Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gamerscore

Vastaus: Gamerscore

Hurjia lukuja teillä :) Itelle napsahti 10 000 juuri täyteen. SIihen meni noin viisi vuotta :p
 
Vastaus: Gamerscore

71 445 GS, tuohon on mennyt sellainen nelisen vuotta, enkä ole edes misään vaiheessa "tosissani" hankkinut GS:ää.

100%:sesti mm.
-Fallout 3,
-Fallout:NV,
-Mass Effect 2,
-Mass Effect 3,
-Saint's Row 3,
-BF:BC2,
-TES IV: Oblivion, ja älytön läjä Arcade-pelejä.

Vaikken hirveän fanaattisesti tuota scorea kerää, onhan se kiva "digitaalipippelin" pidennin.
Ehkä jonkinasteinen tavoite olisi, että ennen seuraavaan konsolisukupolveen siirtymistä olisi mittarissa +100 000.
 
Vastaus: Gamerscore

On teillä pitkät pippelit :p Mun status sanoo että 10095/62185 Eli aika huonosti, mutta en niitä haekkaan, ne vaan tulee.
Kokonaiset yksi "completed" ja sekin on Voice Studio :p 618/2874 näyttäs olevan tehty/peleistä saatavat, joten...
 
Vastaus: Gamerscore

Jonkin verran lisää tullut tuon jälkee joten päivitellään. Nyt lukema siis 22827. Koitetaan nyt ainakin se 23 tonnia rikkoa ennen vuodenvaihdetta.
Tuosta kulunut jo reilun 1,5 vuotta ja Gamerscore lisääntynyt vähän alle 20t, tänään meni rikki 42000
 
Vastaus: Gamerscore

Onkos porukalla asetettu "tavoitteita" mitä pitäisi olla pisteitä vuoden loppuun mennessä? Itse tähtään maltillisesti tuohon 60 000 rajan ylitykseen. En nyt kerää pää punaisena, mutta pelatessa on aina achievementit mielessä, vaikkakin taka-alalla ettei kärsi pelikokemus, sekin on tullut koettua aikoinaan.
 
Vastaus: Gamerscore

Jos kolkyt donaa sais täyteen, tai yli tälle vuotta niin kiva olis. Vieläkin ihmetyttää että mihin mun 3000 Gscorea katosi.
 
Vastaus: Gamerscore

Onkos porukalla asetettu "tavoitteita" mitä pitäisi olla pisteitä vuoden loppuun mennessä?

Ei nyt mitään erityisiä tavotteita. 10 000gs jos saa vuoteen kerättyä,niin on hyvä peli vuosi ollu. Vajaa pari tonnia puuttuu tälle vuodelle.. :)
 
Vastaus: Gamerscore

Trueachievements.com:iin olen omiksi tavoitteikseni merkinnyt 1.1.2013 mennessä:
GamerScore of 150,000 - nyt 146,957
Complete the game Forza Motorsport 2 - 1,000,000 Online Credits puuttuu
Complete the game Forza Motorsport 3 - Drift Lap ja Solid Gold puuttuvat
Complete the game Forza Motorsport 4 - Bucket List, Look Ma, No Controller! sekä Factory Driver puuttuvat
Complete the game Borderlands 2 - Puuttuu 6 saavutusta

Luultavasti Forza 4 jää ainakin kesken, mutta aika näyttää.
 
Vastaus: Gamerscore

Olen näköjään siirtynyt 2. paikalle saitin rankingissa: KonsoliFIN BBS - KFIN Live Tulostaulu
Score on tällä hetkellä 208,660.

Erittäin raju scorevuosi minulla ihan vain sen vuoksi, kun olin 5 hengen joukkuekisassa koko vuoden, mutta tämä päättyi tänään ja selvisimme jopa 3. sijalle. Tosin taistelimme 4 hengen tiimillä alivoimalla viimeiset 3 kuukautta. Scoretukseen oli pakko panostaa viikottain, ettei lähtö kisasta uhkaisi. Viimeisinä viikkoina joutui lyömään tauluun erittäin häijyjä summia. 2 viikon takainen viikottainen scorelisä oli 4555, viime viikolla 5620, ja tällä viikolla noin 6000. Nautin kisaamisesta kyllä, mutta pelit kisan loppupuolella olivat kyllä enimmäkseen täyttä hevonpaskaa mitä tuli pelattua, onneksi ei sentään tullut alennuttua milleen Hannah Montana- ja Disney-laulupelien tasolle.

Nyt saa ottaa rennosti ja pelata Far Cry 3, Halo 4 ym. hyviä pelejä. Mikä tuntuu ajatuksena erittäin hyvältä. Ollut kova ikävä pelata taas kunnollisia pelejä. :rolleyes:
 
Vastaus: Gamerscore

Olen näköjään siirtynyt 2. paikalle saitin rankingissa

Täytyy muistaa, että listalla eivät ole mukana ne käyttäjät, jotka eivät ole merkinneet gamertägiään profiiliin. Esim Healtti ;)
Mutta hieno nousu kuitenkin. Ei kuitenkaan ole käynyt kateeksi kun on katsonut mitä kuraa olet välillä joutunut pelaamaan.

Oma peliaikani on kaventunut entisestä tupaan ilmestyneen prinsessan johdosta. Hylly tursuakin korkkaamattomia pelejä, joiden kimppuun pääsee ehkä joskus.
 
Vastaus: Gamerscore

Täytyy muistaa, että listalla eivät ole mukana ne käyttäjät, jotka eivät ole merkinneet gamertägiään profiiliin. Esim Healtti ;)
Totta kai, mutta se on jokaisen oma ratkaisu jos jättää taginsa merkkaamatta.
Mutta hieno nousu kuitenkin. Ei kuitenkaan ole käynyt kateeksi kun on katsonut mitä kuraa olet välillä joutunut pelaamaan.
Joo, ei todellakaan pidä käydä kateeksi. Onneksi kaiken roskan voi piilottaa sinne profiilin syövereihin pelaamalla hyviä pelejä siihen päälle. :D Avatar: The Burning Earth on muuten edelleen pelaamatta.

Tärkeä sivumaininta. Hyvä Live co-op kaverini MustaPastori rikkoi tänään 100,000 GS rajan. Hän jaksoi maltillisesti pelata vain hyviä ja kelvollisia pelijulkaisuja, eikä sortunut kertaakaan pelaamaan kämäisiä lastenpelejä tai surkeita leffalisenssipelejä matkallaan tähän pisteeseen. Olihan siellä muutama leffalisenssi kuten X-men Origins Wolverine, mutta sehän oli tosi hyvä leffapeliksi. Kättentaputukset minulta.
 
Vastaus: Gamerscore

Onhan minullakin jopa 115128 gs pojoa enkä ole ainakaan omasta mielestä mitään paskoja pelejä pelannut. Joku where wild things are taitaa olla se heikoin peli ja sekin oli "ihan ok". Enkä muutenkaan jaksa tahkota jotain pelkän gamerscoren takia. Esim syndicatesta löytyy huimat 90 pojoa koska siitä ei paljon pisteitä tule kun easylla pelaa :rolleyes:

Toivottavasti sait edes rahaa tuosta suorituksesta sillä muuten en ymmärrä miksi kukaan pelaisi pelejä joita ei edes halua pelata.
 
Vastaus: Gamerscore

Toivottavasti sait edes rahaa tuosta suorituksesta sillä muuten en ymmärrä miksi kukaan pelaisi pelejä joita ei edes halua pelata pelkän gamerscoren takia.
Jep, ymmärrän kyllä pointin. Se vaan oli meidän nelihenkisen tiimin ratkaisu, että pistettiin kaikki peliin. Koska jos ei pelaa, kisa olisi päättynyt siihen paikkaan. Pudotuspelimeininki. Tarkoitus oli yrittää voittaa Hauppauge HD PVR videotallennin, joka annettiin kaikille voittajatiimin jäsenille.
 
Vastaus: Gamerscore

No oli siinä sentään joku palkinto. Ajattelin jo, että koko kisa on ollut vain huvin vuoksi.
 
Vastaus: Gamerscore

Kuten Kovy jo ehti mainita, nasahti 100,000 gamerscoren rajapyykki tauluun tuossa ennen joulunpyhiä. Ei vain ollut ihan niin siisti saavutus kuin toivoin: Alunperin laskeskelin että Force Unleashed 2:n completaus iskisi tiskiin kolme virtsanpylvästä: Peli complete, 79% saavutusprosentti ja tasan 100k gamerscorea. Kuitenkin ne haastekentät ja masokistisen tiukat kultamitalirajat ajoivat miehen ja mielen melkein kuilun partaalle, joten piti mennä metsästämään helpohkoja saavutuksia jo alotetuista peleistä. Niitähän sitten löytyi Gears 1:stä ja Bulletstormin PC-versiosta jonka avustuksella sitten nasahti tuo tasaluku.
 
Vastaus: Gamerscore

Je jee, nyt 60 000 ylittyi, saisko viel 20 000 tän vuoden aikana, vai jopa 40 000. Ok, ei aika riitä. Mites muuten meidän arvokkaille ja vaivalla kerätyille pisteille käy kun uusi boksi saapuu, siirtyykö tili suoraan vai mitä luulette?
 
Ylös Bottom