Firewall Zero Hour

jujze

Active Member
Muutaman matsin vedin randomien kanssa 4 tasolle, että avaa custom loadoutit. Todella hauskaa mättöä! Ei muuta kuin lisää.
 

Miqz

Active Member
Samoin, muutama matsi randomien kanssa ja ihan hyvin onnistuu niidenkin kanssa, ei ole kuitenkaan niin taktista menoa, defenders matsi voitettiin ihan vaan etsimällä viholliset ja sain kranulla 3 nippuun :D. Toisessa matsissa oltiin hyökkääjiä ja sain osumaa, kutsuin ihan huutamalla lähimmän kaverin jeesaamaan ja pääsin pystyyn, löysin koneen ja asensin hackin. Sekin voitettiin :) Todella hyvää menoa, tosin ampumamalli ei ole kauhean tarkka ja varmaan matsit muuttuu taktisemmiseksi kun jengi oppii kentät ja muutenkin pelityylin.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Loppu aseesta akku, tai se alkoi ilmoittelemaan siitä niin jäi illan pelit siihen. Kestää joku 4 tuntia?

Muuten odotusten mukainen, upea tapa kokea taktinen verkkoräiskintä niin kuin sen on aina halunnut. Kurkata nurkan taakse. Edetä aseen tähtäintä kuljettaen, kuten intissä. Menin vaistomaisesti kyykkyyn suojan taakse ja pelihahmo seurasi perästä. Sieltä pienestä raosta suojatulta omille. Pelasin supportilla, joten panoslaatikkoa sai jaella ja polkumiinoja kylvää. Aseena äänenvaimennettu MP5.

Pettymys oli se, ettei ryhmässä peliin liittyminen onnistunut. Joku tippui kyydistä tai oltiin eri puolilla.

Keskustelut kulkevat lasien kiinteän mikrofonin kautta. Ulkolaisilta tulee koko ajan taktista tietoa. Pelaajien ikä on äänestä päätellen siellä jossain 25+. Spedet loistavat poissaolollaan.

8A37AFC0-493D-4159-B6B1-16397678EFDB.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

Revolveri

Well-Known Member
Juu toivottavasti saavat korjattua tuon party homman nopeasti, ei ilmeisesti ole toiminut kellään kunnolla.
Tuli ilta paukutettua randomien kanssa ja mukava pelata kun ei näitä junnu spedejä tosiaan ole huutamassa tuolla.
Peliin saisi kyllä lisätä enemmän rundeja kuin tuon yhden, tuntuu että koko ajan ladataan peliin ja pelistä pois. Ja pelimuotoja myös lisää. Mutta palikat on pelissä kohdillaan nyt se pitää vain yhteisön avulla hioa timantiksi.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Päästiin jyvälle tuosta matchmakingistä.

Partyn saa koottua samalle puolen kun käyttää siinä apuna pleikan Party Chattia.

Yksi liittyy serverille jossa tilaa, ja loput liittyvät chatin kautta mukaan. Tätä niin kauan jotta kaikki ovat samalla puolen. Lopun iltaa saakin mennä tuttujen taisteluparien matkassa.

Purettiin party chat tämän jälkeen ja päästiin jakamaan tulikomentoja lontooksi ulkolaisten kanssa.
 

Revolveri

Well-Known Member
Mahtavat pelit oli tänään ja ei voi kuin ylistää tätä peliä. Todella koukuttava ja mukavaa porukkaa linjoilla. VR pelaajien yhteisö pieni joten kaikki varmasti haluavat että tämä peli luo kunnon multiplayer yhteisön. Tästä se lähtee. Jos vähääkään peli kiinnostaa niin ostoon vaan ja aim controllerin kera!
Ne ketkä on pelin hommanneet niin kannattaa liittyä pleikkarilla Firewall Zero Hour Suomi yhteisöön niin saa kotimaista peliseuraa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tänään kolme tuntia jalat jaksoivat kantaa taistelijaa tantereella. Suomiporukoissa mentiin ja sain kunnian hostata pelit. Lopussa saavutin tason 11, joka mahdollisti front gripin hankkimisen rynkkyyn.

Kyseessä on nyt yksi PSVR:n parhaimmista peleistä ja potenttiaalinen killer app.

Yhteisö: Firewall Zero Hour Suomi
 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Jätän tämän löydön vain tähän:

DmAzQjlV4AAo7_r.jpg
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Päivitys korjasi todella nyt tuon partylla peliin liittymisen. Suomitiimillä mentiin ja jälki oli pääosin tuhoisaa.

Tässä VR:ssä pääsee luovimaan ihan toisella tavalla kuin perinteisessä räiskeessä.

 

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Parina iltana tätä ehtinyt testata, ja voi pojat että on nannaa. Tein lyhyen ensikosketusvideonkin, jossa näkyy pari samaa nimeä kuin Nisun edellisissä.


Jos Batman ja London Heist tekivät VR-kypärästä hankkimisen arvoisen, niin Farpointin ja Firewallin takia kannattaa investoida aseohjaimeenkin. Ei tällainen vain ole ollut mahdollista ennen VR:ää.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Verkosta on tullut kyselyjä, onko hyvä peli? On.

Siellä ovat innokkaimmat jo hakeneet pelin, vaikka ei ole vielä edes Aim Controller-aseohjainta hankittu. Onnistuuhan se dualshockilla, mutta kyllä upeisiin fiiliksiin noustaan vasta kun on mitä puristaa oikeaoppisessa ampuma-asennossa.

Peli on kaikinpuolin erinomainen. Koukuttava, joka pitää kiireisenä kun ”vielä muutama peli” ja saa auki taas uusia välineitä. Aseporno on vahvaa tässä. Pääset ihailemaan morsianta joka suunnasta, siihen modaamiasi uusia osia ja skinejä. Tärinät mukana. Uutta välineistöä löytyy aina korkeille leveleille asti, joten koukku ei ole hetkessä hellittämässä. Lisäksi on vielä taidot, joilla tiimin jäsenet täydentävät toisiaan. Itsellä yleensä nopea kaverin ylös nostaminen ja nopea lippaan vaihto.

Äänimaisema oleellisessa roolissa. Kuulet vihun askeleet, mutta erityisesti se miten tiimin sisäinen viestintä kertoo mistä suunnasta tiimikaveri löytyy, myös sen onko hän lähellä vai kaukana. Ei kannata olla liian kaukana, ei kuule mitä tiimikaveri puhuu. Tämä pitää porukat lähellä kuin itsestään. Viestintä on oleellisessa osassa menstyksessä.

Mikäli haluat vielä palata niihin tunnelmiin johon intissä asutuskeskustaistelijana sinut koulutettiin, on tässä parhaimmasta päästä mitä markkinoilta löytyy. Virtuaalitodellisuus lunastaa tässä niitä odotuksia joihin siihen on ladattu. Havainnoit peleissä uudella tavalla ympäristöä ja toimit siellä luontevasti. Opitut käytännöt toimivat tässä.

Puutteina vain yksi pelimuoto, 4 vs. 4 jossa toinen osapuoli pyrkii pääsemään käsiksi läppäriin ja sen sisältöihin. Yksinpelin puute ei haittaa. Tässä pääsee kuitenkin harjoittelemaan konetta vastaan ja samalla tulevat kentät tutuiksi. Hostin poistuminen paikalta kaataa serverin, joten kannattaa ottaa se tontti omaan hallintaan.

Tekijät ovat luvanneet kuunnella tarkalla korvalla yhteisön ääntä. Ensimmäinen päivitys saatiin jo muutama päivä julkaisusta. Korjasi partylla peliin liittymisen.

Arvosana 9-

 
Viimeksi muokattu:
Onko tässä muilla tullut ongelmaa että ase liukuu oikealta vasemmalle ? Eilen pelasin ekaa kertaa kolme PvE matsia ja jokaisen matsin loppupuolella ase oli keskellä rintaa ja teki tähtäämisestä todella vaikeaa. Eikä Options nappia pohjassa painamalla ase resetoi takaisin oikealle. Pelin jälkeen alkuvalikossa ase oli taas kuitenkin oikealla puolella.

Mutta muuten vaikuttaa kyllä todella hyvältä :)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Onko tässä muilla tullut ongelmaa että ase liukuu oikealta vasemmalle ? Eilen pelasin ekaa kertaa kolme PvE matsia ja jokaisen matsin loppupuolella ase oli keskellä rintaa ja teki tähtäämisestä todella vaikeaa. Eikä Options nappia pohjassa painamalla ase resetoi takaisin oikealle. Pelin jälkeen alkuvalikossa ase oli taas kuitenkin oikealla puolella.

Mutta muuten vaikuttaa kyllä todella hyvältä :)

Tuota tapahtuu. Korjaantuu ravistelemalla asetta, osoittamalla lattiaa kohden tai katkaisemalla aseesta virrat ja takaisin päälle. Itse olen selvinnyt tuolla kevyellä ravistelulla kun tätä liukumista on tapahtunut.

Katso ettei takanasi ole mitään heijastavia lasipintoja. Pimennä pelihuone. Sijoita kamera television päälle.

images
 

Herojuana

Member
Tänään noukin paketin ja 5 tasolle pelattu.

Jonkin verran ongelmaa tuon aseen paikan kanssa. Otin ihan tavaksi joka matsin jälkeen, uutta matsia odottaessa, käyttää lasit pois päältä. Tuntuu auttavan.

edit. Yllämainittu auttaa ehkä toki ennemminkin lasien driftaukseen, kun aseeseen. Ja omalla kohdalla tuota kuvan driftausta ollut havaittavissa.

Jos mahtuu porukoihin, kutsukaa; RagDollRaid
 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tuolla tulee väliin noita "Only in VR"-hetkiä. Tänään kun tajusi laittaa miinoja pöytälevyn nurjalle puolen. Ei näy ja saa hakea aika pitkän ennenkuin hoksaa, ja silloinkin vain kyykystä.

Suomalaista peliseuraa löydätte PSN Yhteisöstä: Firewall Zero Hour Suomi. Sinne vaan liittymään ja kaverikutsut jäsenkunnalle.
 

Revolveri

Well-Known Member
Itse siirsin kameran vuosi sitten telkkarin päältä hieman ylemmäksi seinälle (hieman pään yläpuolelle) ja varsinkin seisaalteen pelattavissa peleissä tracking parantui huomattavasti. Oli paljon parempi mitä telkkarin päällä oli. Suosittelen ainakin kokeilemaan jos isoja ongelmia.
Aseohjain tässä pelissä välillä vähän seilannut ja tuo ravistelu auttaa, kerran sammuttanut ohjaimen ja se auttoi. Mystisiä on nuo ongelmat ja taulut ja jopa tietynväriset paidatkin ovat aiheuttaneet heijastuksia kuuleman mukaan.
 

Juke85

Member
Tuli sitten myös pistettyä tämä tilaukseen, hyviä kokemuksianne lukiessa. Psvr lasit ja Aim Controller-aseohjain ovatkin viime ajat olleetkin jostain syystä lähinnä pölyttymässä, eiköhän nyt taas innostu niistäkin. Toivottavasti pääsisi jo viimestään viikonloppuna kokeileen. :)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom