FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Punaisena.... kaikki duplikaateja mitä löytyy eli Henderson ja Carvajal. Ainoat ei duplikaatti valinnat Oblak ja Sommer. Olenko yllättynyt no en todellakaan. Deluxe disapointment sbc:eet Marquinhos ja Hakimi... ei yhtään hyökkääjää tänäkään vuonna näistä paitsi Paulinha ja sekin taisi olla koko totsin paskin hyökkääjä.

Tääläkin peli vaihtunu ww2:seen ja mukava huomata että pelaaminenhan voi olla hauskaa.
 
Itellä deluxeista Pellegrini ja Ginter. Red pickeistä Cesinha ja Carvajal.

Jos tänään tulis vihdoin se ultimate tots guaranteed.


EDIT: EA laitto sit kolmannen deluxe sbc:n. Ei tietoakaan mistään ultimate tots guarenteedista eikä mitään upgradeja. Porukka kiehuu EA:n twitterissä. Alkaa olla fifa 20 paketissa..

Tein sen deluxen ja siitä tottakai Hradecky. :D
 
Viimeksi muokattu:
Tein sen deluxen ja siitä tottakai Hradecky. :D
Tää on juuri se ongelma, sua esimerkkinä nyt käyttäen. Jengi tekee kaiken silti, vaikka EA Sports pissaa porukkaa silmään. Oli hauska nähdä, kun Nick28t, Castro ja Nepentehez (meniks oikein?) kaikki lähti Fifasta melkein heti kasin jälkeen muihin peleihin.
 
Ultimate guaranteed tuli kasilta ja EA otti sen pois äskettäin. Porukka sai niistä enimmäkseen Sanchoa ni ilmeisesti EAn painotus menny vähän vituilleen. En ite tietenkään kerenny tekemään SBCtä. Oisin voinu Sanchon ottaa penkille ja nyt sieltä saa varmaan jonkun Sommerin. On muutenkin tuo 89 rated ja 70 chem aikamoinen ryöstö hinta kesäkuussa.

EDIT: SBC tuli takas ja sieltä tuli Benzema.. No pitää olla "tyytyväinen", ois voinu olla niin paljon huonompikin.
 
Viimeksi muokattu:
Ultimate guaranteed tuli kasilta ja EA otti sen pois äskettäin. Porukka sai niistä enimmäkseen Sanchoa ni ilmeisesti EAn painotus menny vähän vituilleen. En ite tietenkään kerenny tekemään SBCtä. Oisin voinu Sanchon ottaa penkille ja nyt sieltä saa varmaan jonkun Sommerin. On muutenkin tuo 89 rated ja 70 chem aikamoinen ryöstö hinta kesäkuussa.
Ööh. Siis EA löi hyvin tuovan pakan kerrankin SBC:ihin ja porukka ois saanut nauttia siitä että peli palkitsee sen pelaamisesta ja EA otti SBC'n pois ja muutti todennäköisyyksiä? Ymmärsinkö mä nyt oikein?
 
Mä ehdin tehdä sen pakan ja sain sieltä Immobilen. Tänään oli sitten ilmoitus, että pahoittelemme ongelmia sun muuta ja uusi pakka lisätty. Sieltä tuli sitten Benzema. Eli käytössä nyt molemmat pelaajat. Sanchon olisin mieluusti ottanut...

Pelaako kukaan muu WL:aa? Mulla kolme tai neljä matsia katkennut kesken ja juuri niissä kaikissa olin selvässä johdossa. Lopputuloksena mulle matsin häviö. Onko joku uusi bugi, jolla vastustaja ollessaan häviämässä voi tehdä tuon?
 
Hyvin kyllä EA taas veti ku ne ketkä kerkes tehdä "paremmin" painotetun ultimate guaranteed pakan ni ne sai vielä toisen pakan kaupan päälle.
 
Kiitos ja haista EA paska tämän vuotisesta FUTista. Ultimate sbc:llä olisi voinut vielä hetken tekohengittää tätä kärsimystä, mutta ensimmäisen pakan duplikaatti-Immobilen jälkeen toinen tarjosi takaisin käyttökelvottoman Hummelsin, jonka käytin jo siihen ultimate-pakan sbc:hen. VMP, täydellinen jatkumo tosin koko meikäläisen FUT20:sen via dolorosaan. Katsellaan josko ps5:sen aikaan jaksaa enää yrittää ja hakea kaupasta kerran kuukaudessa uutta dualshockia.
 
Ei se nyt minusta ihan huonosti mennyt tuo Ultimate SBC. Jos/kun se alkuperäinen oli "Guaranteed Sancho-pack" niin ihan syytäkin että se poistettiin, koska muiden pelaajien todennäköisyydet olivat häviävän pieniä. Miksi tehdä tuota ja maksaa 300k untradeable Sanchosta jos sitä ei mihinkään tarvitse. Tiedän kyllä, että sieltä oli mahdollista saada muitakin, mutta ilmeisesti Sanchoa tuli lähemmäs 50 pinnan mahdollisuudella?

Asia on erikseen sitten tuon hyvityksen kanssa kun aikaisemmin tehneet saivat ns. kaksi ultimate totssf pelaajaa yhden hinnalla, en näe tuonkaan kohdalla valittamista ketkä ehtivät sen tehdä (itse en ehtinyt). Worst case scenariolla sai kaksi Sommeria, joka on parempi kuin yksi Sommer.

Olisiko sitten voinut myös sitä pelaajakuntaa hyvittää ketkä eivät ehtineet alkuperäistä tehdä ja saivat vain yhden pelaajan. Ehkä tuo olisi ollut teknisesti mahdollista monellakin eri tavalla, mutta loppupeleissä ketään ei jäänyt alkuperäisesti luvatuista mistään paitsi. Vähän sama homma kuin niissä La Liga G2+ WL palkinnoissa kun nopeasti avanneet saivat tuplapickit, mutta korjauksen jälkeen kaikki saivat vähintään sen mitä oli tarkoitettu ja osa sitten hieman extraa.

Koko "casesta" annan EA:lle kouluarvosanaksi 7+

Sen sijaan servereiden toiminnasta näiden totsien aikana WL:n osalta arvosanaksi tulee 5-. Noita Finbonin mainitsemia katkeamisia on sattunut moninkertainen määrä suhteessa pre-totsiin (mahtoiko olla yhtään ennen totsia itsellä). Ja muutenkin välillä on viive on sitä luokkaa, että on herran hallussa mitä kentällä tapahtuu (tässä lauseessa ei ole tarkoituksena edes vielä huomioida DDA:ta tai scriptausta). Se miksi arvosana pysyy hylätän paremmalla puolen on se, että suorituksiin nuo servuongelmat eivät ole vaikuttaneet vaan sijoitun edelleen samalle rankille kuin joka kerta aiemminkin.
 
Taisi olla FIFA 20 pelaaminen pitkälti tässä. Varmaan vielä pelaan mutta satunnaisemmin.

Näin jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt käyttää peliin paljon vähemmän aikaa. Tuo FUT on hämmästyttävän koukuttava (en muuta FIFAssa pelannutkaan). Vaikka hermot meni pelaamisessa säännöllisesti servuihin ja tasoituksiin yms, niin pakko oli jatkaa. Senttiäkään en pelaamiseen sijoittanut muuta kuin 40€ alkusijoituksen, joten tuolle sijoitukselle sain vastinetta riittävästi.

Menestys oli tasapaksua ja taso vakiintui WL:ssä gold 3:een. Olin sen verran laiska, etten jaksanut opetella taktiikoita ym tarpeeksi hyvin ja tämä varmaan näkyi pelissä. Useasti hävisin selvästi huonommalle pelaajalle ja syynä oli kaiketi vastuksen parempi taktinen osaaminen. Nämä harmittivat eniten. Pelaajista se ei jäänyt kiinni. Vastaan tuli myös selvästi parempia osaajia ja tappiot näissä oli helpompi hyväksyä.

WL:ssä selvästi paras ajankohta peleille oli myöhään illalla/yöllä, jolloin satunnaisesti oli jopa nautinto pelata. Pelaajat tottelevat käskyjä ilman viivettä ja pelinopeus ei ole tervassa juoksemista. Lauantaipäivä/-iltapäivä on painajainen. Käskyt menevät perille sekunnin viiveellä ja jotenkin tuntuu, että ainostaan muita suomalaisia/ruotsalaisia vastaan sai tasavertaiset olosuhteet? Pahimmillaan pelaaminen oli sitä, että vastus juoksi mun puolustajat kumoon, laukoi rankkarialueen rajalta, molari torjui ja riparista sisään. Tämä toistui muutaman kerran. Taklaaminen ei onnistunut ollenkaan ja omat paikat ammuttiin tolppiin tai molarin käsiin vaikka maali tyhjänä.

Viimeinen viikonloppu oli taas tätä samaa, lisäksi nuo yhteyskatkokset, joita tuli yhteensä 4. Sattui vielä niin, että olin kaikissa johdossa ja tästä syystä epäilin, että vastus pystyy asiaan jotenkin vaikuttamaan. Ehkä se oli vaan huonoa tuuria. Lisäksi parissa matsissa sattui niin samanväriset peliasut, että peli oli täyttä arpomista. Jos ainoastaan sukkien väri on joukkueiden erona, niin on aika mielenkiintoista pelata. Nyt on peliasut niin värikkäät (limen vihreä ja punainen), että vahinkoa ei varmaan synny uudestaan. Lopputuloksena lopetin, kun oli nihkeät 11 voittoa. Pelaajista vakuuttivat Johnathan ja Butra.

Vaihdoin sunnuntaille kaiken, formaatista ja taktiikoista lähtien. Katsoin jopa videon puolustamisesta ja johan alkoi sujumaan :cool:

Näillä mentiin lopuksi ja viikonloppu päättyi neljään voittoon viidestä:

https://www.futbin.com/20/squad/16890678
https://www.futbin.com/20/squad/16890762

Tällä hetkellä en ole FIFA 21 ostamassa, ellei ennen kaikkea online pelaamiseen ole tulossa parannuksia. Elämänlaatu kohenee varmasti ja vaimokin on tyytyväisempi ;)
 

Jos tunnette ketään saarilta, laittakaa linkkiä jakoon eteenpäin kiitos.
 
Muutaman pvän koittanut taas vääntää pitkän tauon jälkeen ja pelihän on edelleen yhtä rikki kuin vuodenvaihteessa. Kammottavaa tuo pallottoman ai:n liike hyökkäyksissä, tai pikemminkin liikkeen ja ai:n täydellinen puute. Huvittavinta on se, että joku pelaaja päättää kirmata mitä aivottomimmissa tilanteissa(useimmiten heti aloituksesta) käsi tanassa päätykatsomon aitaukseen ja usein se on vieläpä puolustaja.

giphy.gif


Onko muuten "offense width" slideri toiminut koskaan missään versiossa ? Tänä vuonna 541 formaatiolla pelatessa olen huomannut, että aina välillä, joskus todella, todella harvoin laiturit asettuu pelikatkojen jälkeen sille leveydelle(esim 1, aivan keskushyökkääjän rinnalle) kuin olet customiin laittanut, ja pysyvät sillä leveydellä vähintään seuraavaan pelikatkoon asti. 433 taas ei ole koskaan ottanut käskyjä vastaan tuon leveys-asetuksen osalta.

Metacritic:

FIFA 20 79

FIFA 19 83

FIFA 18 84

FIFA 17 85

Taso on tippunut 17 lähtien tasaiseen tahtiin, kunnes romahti kunnolla viimeisimmässä versiossa. Jopa se walkout-animaatio oli 17 kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan eri tasolla.

3p9xcg.gif


:(
 
Viimeksi muokattu:
Tuskinpa EA noille AI:n ongelmille ja taktiikkabugeille mitään ihmeempää tekee niin kauan, kuin pointseja käy kaupaksi hyvää tahtia ja peli tekee niiden kautta voittoa satoja miljoonia per vuosi. Ei ole kiinnostusta, eikä tarvetta, kun rahaa tulee näinkin, valitettavasti.

Voihan sitä tietysti toivoa, että FIFA 22 toisi jotain uutta ja ihmeellistä aikanaan, kun se varmasti on se oikeasti ensimmäinen versio, joka tehdään kunnolla seuraavan sukupolven laitteille. Toivossa on hyvä elää, mutta hengitystäni en odotellessa pidättelisi...

Jossain tubevideossa törmäsin väitteeseen, että Briteissä kerättäisiin tosissaan nimiä FIFA-sarjaa ja sen uhkapelimekaniikoita vastaan niin, että asia olisi pakko käsitellä siellä parlamentissa. Taisi olla niin, että luokkaa 40k allekirjoitusta oli jo ja tarve olisi saada 100k kasaan käsittelyä varten. Belgiassahan asia jo käsiteltiin ja todettiin uhkapeliksi.
 
Jossain tubevideossa törmäsin väitteeseen, että Briteissä kerättäisiin tosissaan nimiä FIFA-sarjaa ja sen uhkapelimekaniikoita vastaan niin, että asia olisi pakko käsitellä siellä parlamentissa. Taisi olla niin, että luokkaa 40k allekirjoitusta oli jo ja tarve olisi saada 100k kasaan käsittelyä varten. Belgiassahan asia jo käsiteltiin ja todettiin uhkapeliksi.
https://petition.parliament.uk/petitions/300171 Tosiaan lähes 40K ja vielä 3 kuukautta aikaa. Toivottavasti menee parlamenttiin ja siellä lyödään stoppi koko touhulle. EA joutuisi tekemään oikeasti toimivan&hyvän pelin tuon jälkeen.
 
Ylös Bottom