Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Fifa 11 - 1vs1 Turnaus

Filariou

New Member
Elikkä olisi tarkoitus perustaa FIFA11 1v1 turnaus. Joukkueitten määrä vielä auki, kun en tiedä kuinka moni aikoo ilmottautua, joten päätetään se sitten kun alkaa porukkaa olemaan kasassa. Minä arvon aina otteluparit ja paras 3 menetelmällä pääsee jatkoon.

Turnaukseen ilmoittautuessasi gamertag on pakollinen ja toivon myös, että vastaat näihin:

Manual vai assisted controllit:
Joukkueitten tähtiraja:

Oma mielipide on tämä:

Manual vai assisted controllit: Manual
Joukkueitten tähtiraja: 4 tähteä

Osallistuvat:

Filariou/Filariou
Rami Alhorinne/Paltti
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Fifa 11 - 1vs1 Turnaus

Manualilla, ois myös kiva pelata 2on2 turneeta jos vaan kiinnostusta löytyy sellaseen löytyy (joo offtopicics meni mutta kunhan heitin, tullu tossa kaverin kanssa reenailtua niin paljon kaksin :D). Miks tähtiraja 4? Eikö se oo loppujen lopuks ihan sama millä joukkueella sitä pelais? Mutta joo, joka tapauksessa kiinnostusta olisi!

Gamertag: Paltti
Tähtiraja: aiva sama, jokane pelakkoon millä pelakkoon. eise tähti sinne tänne loppujen lopuks niin paljoo eroo tee.
 
Vastaus: Fifa 11 - 1vs1 Turnaus

Manualilla, ois myös kiva pelata 2on2 turneeta jos vaan kiinnostusta löytyy sellaseen löytyy (joo offtopicics meni mutta kunhan heitin, tullu tossa kaverin kanssa reenailtua niin paljon kaksin :D).
Tuskin tuohon saadaan porukkaa, kun tähänkään ei näytä olevan kiinnostuneita.:p
Miks tähtiraja 4? Eikö se oo loppujen lopuks ihan sama millä joukkueella sitä pelais? Mutta joo, joka tapauksessa kiinnostusta olisi!
Noh onhan se vähän eriasia pelata Messillä, kun esimerkiksi vaikka Roni Porokaralla. Mitä heikommat joukkueet sitä vaikeampaa pelata varsinkin, kun on manuaalit käytössä. 4 tähden raja on sinänsä hyvä, että löytyy edes joukkueita jossa on tuttuja nimiä.:)
 
Vastaus: Fifa 11 - 1vs1 Turnaus

Eikös se vastustaja siinä sen vaikeuden määrää, eikä se joukkue (siis tottakai huonommalla joukkueella on vaikeempi pelata, en sitä tarkota). Mutta miks ylipäätänsä joku starcappi pitäs laittaa? Jos joku välttämättä haluaa pelata porokaralla, niin sit pelaa porokaralla mutta siinä vaiheessa pitää ottaa sit se tietonen riski et vastassa voikin olla helvetisti kovemmat kaverit. Mut siis, tottakai sen voi siihen neljäänkin tähteen laskee. En vaan käsittäny vielä että miks :D.
 
Ylös Bottom