F1 2018

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Miqz, 15.05.2018.

Tags:
 1. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Viimeksi muokattu: 16.05.2018
 2. Oeppae

  Oeppae Member

  PSVR mode olisi kyllä huippua, mutta eipä noista tiedoista voi sellaista vielä toivoa/päätellä, uusi ominaisuus on vielä joku "vanha palaava toivottu" ominaisuus. Saisivat kyllä päivittää koko pelimoottorin niin tämä olisi ennakkotilaus. Nyt tuo pelimoottori on kai graafisesti yllättävän raskas (PSVR:lle) ja ohjauksen input lagi on jotain jäätävää..
   
 3. Senaattori

  Senaattori Toimitus

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Senaattori46
  Palaava ominaisuus lienee haastattelut, jotka olivat mukana 2010-2011.
   
 4. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Jotenkin en usko etteikö sitä saataisi pyörimään resoluutiota ja detaljeja tiputtamalla toiminaan myös psvr:llä... Dirt Rallykin saatiin skulaamaan ihan tyydyttävästi, jopa yli odotusten. Tai otettais joku 2015 versio ja tehtäis sen pohjalta se VR moodi.
   
 5. ohjeah

  ohjeah Active Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  ohjeahh
  Dirt rallyyn nyt on vähän huono verrata, kun siinä ensinnäkin ajetaan pääasiassa yksin ja aivan eri tyyppisissä ympäristöissä ja pelimoottorikin taisi olla melkein jostain ps3-ajoilta, jos en ihan väärin muista.

  Jos GT Sportin ja Drive Clubin karsittuja vr-toteutuksia katsoo, niin aika kaukana ollaan PS4:llä siitä että homma saataisiin pyörimään yli 20 auton gridillä ja muuttuvilla säätiloilla yms. Ja kai siihen on syynsä ettei näissä Codemastersin formuloissa ole vr-tukea edes pc:llä, vaikka se muuten alkaa ajopeleissä olla jo aika oletusarvoinen ominaisuus.
   
 6. Oeppae

  Oeppae Member

  Jep kuten Ohjeah sanoi, valitettavasti on varmasti syitä, miksi edes PC:llä ei ole VR-versiota codemasterssin formulasta. Dirt rallyhan oli lähtökohtaisesti 60fps ja piirtoetäisyydet maltilliset - eikä tosissaan muita autoja. Näistä lähtökohdista on paljon kivuttomampaa tehdä PSVR porttaus 90fps:ään ja siksi Dirt rally PSVR:lle niin hyvin taipuukin. Driveclubista joka oli defaulttina 30fps jouduttiin jo tekemään paaaaljon enemmän uhrauksia että saadaan 90fps PSVR:lle stabiilina. Jotain tuossa Codemasterssin pelimoottorissa on kyllä mätää, ettei tosissaan edes PC:lle taivu VR:ksi.

  Eli epäilen, että vasta kun tulee ihan uudella enginellä tehty F1 peli, niin nähdään myös VR toteutus.. Saattaa jopa mennä PS5 aikaan pleikkarilla.
   
 7. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  90 fps ei ole vaatimus PSVR:lle vaan 60 fps riittää*. Sen jälkeen Processing Unit -laatikko tekee sille omia interpolointitaikojaan ja vääntää sen näennäisesti 120 fps:ksi. Natiivisti 90 fps:nä ei taida pyöriä sen enempää DRIVECLUB kuin Gran Turismo Sportkaan.

  * Käytännössä tavallinen 60 fps ei vielä riitä, koska näkymä pitää rendata stereona, josta tulee vähän lisää laskentakuormaa.
   

Jaa tämä sivu