Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Pyörittelen vielä 83/84 max binillä ennenku myyn niin nää on aina iha mukavia :D
 

Liitetiedostot

  • image.jpg
    image.jpg
    4,3 MB · Lukukerrat: 32
Meikä myy näitä "pieleen menneitä" Juve-Roma Markku sijoituksia. :)

GYn6Ysw.png


Noita oli jotain 30, kaikki ostettu 400-450 hinnalla.

Voi olla et noista sais huomen illalla paremman hinnan mut jotenkin semmoinen tutina et seuraavat liiga SBC:t menee ens vuoden puolelle sittenkin...

Target on täynnä Perinin kortteja, ostettu 1200 hintaan. Noista odottelen minimissään 100k profittia. Nyt jo 2000 alin bin. :)
Eikös noi 83t sinne neljään tonttuun noussu viimeks?

84t tais olla 7-8k ( Cahill on ainakin boksilla jo nyt)
 
No voi perkeleen perkele minäku menin myymää eilen 83 pois siirtolistalta melkee tonnin tappiolla per kortti ku tarvi rahaa paulinhoo
 
Kaikki kii halvimpaan 84-rated korttiin. tulossa on TOTW guaranteed SBC:t jotka on repeatable. 83t ja 84t nousee vielä entisestään, vaikka hinnoissa jo hypeä onkin


Kaikki 83/84 pelaajat clubissa jo oottelemassa tätä :D ongelma vain että transfer lista melko täynnä niin ei saa sinne jemmaan tota halvinta (burki 4,9k tällä hetkellä)

Biddailin extempore tota forsbergia transfer targetin täyteen ja toivon että ibran futmas tulee ja vaatii 1 ruotsalainen.

Ainakin TOTW guaranteedin aikana saa myytyä pois jos huonosti käy :)
 
Ibra ja Werneri samanhintaset.... Ibra ihan semihalpa jopa?

Meunieerin vaatimukset on ihan kohtuulliset kans


Ikoneja ei näy
 
Zlatan pitää kyllä tehdä. Ainoa joka oikeesti noista ennustuksista herätti kiinnostusta, ja nopeella vilkaisulla aika edullinen myös.
 
Eniten häiritsee Zlatanin stamina. Olisi edes 72 niin näyttäisi paremmalta paperilla. Onko järkee vai eiiiii... Sama kysymys pyörinyt jo lähes tunnin mielessä.
 
Jää kyllä itellä tuo zlatanin kortti tekemättä just ton staminan takia. WL Gold3 palkinto pakoista paras nosto burki
 
Elämä risaiseksi ja tein kaikki, yksi Ribery piti ostaa muuten löytyi tarpeet. Meunierille ei varsinaista käyttöä ole mutta oli niin helpot vaatimukset. Nyt ei olekkaan enää kuin pari 83-84 kaveria transfer listalla.
 
Eniten häiritsee Zlatanin stamina. Olisi edes 72 niin näyttäisi paremmalta paperilla. Onko järkee vai eiiiii... Sama kysymys pyörinyt jo lähes tunnin mielessä.

Melkein joka päivä pyörinyt tuo kysymys mielessä kun tullut uudet joulukortit... Useasti päätynyt vaihtoehtoon ei ja tänäänkin mietin samaa ja päädyin ei vastaukseen. Nif zlatani on melko samoissa statseissa ja maksaa sen reilun 40k?
 
Japanin Liiga ostettuna. Lisäksi Serie A:sta ostin kaiken mikä kultaisista halvalla irtosi, huomenna lisää. Pirusti kortteja meni myyntiin 84-86 ovr:llä ja isompien iffien osalta. Aika ok hinnoissa ovat nyt, vissiin syynä uusimmat joulujanarit. Zlatan ois kiva SBC-kortti ja vaihtoukko, mutta ennemmin ostan normikortin reilusti halvemmalla.
 
Tein kans meunierin pois kuleksimasta. Ku ilmaseks sai. Hyvä subi siitä tulee. Meinasin ostaa Alonson kun hinta valu 80k ja aattelin että ootan alle sen kun menee, perkele hinta hyppäsi vartissa 110k
 
Ylös Bottom