Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Fckin Sony!

BlueBeam

New Member
Prince of Persia and Beyond Good and Evil, two highly anticipated games with good reviews, both only on PS2 at the moment. And it may stay that way.

Towards the end of last year Sony obtained the rights for both of these games to be exclusive for the PS2 during 2003 in Europe. This was seen as a good thing for them, but the titles have not been selling well.

Ubisoft's official website have removed the Xbox and GameCube game pages for these two titles, and Amazon do not have them listed either.

Ubisoft seem to have cancelled both of these titles for the Xbox and GameCube. The only way you can buy them is to import them or buy the PS2 versions.

Ubisoft have not officially spoken about it yet.

Nyt alkaa suoraan sanottuna vituttamaan toi Sonyn touhu! Ensiksikin sen nykyinen konsoli on vanhentunut. Toiseksi se ryöstää ja pätkii omalla toiminnallaan toiset konsolit. Minusta nämä pelit pitäisi julkaista myöskin Gamecubelle ja X-koneelle. Onko teistä reilua, että Sony harjoittaa pakollista monopoli toimintaa?

EDIT: Uutinen on Cube-europesta. Tseikkailin Ubisoftin saittia ja siellä ainakin oli vielä, että Gamecubellekin olisi tulossa.
 
Kai ymmärrät, ettei Sonyllä ole asian kanssa juurikaan tekemistä? Ubi Soft huomasi, että pelit eivät kertakaikkiaan myy, ja päättelivät ettei niitä ole järkeä julkaista muille konsoleille ollenkaan, koska myyntiluvut jäisivät pieniksi.

Syyttävän sormen voisi osoittaa peilin kautta pelaajiin, kun eivät osta hyviä pelejä. Tai Ubi Softin idioottimaiseen ratkaisuun tuoda molemmat pelit joulumarkkinoille. Tai EA:n supertehokkaaseen markkinointikoneistoon, joka vie pelaajien rahat. Tai...
 
No! No! No! Vaikka on epätodennäköistä, että tuo pitää paikkaansa, olisi aivan hirveä pettymys, jos pelit jäisivät Euroopassa vain PS2-yksinoikeuksiksi (niin no onhan tietysti PC-versiot). Niin kauan ja niin hartaasti olen odottanut, että saisin pelata kyseisiä pelejä uudemmilla konsoleilla, jotka jaksavat jotenkin edes pyörittää niitä. Mutta toisaalta jos pelit ovat myyneet huonosti, miksi ihmeessä niitä ei voisi kääntää Cubelle ja Xboxille, kun niistä kuitenkin jenkkiversiot on kaikille konsoleille. Ei se PAL-käännöksen tekeminen kai niin kallista ole? Hieman markkinointia ja kyllä ne myyvät sen verran myös näillä "kakkosluokan" konsoleilla, että rahat saataisiin takaisin.
 
Monet multikonsoliomistajathan (minä) varmasti odottelevat ainakin Prince of Persiasta parempaa versiota, löytyyhän esim. Cubella mahdollisuus saada alkuperäinen Prince of Persia pelattavaksi. Ja Xbox-versiot ovat joskus graafisesti paremman näköisiä (tuskin kuitenkaan tässä tapauksessa).
 
Ei taida isoja nykyjulkaisijoita kiinnostaa "rahat takaisin" -ajattelu. Jos ei saada selvää tuottoa, niin jätetään julkaisematta...

Mutta juu, saa nähdä miten käy. Toivottavasti pelit julkaistaan muillekin konsoleille, sen verran laatukamaa. Veikkaan että PoP ainakin on tulossa, se on kuitenkin kaksikosta paremmin myynyt USA:ssa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
Monet multikonsoliomistajathan (minä) varmasti odottelevat ainakin Prince of Persiasta parempaa versiota, löytyyhän esim. Cubella mahdollisuus saada alkuperäinen Prince of Persia pelattavaksi.

PS2-versiossa on kyllä samat featuret.

"The Sands of Timesta löytyy avattavaksi yksi taso alkuperäisestä Prince of Persiasta yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Taso on tietysti tehty uusiksi viimeisimmällä pelimoottorilla. Lisäksi PS2-versiosta löytyy koko alkuperäinen Prince of Persia -peli. Myös GameCube-versiosta löytyy alkuperäinen PoP, mutta lisäksi siitä löytyy ekstraa GBA:n ja linkkikaapelin omistajille. Xbox-versio puolestaan sisältää Prince of Persia 2 -pelin."
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
Ja Xbox-versiot ovat joskus graafisesti paremman näköisiä (tuskin kuitenkaan tässä tapauksessa).

No tiedä sitten. GameSpotin Greg Kasavin oli ainakin hieman eri linjoilla:

"The environments and soft ambient lighting effects used throughout the game are also fantastic-looking, especially on the Xbox, where the colors are richer, the frame rate is smoother, and the resolution is sharper than on the PlayStation 2 or GameCube versions. These versions of the game control equally as well as the Xbox version and look superb in their own rights, but the Xbox version of the game is hands down better."

Ja tällaista BG&E:stä Jeff Gerstmannin sanoin:

"The game is currently available for both the PlayStation 2 and the Xbox. Both games look fantastic, though the Xbox version definitely has a much more defined, sharp look to it. The water effects, textures, and models really jump off the screen in the Xbox version of the game."

Hieman myöhemmin Cube-version arvostelussaan:

"The GameCube version of the game looks fantastic and is only a tiny bit behind the Xbox and PC versions, graphically."

Itse lähinnä noita Xbox-versiota molemmista peleistä haluaisin, niin säästyy monelta vaivalta. Asia ei liity niinkään pelien tekniikkaan, vaan muistikortteihin ... peijakkaat kun ovat taas täynnä, eikä millään viitsisi mitään poistaakaan.
 
Tuo Prince of Persia on graafisesti aika samanlainen Xboxilla ja Ps2:lla (molempia olen pelannut), mutta pleikkarilla framerate ontuu aika usein mitä boxilla ei muistaakseni tapahtunut kertaakaan. Tuntuu muutenkin että aika monissa uusissa PS2-peleissä on tuo ongelma. Legacy of Kain Defiance ja Nhl 2k4 kärsivät myös tästä.
 
Ylös Bottom