Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 23

Bugiranne90

Active Member
FvDSZOKWwAAcxj7


Nimi: F1 23
Kehittäjä: Codemasters
Julkaisija: EA
Alustat: Ps5. Ps4, Xbox X/S, PC (Steam)
Lajityyppi: Ajopeli
Julkaisu: 16.6 2023
Kotisivut: https://www.ea.com/games/f1/f1-23?isLocalized=true
KonsoliFIN Pelisivu:

Uusia ominaisuudet:
- Auton kehityspisteet
- Breaking Point-tarinamoodin paluu
- Paranneltu auton käsittely ja fysiikat
- Mahdollisuus valita 35% kisapituus

Vuosittaisten urheilupelien tapaan on tulossa F1-kausipäivitys uusilla jutuilla höystettynä. Pohjimmiltaan samaa kauraa, kuin aikaisemmat Codemastersin pelit. Jos pelisarjasta on breikkiä, voi ostoharkintaan mennä.
 
Viimeksi muokattu:
PSVR2 tuki tainnut jäädä varikolle?
Jää kyllä siinä tapauksessa kaupan hyllylle..Vaikka kuinka formulapeleistä tykkäänkin ja monena vuonna ostanu niin GT7 psvr2-päivitys on käytännössä pilannut kaikki muut flättinäytöltä pelattavat ajopelit. Ei vaan pysty enää.
 
Kyllähän tämä on sitä samaa kausipäivitystä, mitä aina, ei jatkoon. Ehkä alesta 19e hintaa sitten joskus.
 
Kyllähän tämä on sitä samaa kausipäivitystä, mitä aina, ei jatkoon. Ehkä alesta 19e hintaa sitten joskus.
Tosin nyt on tuon tarinamoodin jatko tulossa, joten ei nyt siinä mielessä ehkä niin puhdas kausipäivitys. Itse jopa pidin kohtalaisesti tuosta aikaisemmasta tarinamoodista. Paljon parempi ainakin kuin Grid Legendsin typeryydellään myötähäpeää aiheuttanut tarinamoodi. No, ekoista aleista johonkin 40-50 egen välimaastoon menevällä hinnalla itse tämän tulen varmaankin ostamaan.
 
Toivottavasti tähän uusimpaan olisi sitten jo korjattu nuo täysin ylivoimaisen nopeat tekoälykuskit... Ihan sama millä autolla itse ajoi niin tekoäly ampaisi mutkista kuin luoti pyssystä ja suorilla tultiin ohi heittämällä ilman avattavaa takasiipeä vaikka itsellä oli siipi auki ja overtake käytössä...

Taidan ensin hyvän aikaa lueskella kertomuksia sekä seurailla striimeistä että mitä muut pelistä sanoo ja sitten pistää ostoon jos vaikuttaa hyvältä mutta jos siellä tämä sama ongelma on edelleen mikä käytännössä söi itseltä pelifiiliksen onlinea lukuunottamatta niin sitten jää kyllä kokonaan ostamatta.
 
Kiinnostaisi kyllä, mutta itselläni myös Gran Turismo vr-kakkuloilla on pilannut muut ajopelit täysin. Menisi ehdottomasti ostoon, mikäli VR-päivitystä olisi tulossa.

Noh viime kerralla pidin myös Breaking Point-tarinatilasta, joten ehkä sen voisi kuitenkin alennuksella hankkia ja yrittää pelailla. Nämä formulapelit on siitä kyllä ihmeellisiä, että ensimmäinen -25% alennus tulee yleensä noin kuukauden jälkeen julkaisusta.
 
Ihmettelen jos ei tule PSVR tukea. Tieteokoneella oon edellistä pelannu ja ei sitä VR pelin jälkeen enää flättinä halua ajaa. Eikä oo lesoilusta kyse vaan siitä että se on paskaa verrattuna virtuaalitodellisuuteen. Ja vaikeampaa.
 
Toinen osa. Näyttää siltä näiden videoiden perusteella että tämä on isoin hyppy F1 peleissä pitkään aikaan. Täytyy ihan tosissaan katella onko peli ostamisen arvoinen, varsinkin tuo story mode kiinnostaa.

 
Ihan hyvät pisteet tämän vuoden versiolle:
 
EA Playn 5 tunnin trial takana ja hyvältä tuntuu. Kokoversio menee lunastukseen sitten vielä myöhemmin.

Ajaminen on huomattavasti parempaa kuin aiemmin, sillä pitoa on realistisemmin eikä enää auto pyöri tuurin voimalla kuten edellisessä. Muutenkin luistot saa hyvin hallintaan nyt.

Muutoin melko samaa kuin aiemminkin. Tarinamoodia en kokeillut kun se ei hirveästi kiinnosta.
 
EA Playn 5 tunnin trial takana ja hyvältä tuntuu. Kokoversio menee lunastukseen sitten vielä myöhemmin.

Ajaminen on huomattavasti parempaa kuin aiemmin, sillä pitoa on realistisemmin eikä enää auto pyöri tuurin voimalla kuten edellisessä. Muutenkin luistot saa hyvin hallintaan nyt.

Muutoin melko samaa kuin aiemminkin. Tarinamoodia en kokeillut kun se ei hirveästi kiinnosta.
Täälläkin neljä ja puoli tuntia nyt ajeltu, ja todellakin ajomalli kokenut ison parannuksen. Nyt ilman luistonestoa ajaessa tämä ei ole enää herranhaltuun, vaan auto on jopa napattavissa hallintaan kesken luisun tai jos perä meinaa lähteä irti. En ole hetkeäkään kokenut tarvetta laittaa luistonestoa mediumille, mikä oli viime vuoden versiossa melkein pakollista.

Uusi F1 World -pelitila on myös tervetullut uudistus. Käytännössä pelkästään sitä nyt ajellut. Kivoja haasteita ja ainakin näin alkuun tuntuu että aika onnistunut systeemi tuo oman auton kehitys. Kehitetyllä autolla voi ottaa osaa hankalampiin kisoihin ja haasteisiin ja niistä saa palkinnoksi lisää kehityspalikkaa. Normaalin uratilan lisäksi tällainen toisenlainen "yksinpeli" on tosi hyvä lisäys. Yksinpeli lainausmerkeissä siksi, että F1 Worldissa on myös moninpelikisoja ja haasteita, mikä vaan parantaa pelitilaa. Siellä on myös ajolisenssit A:sta D:hen, johon pelaaja sijoitetaan ja vähitellen rank nousee ja samalla erilaisia apuja otetaan pois käytöstä.
 
Tulis vaan se ilmoitus PSVR2 tuesta patchilla niin menis hankintaan välittömästi!
 
Ennakkotilaajatko pääsee jo kokeilee, tuleeko gamepassilaisille 10h perjantaina?
Championship Editionin ostajat ovat päässeet pelaamaan eilisestä asti.

EA Playssa on tarjolla viiden tunnin kokeilu, joka alkoi myöskin eilen.

EA Play subscribers can try up to five hours of F1 23, for no additional charge, from the 13th June 2023, three days ahead of the standard edition releases.

A subscription is included within the PC and Ultimate tiers of Game Pass too, although not the entry-level base console-only tier of the service.
 
Pääsee tuota näköjään testaamaan pelkällä gamepassillakin ja XSX ilman että on ostanut mitään.
 
Ylös Bottom