Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GameCuben takuu vain 6kk?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja lare
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

lare

Member
Onko tosiaan näin että siinä on vain 6kk:n takuu? Ostin koneeni hobbyhallista ja kuitissa lukee "takuu 6kk". Siis eikös siinä pitäisi olla ainakin sen vuoden takuu? Jos ei ole kummempaa takuuta niin laitan kyllä koneen palautukseen ja enkä kyllä uuttakaan Cubea hommaa kun on noin surkeat takuut laitteilla. Wituttaa kyllä, koska Metroid vaikutti aikas hyvältä peliltä.
 
Syytäppä hobby hallia.

Nintendo antaa tuotteillensa kyllä ihan vuoden takuun.

hobby hall itse antaa 6kk.

joten vaikka se hajoisikin, ni palauttaa kuitin kera sen sitten suomen nintendolle niin asia sillä pihvi. ei sillä että olisin ikinä kuullut että kenenkään cube (minä ostin julkaisupäivää ennen) olisi rikkoutunut.

sanoisin ettei sulla huolta ole tuossa.
 
Puolen vuoden takuun tarjoaminen, ei poista Hobby Hallia vastuusta, jos tuote sen jälkeenkin hajoaa. Sillä on merkitystä, mikä on tuotteen odotettavissa oleva käyttöikä. Voisi kuvitella, että pelikonsolissa tuo ikä on reilusti yli vuoden. Tuotteen hinnalla on käsittääkseni tässä merkitystä. Todella halvan tuotteen odotettavissa oleva käyttöikä ole kovin pitkä.

Hyvä artikkeli:

Takuuasiaa
 
GameCuben takuu on vain 6kk ainakin suomen nintendon mukaan. Lähetin heille kyselyä asiasta jo 27 maaliskuuta ja he jaksoivat vasta 13 kesäkuuta vastata siihen.
 
Käsittääkseni tuotteiden palautuksella ja takuuajalla ei nykyään enää liene hirveästi tekemistä keskenään.

Esim. veljen TV on varmaan pari vuotta vanha, takuuaika tuskin enää on voimassa. Kuitenkin hiukan aikaa sitten se pamahti pimeäksi jo kolmannen kerran. Kyllä sen kai vieläkin saa viedä takaisin Kitymarketiin huollettavaksi.
 
Ylös Bottom