Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FAR: Lone Sails

JTahti

Well-Known Member
  • Fiilistely / tutkimispeli
  • Steam (Win, Mac) - 17.5.2018
  • PS4, XB1 - 2.4.2019
  • Switch - 18.8.2019
  • Konsolifin pelisivu
Indiepeliketjussa oli hypeä kaksin viestein tästä niin täytyy tehdä ketju. Traileri:
 
Viimeksi muokattu:
Rupesin pelaamaan tätä, niin onhan tämä hyvä ja tunnelmallinen, mutta Pleikkaversiossa on paha menu bugi, kun kaikissa kohdissa lukee NO-T. Toivottavasti pian tulee korjaus.
 


Bugi on ainakin nyt kehittäjien tiedossa. Tuosta Twitter upotuksesta ei näy, mutta kehittäjä on reagoinut tuohon.
 
Tähän ilmestyi tänään päivitys Pleikkarille, joka korjaa NO-T valikkobugin.
 
Peli ilmestyy Switchille 18.8.
Time to get an oil change and stock up on fuel, because FAR: Lone Sails is departing onto #NintendoSwitch! Your journey will start on August 18th, but you can already wishlist the game by searching for FAR: Lone Sails on your Switch's Nintendo eShop!
FAR Twit
 
Läpi meni joku aika sitten ja nyt on höpöllä otsikolla varustettu arvio seilannut etusivulle:


Vähän jätti pettyneen maun suuhun, vaikka kelpo peli onkin. Ja muutin vastaustani siitä, että kannattaako edellinen olla pelattuna ennen tätä Changing Tidesiä. Vaikka näiden (lähes olemattomilla) juonikuvioilla on tooodella vähän tekemistä keskenään, niin se vähän mitä edelliseen viitataan on kuitenkin sen verran oleellista, että kyllä se ensimmäinen kannattaa kokea ensin. Omasta mielestä.
Nostellaas vanhaa ketjua, kun @Ulukai yo. jatko-osan ketjusta lainatussa viestissä käytännössä pakottaa pelaamaan tämän ensimmäisen osan ensin ennen Changing Tidesin kimppuun hyppäämistä, joten näinhän se oli sitten tehtävä. Peli meni läpi muutama päivä sitten. Kokemus oli mainio.

FAR: Lone Sailsin suurin valttikortti omaan makuun oli sen tunnelma. Tämä oli rauhallinen matka aavikon halki. Asiat eivät olleet itsestään selvyyksiä, pelaajan neuvominen minimissään ja löytämisen riemu taattua. Joka kerta kun alus pysähtyi esteen eteen, oli pulman ratkaiseminen merkityksellistä ja jopa aluksen kunnon kannalta tärkeää.

Matka oli merkityksellinen myös tarinallisesti, vaikka se kovin vähäeleisesti kerrottiinkin. Siitä on itseasiassa hankala mainita oikein mitään spoilaamatta, joten enpä mainitse, vaan kehotan jokaista pelaamaan tämän lyhkäisen kolmen tunnin pelin ihan itse. En ole vielä jatko-osaa aloittanut, mutta se mihin Lone Sails loppui, niin siitä on helppo kuvitella seuraavan pelin jatkavan. Ympäristö muuttuu ja tilanne muuttuu, mutta matka jatkuu.

Tykkäsin siitä, kuinka aluksen liikkeellä pitämiseksi piti tehdä vähän muutakin kuin vääntää ohjaimen tattia ääriasentoon oikealle. Pulmat olivat niin ikään ratkaistavissa maalaisjärjellä, vaikka eivät täysin itsestään selviä aina olleetkaan.

Upea massasta erottuva indiepeli.
 
^ Jos/kun tulet pelanneeksi myös tämän uudemman, niin voit huikata oletko samaa mieltä, että edellinen on syytä pelata ennen tätä uudempaa. Sori pakottamisesta! :D
 
^ Jos/kun tulet pelanneeksi myös tämän uudemman, niin voit huikata oletko samaa mieltä, että edellinen on syytä pelata ennen tätä uudempaa. Sori pakottamisesta! :D
Ehdottomasti pelaan myös tuon jatko-osan. Kun peli oli näin hyvä, niin kiitos pakottamisesta. :)
 
Ylös Bottom