Fall Guys: Ultimate Knockout - 60 pelaajan härdelli

Mewna

Toimitus
Ylläpitäjä
Kokeilin tänä viikonloppuna betaa PC:llä, ja ihan mukavan kaoottiselta Fall Guys vaikuttaa. Kertaakaan en ole vielä voittanut, mut pienten onnenkantamoisten avustuksella oon onnistunut pääsemään jopa neljännelle kierrokselle. Useasti oon pudonnut seuraavalta kierrokselta ihan siinä kalkkiviivoilla. Mut joo, hyvällä tuurilla tässä pelissä edetään, ei niinkään taidolla :p

Vähän tekis mieli ostaa tää peli, mut en oo ihan varma tulisko tätä pelattua sen 20 euron edestä.
 

HerraNenä

Active Member
Noniin, sieltä se nyt valuu pikkuhiljaa konsoliin. Täytynee käydä odotellessa hakemassa muutamat oluet, niin ei sitten kismitä niin pahasti putoilu.
Serverit hieman jumissa, ainoastaan ensimmäisen pelin pääsin loppuun asti, parissa seuraavassa tullut disconnect, ja nyt ei enää löydä edes peliä.

Which was nice.
 
Viimeksi muokattu:

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Haastavaa on.

Connection erroria pukkaa usein peliä haettaessa, ja ruudulla oleva pelaajamäärä saattaa alkuun olla esim. 49/60 (pakko saada 60). Tuosta se vain putoaa alaspäin, kun ihmiset eivät jää jonoon. Ilmeisesti peli ei tunnista jonosta lähteviä pelaajia ja jättää haun kesken. Tätä kirjoittaessa oli juuri tuo 49/60, nyt enää 3/60.

Kymmeniä hakuja takana, vain kerran päässyt peliin. Trophyja napsahti peräti 6 kpl heti alkuun. Iso miinus siitä, että kameran inverttiä ei voi säätää.

Edit. nyt pääsin peliin toista kertaa, mutta kaatui kesken 2. kierroksen. Serverit taitavat olla nyt alhaalla, sillä erroria tulee joka haulla ja ei mene jonoon asti. Täytyy silti sanoa jotain positiivistakin, eli tähän mennessä nähdyt viisi kenttää ovat olleet varsin hauskoja. En tosin ymmärtänyt, mitä "Don't get jinxed!" tarkoitti. Siinä oli kahden tiimin välinen haaste. Juuri tuon aikana serverit kyykkäsivät.

Hahmolla ei voi ilmeisesti juoksemisen lisäksi kuin hyppiä ja syöksyä eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Pirate fin

Well-Known Member
Hauskalta tämä vaikutti, kun tuli vähän testattua ja vaikka tulikin hyppyjen kanssa mokailtua, niin ei onneksi alkanut pahemmin ärsyttämään (vielä) :D

Toivottavasti saavat servut nopeasti kuntoon, niin saisi testailtua lisää.
 

ippanis

Active Member
Saa olla aika seppä, että saa tuon viisi voittoa putkeen -trophyn... Ziisus.

Servut tuntuu olevan kovilla, lieneeköhän näin koko tämän päivän kun on näin suuri ryntäys? Nyt tulee itselle jatkuvasti connection erroria..

Hahmolla ei voi ilmeisesti juoksemisen lisäksi kuin hyppiä ja syöksyä eteenpäin.
R2lla voi tarttua kaverista kiinni ja hidastaa menoa. Tai sitten antaa halauksen :)
 

jankku

Member
Juu nyt taitaa olla serverit kokonaan poissa pelistä. Kerkesin saamaan sentään yhden voiton jo tuossa. Hieno tunne :D
 

Barca11910

Well-Known Member
Mulla ei oo tarkoituskaan kokeilla tätä ainakaan ekan viikon aikana.

Serverit kerta jatkuvasti alhaalla niin parempi jättää kokeilematta.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Sinänsä huvittavaa, että oli mikä tahansa peli kyseessä, niin aina kuullaan toi sama "emme odottaneet näin paljon pelaajia" selitys. :D

Aivan varmasti osasivat odottaa, kun tämä kuitenkin tuli ps+ kylkiäisenä.
Aa, tää onkin heti Plussa-peli. Pitääpä ladata ja testata, kuhan pahimmat serveriongelmat selätetty.
 

HerraNenä

Active Member
Nyt on jo muutaman matsin päässyt pelaamaan ilman serveriongelmia. Voittoja ei vielä ole tullut, mutta viiden parhaan joukkoon pari kertaa yltänyt.

On tämä yllättävän hauska, vaikka tuskin tästä "uutta Rocket Leagueta" on tulossa kuten jossain on hehkutettu, sen verran simppelimpi tapaus kuitenkin.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kahdeksan trophya ensi rykäisyllä. Enkä ehtinyt edes kaikkia pelimuotoja näkemään.

Tässä on sitä samaa yhdessä tekemisen meininkiä kuin lapsena pihalla muiden kanssa. Neliöllä dyyggaat/kävelet kaltevalla pinnalla ja äxsällä hyppäät. Lisäksi R2:lla halaat/tarrautuu toisiin kiinni. Yleensä soolotetaan, mutta tiimipelejäkin löytyy.

Hauska kevytpeli kaiken ikäisille!
 

jankku

Member
Joo en tiedä kauanko tämä peli tällaisenaan jaksaa kiinnostaa. Vähän tuntuu että kaipaa pikaisesti jotain, esim. pelimuotoja lisää. Hauska peli kyllä näin alkuun, mutta saapa nähdä miten peli tästä kehittyy.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Joo en tiedä kauanko tämä peli tällaisenaan jaksaa kiinnostaa. Vähän tuntuu että kaipaa pikaisesti jotain, esim. pelimuotoja lisää. Hauska peli kyllä näin alkuun, mutta saapa nähdä miten peli tästä kehittyy.
Tekijät ovat luvanneet pelinkehityksen tästä jatkuvan.
 
Ylös Bottom