Vastaus: G.R.A.W. 2 (X360-hype)
XCN:n haastattelema Oliver Dauba paljasti hieman tietoja piakkoin julkaistavasta pelistä, mutta Ubisoftin blogi selventää mukavasti monia asioita. Kehittäjä haluaa tuoda jokaisen osan jälkeen lisää kaikkea. Vapaasti suomennettuna päivittää.
Kuten edellä mainitusta haastattelustakin selviää, ei GRAW 2:n hahmoille voi lisätä omaa pärstäänsä. Sen sijaan hahmoluokkia on uudistettu; pelaaja voi nyt valita hahmonsa sukupuolen. Lisäksi molemmille sukupuolille on tehty kymmenen pärstää, joista voi valita mieluisansa - tosin ex-Perttien harmiksi risteytyksiä ei voi luoda.
Naamakertoimen parantamiseen löytyy 53 eri päähinettä, joihin kuuluu muutama luvattu erikoisuus. Kysyntään vastaten yksinpelissä voi valita pään suojaksi Future Force Warriors -varustusta. Tom Clancy -fanaatikkoja unohtamatta löytyy vielä päähineitä Double Agentista ja Vegasista. Lukitut kahden päähineen setit saa auki vain, jos käytettävästä profiilista löytyy vastaavan pelin tallennus.
Kaikkien iloksi GRAW:sta tutut neljä hahmoluokkaa löytyvät myös jatko-osasta, joskin niiden käyttöä on helpotettu. Pelaaja voi nyt hyvissä ajoin ennen moninpeliin astumista valita jokaiselle luokalle oman lempiaseensa. GRAW 2:n ohjaus luonnistuu samoja näppäimiä käyttäen. Jokaiselle
Pibelle kuitenkin tiedoksi, että GRAW 2 tukee Southpaw-, Legacy- and Legacy Southpaw -näppäinasetuksia.
Joukkueiden värityksiä on muutettu. Vanha punainen tiimi vaihtui kultaiseen, kun sininen pysyi samana. Kummaltakin joukkueelta löytyy suojaväritykseen 18 eri vaihtoehtoa.
Tulevassa osassa voi tutkia Meksikoa uusissa tehtävissä, jotka ovat Team Mission ja Coop Exfiltration. Ensimmäinen jäljittelee kampanjan tilanteita, jolloin toinen joukkue on normaalisti haamujengi ja toinen sitten terroristijoukkio. Jälkimmäistä tehtävää joutui jokainen harrastamaan jo GRAW:n yksinpelissä; joukkueen on tarkoitus viedä tekoälyn vahvistama vippi turvaan läpi vihollislinjojen. Pelityyppejäkin on mukavasti enemmän, niistä voi lukea Ubisoftin blogista.
Lopuksi vielä ilouutinen: pelin lisäsisällön pystyy laittamaan pois päältä, jolloin hostiminen onnistuu kaikille pelaajille. GRAW:ssa vastaavaa toimintoa ei ollut, ja se sai hiukset harmaantumaan ja kirosanat lentelemään.
Blogin löytää
täältä.