FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

storkki

Well-Known Member
Tein Gomezin. Pakoista paras Keylor Navas eli ei juuri mitään. Onpahan nyt pitkäksi aikaa cb ja seuraavaksi pitää sit päättää ottaako swapeistä toiseks toppariks sen Ferdinandin. Sit ei ainakaan tarviais puolustuksen osalta jengiä miettiä pitkään aikaan.
 

Salme

Active Member
Sen verran untradeableja varastossa ettei tulisi tuo Gomez maksamaan kuin 200K ja pakkojen jälkeen lopulta korkeintaan 170K. Mutta... normi Militao näyttää paperilla paremmalta. Saisi olla jo valmiiksi +2 statseissa niin voisin harkita.

E: Miltä tuo Gomez tuntuu ? Tekisi kuitenkin niin mieli päästä noista untradable roskista eroon ja ne pakat on kohtuu hyviä. :)
 
Viimeksi muokattu:

Ragnar

New Member
Mitäs mieltä ootte Friendlies pelimuoto mahdollisuuksista? Tosi jännät Mystery ballsit ja & King of the Hillit! Omasta mielestä ihan pelleilyä ja kuningas lajin halventamista, joihin ei vaan jaksa aikaa tuhlata, kun senkin ajan voi kiduttaa itteesä Rivalsin puolella
 

storkki

Well-Known Member
E: Miltä tuo Gomez tuntuu ? Tekisi kuitenkin niin mieli päästä noista untradable roskista eroon ja ne pakat on kohtuu hyviä. :)
Vielä paremmalta tuntuu kuin normi 80 kultakortti. Voin vaan kuvitella kuin hyvä tuo on ku saa joulukuussa upin 85. Ainut miinus omasta mielestä tuossa kortissa on se uppien odotus joulu-helmikuu välillä ja jos Liverpool vielä pupeltaa ittensä ekalta kiekalta ulos. Jos Pool taas menee yhtään pidemmälle ni tossa on kyl semmonen toppari joka menee fifan loppuun asti ja tuotahan pystyy halutessaan käyttämään vaikka laitapakkina.

Viime vuonnahan Gomez sai kanssa spesiaali kortin sbc:nä eikä sekään mikään halpa ollut. https://www.futbin.com/19/player/17746/joe-gomez

Sit täytyy sanoa et tuo Vardyn POTM on ihan hemmetin hyvä ja EA kämmäs sen hinnan 99% varmuudella.
 

Ragnar

New Member
Mystery ball on täällä ainaki jatkuvasti päällä. Ihan sama mitä muotoa pelaa.
Itse tänä vuonna myöhästyin startista ja on tullut pelattua joku 140 peliä yhteensä, joista joku 30 Rivalsia 9 divaris, mut aika mysteerisiä pelit on sielläkin. Tuntuu samalle kun viime Fifan kutosdivari
 

Amppa-

New Member
Taas olis tuo gold 3 saavutettu ja 9 peliä jäljellä saa nähdä jaksaako yrittää vielä pari voittoa saada.
Ihan kivasti toimii tuo 442 nyt kun sillä on pari weeällää veivannu ainut vaan ettei tonne LM paikalle tahdo oikein löytää kaveria jolla sais jotain aikaan kun ei kolikoitakaan hirveästi ole. Tuli tännekkin tuo potm vardy hommattua kun oli niin naurettavan halpa.
 

Saxon_747

Well-Known Member
Onnea ikonista.

Täällä elite 1 ja molemmista pakoista Djene parhaana. Mbabun tein pois ja nyt sitten odotellaan iltaa ja ikoni tehtäviä. WL:llä en saanu aikaiseksi yhtään matsia, ei vaan napannu.
 

Tuulis

Well-Known Member
Mystery Ball on hauskaa lasten kans, tai varmaan kännissä kaverien kans?

SBt jäi väliin viime viikolta kokonaan, tekasin eilen illalla jonkun live-sbc:n, josta tupsahti Griezy... nyt hinkkaan BuLi-swapit ja Mbabun, näppärä kun saa tehtyy samalla kertaa
 
Ylös Bottom