FIFA 16

Keskustelu osiossa 'FIFA' , aloittajana Are, 28.05.2015.

 1. Outzala

  Outzala New Member

  Vastaus: FIFA 16

  Pääosin samaa mieltä. Operationsportsista tuli vielä haettua sopivat slaiderit ja loppuihan se CPU:n tikitaka-munaravipallo vihdoin. ManCityllä pelatessa (Ledengary, 10 min HT, Game Speed: Slow) saa vääntää isoja vastaan tosissaan, kun taas pienemmät seurat ovat enemmän tai vähemmän pesukoneessa kytäten vastaiskuja. Tietokone tekee pelaajiensa taitotasosta riippuen syöttövirheitä, sekä peli on järjestäen hitaampaa ja järjestelmällisempää kun aiemmissa versioissa. Toki pelattavuudeltaam PES on realistisempi, mutta siinä pelissä taas maalivahdit eivät saa mitään kiinni. Vie kummasti pelinautintoa, jos pelit päättyvät jatkuvasti 4-3...
   
 2. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vastaus: FIFA 16

  No iteki tosiaa hakkasin Juventuksella ja Barcalla huonoja jengejä ties miten,mut kaikki derbyt ja liigan kärkipään matsit oli tasasia. Tämä siis PES 2016:ssa.
   
 3. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Vastaus: FIFA 16

  Tarkoittaako CPU:n tikitaka-munaravi sitä totaalisen järjetöntä supersyöttelyketjua, jota harrastaa botti vähän turhankin usein? Ollut huvittavaa seurattavaa, kun syöttely ja pallonhallinta on lähes täydellisyyttä hipovaa, oli sitten vastassa joku E-Korean jämäjoukkue tai Chelsea.
   
 4. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vastaus: FIFA 16

  No ei kuulosta hyvältä!!
   
 5. Outzala

  Outzala New Member

  Vastaus: FIFA 16

  Tarkoittaa. Ainakin itse sain sen siis pois peliasetuksia säätämällä.
   
 6. atte_28

  atte_28 New Member

  PSN:
  atte_28
  Vastaus: FIFA 16

  Nyt on pakko sanoa että mulla on täysin erilaiset mielipiteet. Mun mielestä suurinosa pelaajista osaa kyllä kynäillä, koska pelkästään oikeeta tattia eli "skillstickiä" sinnetänne heiluttelemalla tässä pelissä saa jo kelpokikkoja aikaseksi. En myöskään sanoisi sitä "Pacehuoraamiseksi" jos siellä on Sterlingiä sun muuta, koska ite ainakin tykkään enemmän nopeista laitahyökkääjistä/laitapakeista kun umpihitaista. 9 seasonia futissa tullut pelattua ja tasan 2 "fullpace" joukkuetta tullut vastaan. http://www.futhead.com/16/squads/6286396/ Tuossa mun futtijoukkue, joka toiminut täydellisesti kaikilla osa-alueilla. Siinä asiassa samaa mieltä että Fifa 16 on paras fifa, toisaalta niin pitääkin olla.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.12.2015
 7. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Vastaus: FIFA 16

  Tuli pitkästä aikaa pelattua GM Careeria ja voin kyllä sanoa että tämä Fifa jää viimeiseksi Fifaksi, ennen kuin EA tekee jotain muuta noille kuin muokkaa rosterit ja tekee jonkun näennäisen uuden jutun tuohon, kuten tänä vuonna tuo ok-tason treenausjuttu. Ihan totaalisen sama tuo muuten on, mitä jossain Fifa11-pelissä ja suoraan sanottuna sylettää miten häikäilemätön EA on tuolla FUT-rahastuksellaan. Kaikki samat ongelmat ja asiat tuossa on, mm. että

  - Mihin tahansa joukkueeseen saa ostaa minkä tahansa pelaajan miltei, jos vaan rahat riittää, mitä nyt hieman jotkut pelaajat sanovat etteivät halua siirtyä minnekään.
  - Edelleen jotkut aivan liian heikot pelaajat odottavat jotain ykköstiimin avauspaikkaa Valioliigasta, jos vaan se status heillä on joukkueessa jossa ostan.
  - Boardin odotukset edelleen naurettavat suhteessa budjettiin ja joukkueen tasoon, kun muutama vuosi etenee uralla.
  - Edelleen tuo on vaan sinnepäin sutaistu mukatekele, jolla olisi helvetillinen potentiaali olla hyvä, jos EA:ta kiinnostaisi rahan lisäksi offline-pelaajat edes vähän alusta.

  Fifa17 testiin EA Accessilla, kun aikanaan sinne tulee ja jos mikään ei ole muuttunut. #tunkki EA:n suuntaan täältä. Rajansa kaikella.
   
 8. Barca11910

  Barca11910 Active Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
  Vastaus: FIFA 16

  Tuon viimeisen mainitsemasi syyn takia vaihdoin jo viime vuonna PESSIIN. Enkä oo katunu Master Leagueaa ollaan vieläpä kehitetty 15 versiosta 16. On huomattavasti tätä "Mukatekelettä" kuten sen kirjoitat paremmin toteutettu yksin pelaavalle. FUTTIIN en koskaan koskenu.

  Muutenkin se on nykyään muutaman päivityksen jälkeen tehty "oikeaksi futikseksi" Nykyään on todella haastavaa tehdä maalia riippumatta siitä mikä nimi pelaajalla on selässä. :)

  Moni on huomannut saman siellä pelin omassa ketjussa. :)
   
 9. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Vastaus: FIFA 16

  Itselleni tämä Fifa on viimeinen Fifa hetkeen, ellei sitten FIfa17 tunnu lähes täysin eri peliltä niin offlinessa, kuin FUT:ssakin kun kokeilen taas aikanaan sitä EA Accessissa. Mutta toivon kyllä pelaavien kannalta paria seuraavaa asiaa muutettavan:

  - Vapareiden tulo. Onhan tuo nyt jumalauta aivan naurettavaa, kun noista pikku törmäyksistä tulee melkein aina vapari. Etenkin jos sen tekee bottijoukkuetta vastaan. Kyllä perhana futiskin nyt on fyysinen laji, vaikka mitään jääkiekkoa olekaan.

  - Se pelaaja jolle syötät, peruuttaa ihan ihme tavalla taaksepäin ja usein sinne vastustajan selän taakse ottamaan palloa vastaan, jolloin vastustaja saa pallon 8 kertaa kymmenestä itselleen. Yksi asia jota olen ihmetellyt varmaan koko Xbox360/Xbox One Fifa-historian ajan, eikä vaan muutosta ole tullut.

  - Offline-pelimuodot. Nyt sitten ***** EA jo ihan oikeasti. Manageri on TÄYSIN SAMA kökkö kuin mitä jo vuosikausia, kunhan vaan vähän taas laitettiin kermaa kuorrutteeksi päälle ja kirsikka koristamaan että muka näyttäisi uudelta. Ihmettelen kovasti miten ihmiset eivät jo ole äänestäneet lompakollaan tätä menoa vastaan.

  - Kusettava botti ja momentumit lopullisesti hiuksista veehen (ei tule tapahtumaan _ikinä_)

  Toivottavasti EA nyt oikeasti herää näiden kanssa.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 28.03.2016
 10. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Vastaus: FIFA 16

  Kyllä minäkin kiroan joka vuosi tuota, mutta näin vähemmän futista lajina seuraavana aidot joukkueet on kaikki kaikessa. En vain jaksa parempaa PESiä pelata ilman lisenssejä.

  Fifa on ihan käsittämättömän monessa asiassa todella huono, mutta kyllä sitä ongelmistaan huolimatta jaksaa pelata aika paljon.
   
 11. Killosseum

  Killosseum Member

  PSN:
  SensPreds46
  Vastaus: FIFA 16

  Aitoudet on helposti ladattavissa PESsiin, itse harkitsen PESin ostoa syksyllä. Viimeinen lause on täyttä faktaa, peli on ihan oikeasti paska, mutta silti pelaan sitä lähes päivittäin.
   
 12. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Vastaus: FIFA 16

  Offtopicina, mutta saako ne nykyisin taas jo PS4:lle. PS3 aikaan vääntelin yksitellen tuhansia tiedostoja koneelle..
   
 13. moneygun

  moneygun Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Moneygunx
  PSN:
  Moneygunx
 14. Barca11910

  Barca11910 Active Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
  Vastaus: FIFA 16

  Saa nykyisin ladattua vaikka koko Valioliiga paketin peliasuineen ja logoineen se paikkaaminen vie noin tunnin mutta ei se oo paljosta kiinni jos sen yhden kerran jaksaa tehdä. Koska sitten kun editointi tilasta poistuu niin se tallentaa muutokset.

  Itse olen sen verran laji ihminen että tein peliin koko Borussia Dortmundin joukkueen. :)
   
 15. Barca11910

  Barca11910 Active Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
  Vastaus: FIFA 16

  Viimeinen lause on ollut totta noin 5 vuotta se manageri muoto mikä Career olikaan on ollut jo vuosia samanlainen. PES taas on pelkästään tämän vuoden painoksen aikana mennyt huimasti vaikeampaan (eli realistisempaan) suuntaan. Joutuu oikeasti miettimään taktiikkaa vastustajan mukaan jos ei satu pelaamaan ihan TOP joukkueella. Pelaan itse Chievolla Master Leagueta joka on Pessissä se manageri muoto. Olen lähtökohtaisesti aina heikompi kun vastustajani. Eli kaikki lähtee et puolustan hyvin ja ehkä hyökkään jos tilaa tulee. Pelaajissa on eroja ihan kuin oikeastikin. Pelaajat hakeutuu sinne minne tästä paikasta teoriassa voi syöttää. Ja syöttö suuntia on muitakin kun vaan hyökkäys suuntaan.
   
 16. MarkoNeva

  MarkoNeva New Member

  Vastaus: FIFA 16

  Itse olen hemmetin tyytyväinen peliin. En olisi uskonut, että siitä näin hyvä tulee. Hauskaa myös, että esimerkiksi tuote syöttelyä on muutettu paljon parempaan suuntaan. Enää tämäkään peli ei toimi pelkästään kolmen syötön taktiikalla.

  Ennen erityisesti itseä häiritsi fakta, että vauhdissa olevalle hyökkääjälle anettu pitkä passi on mahdollista hoitaa maaliin lähes aina (jos pakit ei jostain syystä satu olemaan juoksemassa jo alas). Nykyisin noi hyökkääjätkin lähtee vähän hitaammin liikkeelle ja puolustavalla on paremmat mahdollisuudet hoitaa tilanne mallikkaasti.
   
 17. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vastaus: FIFA 16

  PES teki paluun,lunasti odotukset.

  Vai onko joku joka näkee FIFA:n parempana??
   
 18. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: FIFA 16

  Itse kuningas, Jari "Litti" Litmanen pelaamassa suorassa lähetyksessä Fifaa, tämäkin on nyt sitten nähty. Edellisen kerran pelannut Commodorella, joten paljon on vettä tässä välissä vantaanjoessa virrannut.

  -Lakon & Herban boksi, SubTV 16.4.2016
   
 19. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Vastaus: FIFA 16

  Katsoin vähän aikaa ja huomasin että pelaavat ilmeisesti helpoimmalla mahdollisella tasolla tuota. Ei kauaa tarvinnut katsoa.
   
 20. Temetos

  Temetos New Member

  Vastaus: FIFA 16

  Onko täällä pelaajia jotka haluis tulla pro clubi matseja pelaileen? Konsolifinin jengiin.
  Jos kiinnostusta ni lisää minut kaveriks ps4 tunnus: Teukkari
   

Jaa tämä sivu