsisin lähemmäksi kärkeä. Loppukisassa yritin vain pitää Tompertonin ja Rampa takana, jotta saisin vaadittavan sijan mestaruuteen, ja viimeinen niitti tuli kun Jabalta loppui menovesi.

Nyt pitää vain varmistella Merkkimestaruus, ja voi heittää hyvästit Lotukselle :D
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Nyt alkaa huumorintaju loppumaan kun kolmannen kerran neljästä viime kisasta loppuu bensa kesken kisan, australiassakin olisi bensa loppunut viimeisellä kierroksella ekan sektorin aikana jos en olisi jäänyt kierrosta kärjelle. Malesiassa tuli rengasrikon seurauksena hylkäys ja koreassa sekä saksassa moottori yski pahasti kun tulin maaliin. Yhdestätoista kisasta olen pystynyt ajamaan ainoastaan neljä kisaa puhtaasti maaliin asti,kerran tuli rengasrikkon seurauksena hylkäys ja bensa on loppunut kuusi kertaa ennen maalia. Ilmeisesti redbullin bensabugi on siirtynyt mersulle kun kolmannella kaudella redbullilla ajaessani bensa loppui vain kerran, sekin valencissa.

Tämän päivän kisa meni niin surkesti kuin olla ja voi. Bahrainia tullu ajettua vain pari kierrosta viimeisen parin kuukauden aikana ja aikaisemmin päivällä pikaisesti gp-moodissa testaamani säädöt ei toiminu aika-ajossa lainkaan ja kisaan muokatut pikasäädöt ei toiminu yhtään sen paremmin. Perässä ei ollu pitoa yhtään varsinkaan kovilla ajaessa ja en pystynyt ajamaan edes tokaa mutkaa kuin puolikaasulla tai muuten lähti perä alta. Jostain syystä myös kanadassa ei tehnyt juurikaan mitään viimekauden säädöillä kun perä lähtee alta lähes jatkuvasti vaikka kuinka varovasti painasi kaasua. Pitää vissiin laittaa takasiipi täysille jos ei muuten rupea perä pysymään tiessä.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Joo, oli Jontsa tosissaa iha mukavat väännöt tossa lopussa vaikka vähäse alko kuumottomaa, ku puolet renkaista oli jo menny punaselle. Itselle kyllä oli koko kisan ehoton kohokohta toi mun ohitus karppasesta mutkassa neljä ja vieläpä ulkokautta ;)
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Kannattais vaikka ajaa ekaan stoppiin standarkilla ja sit iskeä fastille, varmaan riittäisi sitten loppuun :) Treenausta samalla tuohon 2011, kun siinä ei sitten ajella koko kisaa fastilla :cool:

Täytyy varmaan ajaa varmuuden vuoksi standartilla koko kisa että bensa riittää maaliin asti. Ihmettelen vaan sitä kun viime kaudella mclarenilla ajellessa bensa loppui vain kerran ja kolmannella kaudella taisi bensa loppua myös vain kerran, sekin valenciassa vaikka ajoin kaikki kisat fastillä alusta loppuun saakka ja nyt mersulla bensa loppuu todella helposti jos ajaa yli kaksi kolmasosaa kisasta fastilla.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Olvi ei pääse huomenna kisaan joten yhdelle varakuskille on paikka, tosin HRT:llä.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Vetomiehet, Kanada

Hernerokka

Paalu: karppane

1. karppane
2. SuomiFIN
3. Jaba82
4. Tomperton
5. teppoil
6. sam1q
7. Juhohfin
8. Suomi-Rampa
9. qolazor
10. leejuhlee

Player9

Paalu: Jaba82

1. karppane
2. Tomperton
3. Jaba82
4. SuomiFIN
5. teppoil
6. Sam1q
7. Suomi-Rampa
8. jontsa93
9. JuhohFin
10. Martti93
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Tämmönen kisa tällä kertaa. Aika-ajoissa en ihan omaa ennätystä saanut ajettua muuta 4.ruutuun kuitenkin. Kisassa pääsin 2. mutkan jälkeen kakkoseksi, kun karppanen ja samiq kolaroi keskenään. Pari leveeksi ajettua mutkaa ja puolispinniä niin putosin kolmanneksi. 8.(?)kierroksella teppoil ajoi seinään ja nousin toiseksi. Sillä sijalla ajelin muutaman kierroksen ja ehdein varikkokäyntien yhteydessä käydä kärjessäkin, mutta kisan puolivälin paikkeilla tuli sitten raapastua mestareiden muuria, oikean puolen eturipustus paskaksi ja game over. Olisi ollut hyvät saumat napata uran ensimmäinen podiumpaikka, mutta kun ei niin ei. :) Vituttaa.
 
Vastaus: F1 2010 Online Kausi 5

Ei kyllä kuulu tämä rata suosikkeihin, mutta tulipahan ajeltua läpi. Juutuin alussa ruuhkaan, joten päätin ottaa vaihtoehtoisen taktiikan käymällä ekalla stopilla jo toisella kierroksella. Saipahan ajaa rauhassa koko kisan ottamatta mitään riskejä. Maalissa neljäntenä.
 
Ylös Bottom