Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Game World 2002 -kokemukset

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Solid Snake
Niin ja hyvä messutarjous sai minut vielä tilaamaan sen lehden vuodeksi. Onneksi ei ole kuin 37 euroa. PELIT lehti yrittää olla joku maailman ainut oikea mielipide. Eniten minua ärsyttää se NNirvin "PC on paras, konsolit on perseestä" -vuodatus. Okei, Nirvi "fanit" ovat ehkä erimieltä, mutta mielestäni hän ei ole mikään verbaalinen lahjakkuus. Konsolien vertailu palstallekin piti kirjoittaa (jos joku muistaa siinä oli Miksi XB, miksi GC miksi PS2 kirjoitukset) miksi PC. Ja eiköhän se ollut Nirvin tekemä. Kun konsoli vertailuissa puhuttiin peleistä ja tehoista miksi PC otsikon alla luki, että PC on aina tehokkaampi kuin konsolit. Hooh!!! Noh, toivottavasti Pelit lehti parantaa linjaa ensi vuodella, koska se lehti tipahtaa postiluukusta sentään 12 kertaa ensivuoden aikana.

jos lehti ei miellyty niin minka helvetin takia lukea sita sitten :eek:
 
Olen tilannut Pelit lehteä vuodesta 1996 lähtien ja peliasemaakin sen aikaa mitä sitä kesti. Olen sitä mieltä, että yhdistymisen jälkeen lehti on ollut ihan liian pc- painoitteinen. Se on 50% pc ja 50% konsolit. Kuntaas Pelaaja lehti (joka vaikutti todella lupaavalta) suhde oli enemmänkin 25% per cube,xbox,ps2 &pc. Olen jo harkinnut lopettaa lehden tilauksen ja siirtyä pelaajaan mutta katselen vielä hetken.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Batou
Tota saa lukea heidän kolumneistaan Pelit-lehdessä. Vihjataan kuinka huonoja muut lähteet ja lehdet ovat, ja itseä kehuskellaan kovasti.

Joo, Pelit-lehden touhu on mennyt todella säälittäväksi. Ovatko rahat niin lopussa että viimeinen keino työpaikkansa pelastamiseksi on alkaa haukkua muita?!? Vai ottaako arvon toimittajia luonnolle se että akateemisella koulutuksella voi pyyhkiä nykyään hanttaansa kun 'Joren ja Repen' foorumit ovat näyttäneet kaapin paikan muille!!! :)
"Peliarvosteluja joista sinäkin saat selvää!", vai miten se Pelitin mainos menikään... Säälittävää! Ei siinä oikea äidinkielellinen ilmaisu paljon auta kun jutut on käännetty jostain ulkomaisista medioista ja höystetty parilla omalla virkkeellä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Premium
Joo, Pelit-lehden touhu on mennyt todella säälittäväksi. Ovatko rahat niin lopussa että viimeinen keino työpaikkansa pelastamiseksi on alkaa haukkua muita?!?

.......

Säälittävää! Ei siinä oikea äidinkielellinen ilmaisu paljon auta kun jutut on käännetty jostain ulkomaisista medioista ja höystetty parilla omalla virkkeellä.
Ärsyttäväksi Pelitin puolusteluksi tämä jo menee, mutta kommentoidaan vielä.

Jos suomalaisista pelilehdistä jollain on rahat lopussa ja sen toimittajilla tarve pelastaa oma työpaikkansa, se tuskin on suuren julkaisijan ja suuren tilaajakannan Pelit-lehti. Älä siis puhu pehmoisia. Ne on myös aivan muut lehdet, jotka ostavat juttunsa ulkomailta ja siitä sitten kääntävät.

Kritisoidaan vaan, mutta ei sitä nyt sentään ihan paskaa tarvitse puhua.
 
PCFIN.com

Alatyylisistä heitoista on helppo huomata, että Pelit-lehdessä (miten helvetissä tuo taivutetaan että "Pelitissä"?) ollaan selvästi huolissaan tälläisistä vapaaehtoisvoimin kasatuista kokonaisuuksista, jotka eivät edes välttämättä häviä selvästi vertailussa.

Jore, miten olisi PCFIN.com? Sammuisi monessa vintissä kaikki valot. ;)


t: tinppa (kunhan ehdottelen)
 
Re: PCFIN.com

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Tino
Alatyylisistä heitoista on helppo huomata, että Pelit-lehdessä (miten helvetissä tuo taivutetaan että "Pelitissä"?) ollaan selvästi huolissaan tälläisistä vapaaehtoisvoimin kasatuista kokonaisuuksista, jotka eivät edes välttämättä häviä selvästi vertailussa.

Jore, miten olisi PCFIN.com? Sammuisi monessa vintissä kaikki valot. ;)

Ööh meillä ei ole mitään Pelittiä vastaan, ja palkallisen työn laatuun ei kyllä ikinä päästä nollabudjetilla. Pelit puolustaa mielestäni hyvin paikkaansa vakavamielisten ja vanhempien pc-pelaajien lehtenä. PCFINiä ei kyllä meidän toimesta tehdä, Muropaketti on jo keksitty. Ja akateeminen koulutus ei ole laadun tae, kuten meidänkin saitista voi nähdä :D

Minusta on erittäin positiivista, että pelijuttuja on vähän joka paikassa nykyään. Eli yksi lehti ei pääse homehtumaan omaan erinomaisuuteensa. Se tuo myös virtaa tekijöihin, koska myös työpaikan vaihto on mahdollinen eikä tarvitse ajatella olevansa tuomittu loppuiäksi yhteen paikkaan töihin :)
 
Pepto: Olen aina tosissani. Aina.

Merkitysten maailmassa rajoja vartiovalle termistöpuritaanille toki suotakoon fetissinsä ja uskontonsa. :)
 
PCFIN! Omglolplzroflmaothxplzkm8. Kuten Jore jo sanoi "Muropaketti on jo keksitty". Ja miten PCFIN sopisi KONSOLIFINin imagoon? Tuhoon tuomittu idea jo syntyessään.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NviperO
Tossa kun oltiin muun lauman kanssa poistumassa, niin ovelta säntäsi pari poliisia sisään ja kuulin siinä sivussa niiden kysyvän joltain järjestelyhenkilöltä ovella, että "missäs on henkilö X, meille on ilmoitettu että täällä pelataan K18 pelejä avoimesti". Osaako joku kertoa mitä tästä sitten seurasi.
Ainakin kun itse kaverin kanssa kiertelin messuja sunnuntaina, ei peli/pelejä sattunut silmään(paitsi Getaway demottuna screenillä Primalin ja muiden kanssa).

Ja tosta Pelitin nykytilasta voisin minäkin lausua pari sana kun oo sentään tilaanu vuoden -97 puolesta välistä lehteä.
Alaspäin on mielestäni menty, tämä "jokapaikanlehti"-idea oli aluksi ihan kiva mutta nyt heittää häränpersettä tuon mielenkiinnon jakamisen vuoksi.
Ja miksi helvetissä kaikilla Pelitin toimittajilla tuntuu olevan helvetinmoinen PS2-viha-moodi päällä?
Vielä toinen juttu mikä todistaa tuota "vanhemman polven pelaajien" kantaa on se, että WW2 pelit, vaikka olisivat kuinka suolesta, saavat AINA vähintään 70 pistettä.
Pistää ärsyttämään, taitaa ensi kerralla kun tilauksen jatkoa kysytään, mennä Pelitti katkolle ja Pelaaja postilaatikkoon.
 
Ylös Bottom