Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GameCuben Rune löysi julkaisijan!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Mage
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Mage

Member
Lainattu peliplaneetasta:
Japanissa 25. huhtikuuta GameCubelle ilmestyvä Rune on herättänyt tarpeeksi kiinnostusta myös Japanin ulkopuolella, sillä Activision ilmoittaa julkaisevansa pelin maailmanlaajuisesti, uudella Lost Kingdoms -nimellä varustettuna. Peli ilmestyy USA:ssa ja Euroopassa luultavammin touko-kesäkuun aikana.

From Softwaren kehittämä peli luokitellaan reaaliaikaiseksi toimintaroolipeliksi. Pelin erikoisuus on taistelut, jotka käydään korttien välityksellä, kutsumalla erilaisia hahmoja taisteluihin, hieman Magic The Gatheringin ja muiden vastaavien korttipelien tyyliin. Pelaajan läpi 24 maailman vievän yksinpelin lisäksi pelistä löytyy kaksinpelitila, jossa pelaajat voivat taistella vastakkain keräämiensä korttien välityksellä.

Ihan hyvä homma! Tässä peli mikä pitää liätä osto-listalle ;) !
 
http://www.makiil5.pp.fi/uutiset_runecube.htm

--
Activision on paljastanut, että se tuo From Softwaren kehittämän Japanilaisen GameCube-roolipeli Runen myös länsimaisille markkinoille Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Rune tullaan tuntemaan täällä nimellä Lost Kingdoms ja se on asetettu julkaistavaksi joskus tämän vuoden aikana.

Aiemmin tästä julkaisusta liikkui paljon huhuja, mutta nyt Activision on viimeinkin vahvistanut asian virallisesti.
--

Ainakin mielenkiintoinen peli on tulossa, itse en sitä kyllä aio ostaa.

- Esa
 
Ylös Bottom