Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA12

ruler

New Member
oLisiko peliseuraa? FIFA12 PELAAJIA.?

Kaveriseuraa kaivataan:

Täällä vähän vanhempi käppänä, uuden ohjaimen kanssa. Todellisen elämän Barca-Fani, mutta pelissä olen koettanut pärjätä "jopa" neljän-tähden joukkueilla.

Teko-AI:ta vastaan en ole kovin hyvä. Semi-prolla ehkä voitan.. Online -matseissa tuntuu tulevan turpaan, ja kovin. Tähän mennessä olen voittanut suhteessa 1-11, noin about. Vastassa on ollut 0kpl tuttua nimimerkkiä.



Gamertag: ILaPista


---automaatti-puollustuksen-vastustaja---

------ ------ ------ ------ ----- -----
 
Vastaus: FIFA12

FIFA 12 Pro Clubs
Legendaarinen seura Puujalat etsii pelaajia! Itselläni Ovr. vasta 71 koska ei vielä fifa 12 ole hirveästi tullut pelattua. Fifa 11 ovr. oli 89. Olen siis yksin tässä seurassa, koska kaverit ostaa fifan vasta parin kuukauden päästä.
Peelaajia haetaan kaikkialle paitsi vasen laita on varattu. Edellytyksiä on vain että olet joukkuepelaaja. Mikki olisi hyvä juttu muttä ei pakollinen. Itselläni ikää joo vasta 19v. joten iälläkään ei ole niin merkitystä. Jos kiinnostuit, lähetä viestiä Kfinin puolelta tai livestä. (Gt: Sceteful)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: FIFA12

Mikäli Pro Club pelit kiinnostavat niin saa ottaa yhteyttä täällä tai boksin puolella viestiä gamertagille Santuzzio.

Pelaajien aktiivisuus kun on niin ja näin nykyisin, jonain iltana ollaan pelattu 3-4 tuntia putkeen ja sitten mennyt pari viikkoa ettei meinaa saada porukkaa kasattua millään. Useimmiten pyritään pelaamaan et meitä ois vähintään se 5 linjoilla, koska AI tuntuu huononevan sitä mukaan mitä enemmän pisteitä keräät tuolla. Näinhän se oli viimekin vuonna ja helmikuussa ne taisi sitten viimein päivittää kaikki AI kaljut tasavertaisiksi. Yritetään myös pyörittää noita pelipaikkoja ettei kenenkään tarvitse sitä samaa paikkaa pelata koko ajan ellei itse sitten halua.

Joukkueen keski-ikä taitaa olla n. 22-24 välillä, mielellään toiveena olisi että pelaajat olisivat 18+. Mikki olisi tietenkin plussaa, mut jos sitä ei löydy niin ei kai homma siihen kaadu.

Mikäli yhtään kiinnostuit niin rohkeasti vain yhteyttä niin katsotaan mitä hommasta tulee.

Tässä seurasta tietoa EA:n sivuilta ja sieltä voi tuota member listaa katsoa. EA SPORTS Football | The Destination for Soccer Video Games
 
Lead FC

Jos vielä löytyy innokkaita pelaajia vailla joukkuetta, ottakaa ihmeessä yhteyttä. Kaikille pelipaikoille on tarvetta, hyökkäykseen 1-2 pelaajaa, keskikentälle ja puolustukseen 4-8 pelaajaa ja asiansa osaava maalivahti olisi myös hyvä lisäys. Paikkoja voidaan tottakai vaihdella.

Pari vaatimusta:
- Mikki (tästä ei tingitä).
- Täysi-ikäisyys (jos osaa käyttäytyä, niin voidaan harkita poikkeusta tässä asiassa).
- Joukkue keskittyy hyvään syöttelypeliin, joten syöttelytaito ja hyvä pelisilmä on tarpeen.
- Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä; Rento ote peliin, ei olla tiukkapipoja!


Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, ota yhteys mielellään suoraan livessä gamertagille: Routa89. Kerro lyhyesti itsestäsi. Omaa elämäkertaa ei tarvi kirjoittaa, riittää kun kerrot iän, vähän itsestäsi ja toivomuksesta pelipaikan/paikkojen suhteen. Voit ottaa yhteyttä myös privalla.

Pari faktaa vielä jengistä, eli Lead FC:
- 3 pelaajaa, joista tällä hetkellä 2 aktiivista, 1-2 vahvistusta lähiaikoina tulossa.
- Pelaamme rennolla asenteella, virheet ovat ok, niitä sattuu kaikille.

Siinä vielä linkki joukkueen sivuille:
EA SPORTS™ Football World - Club Overview
 
Ylös Bottom