Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Folding@home [KonsoliFIN Team: 55985]

Mukaan on liittynyt viime aikoina sen verran paljon uusia laskentanodeja, että aina kaikille ei meinaa riittää laskettavaa dataa, eli posiitivinen ongelma ja laskentakapasiteettia on välillä idlenä. Kaikki CORV19 eli coronavirus-projektit käyttävät GPU-pohjaista laskentacorea, joten jollei koneessa ole hyvää näytönohjainta saa vain muiden projektien CPU-pohjaisia projekteja työstettäväksi, tosin jossain vaiheessa myös CORV19-laskennasta on tulossa CPU-pohjaisia projekteja aktiiviseksi.

Statistiikkapalvelin tuntuu olevan aika ruuhkainen, joten tässä tiimin tämän hetkiset n.TOP-20 statsit. Tuttuja nimimerkkejä löytyy listalta.

1584472759979.png
 
Viimeksi muokattu:
Muistelinkin, että meillä oli isompikin ketju tästä aiheesta. Ehkä @TT-2k voit nämä kaksi Folding@Home ketjua yhdistää tämän alle?
 
Linus käy läpi kuinka helppoa on tulla mukaan auttamaan koronaviruksen taltuttamiseen. Oma tietokone valjastetaan osaksi laskentaa.

Itsellä rullaa taustalla aina kun kone on päällä ja sitä ei huomaa juuri muusta kuin lisääntyneestä tuulettimien käytöstä.

 
Ylös Bottom