Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GAMES SM 04 Helsingin Vanhalla yo-talolla 12.-13.3.2004

Voisihan sitä tulla messiin. Mitenköhän muuten menetellään esimerkiksi THUGissa Dark Sliden kanssa? Sehän on cheatti.
 
NewsFlash

Pelaaja-lehden pojat tuovat mukanaan Gran Turismo 4:n (eli todennäköisesti siis GT4 Prologuen) huomenna alkavaan Games SM 04 -tapahtumaan Helsingissä. Tällä kertaa peli on yleisönkin testattavana ja samalla saa tuntumaa viralliseen GT4-rattiin eli Logitechin Driving Force Prohon. Parhaille kuskeille on myös luvassa reilut palkinnot.

Games SM 04:ssä pääsee kokeilemaan myös muita pelejä, kuten huippurealistista Hyper Stimulator -F1-simulaattoria ja tietysti tapahtumassa kilpaillaan myös mestaruuksista Tony Hawk Undergroundissa, Pro Evolution Soccer 3:ssa, WRC3:ssa ja NHL 2004:ssä.

Lisätiedot ja aikataulut löytyvät lähdelinkin takaa.


http://www.gamessm.com/
 
apuahetitahtoonytminnepääseeaakoskaaa

Tjooh, pitää harkita uusiksi GamesSM:ssä käyntiä tuon GT4-uutisen takia. Vois samalla ajaa ne pohjat ;)
 
Jos joku on siellä GamesSM:ssä käynyt voisi kertoa, että minkäkokoisia comboja siellä on vedetty ja miten kovat pisteet pitää olla, että jatkoon pääsee niin olisin kiitollinen.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Belarus_Traktor
ja PES3:sta en ostanut, koska siinä on tietokoneen puutteet kuulemma koitettu korjata tekoälyn sijaan ymmärtämättömällä 'sumputuksella',
Öö..siis onko joku oikeasti väittänyt noin? Kolmosessahan on sarjan paras puolustustekoäly.
 
Kaksi vaihtoehtoa, joko minä olen idiootti tai GamesSM:n ilmoitus puoli oli hoidettu huonosti, mutta olisin päässyt Tony Hawkissa semifinaaleihin, mutta olisi pitänyt olla perjantaina paikalla. Kotisivuilla luki että semifinaalit perjantaina ja lauantaina ja minä luulin että kumpana tahansa päivänä voi mennä pelaamaan, mutta kun ei niin ei.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Koller1
Offia,mutta Jarno Laasala,joka oli kisan jaetulla kolmossijalla on yksi duudson tyypeistä:D

Heh, todellakin OFFIA... tyyppi oli kyl kieltämättä Laasalan näköinen mutta vain näköinen...
 
No niin tapahtuma on takanapäin. Nyt on risujen ja ruusujen aika. Eli mitä mieltä olitte Games SM 04:stä?

Itse toimin PES 3:n tuomaristossa ja ainakin futispelin ympärillä oli turnauksessa hyvää meininkiä :)
 
NewsFlash

Konsolipelien SM-voittajat selvillä 15.03.2004

Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla perjantaina ja lauantaina 12.-13.3. ratkottiin ensimmäistä kertaa konsolipelien suomenmestaruudet neljässä eri sarjassa.

Tapahtuma houkutteli kahden päivän aikana paikalle n. 1500 kävijää ja palkintoja tavoitelleita pelaajia, joista lajin ensimmäisiksi virallisiksi SM-voittajiksi ylsivät seuraavat:
  • Pro Evolution Soccer 3: Ville Arasalo, Espoo
  • WRC3: Ville Lampi, Helsinki
  • NHL 2004: Ilkka Laitinen, Tampere
  • Tony Hawk Underground: Kim Friman, Lappeenranta
Jokainen sai palkkioksi voitostaan virallisen SM-pokaalin sekä 2000 käteistä rahaa.
 
Vierastin kyllä hieman tuota sanaa "valittu", tuossa tiedotteessa. Mutta jospa nyt vähän löylyisi tilaisuudesta. Muuten todella jees, mutta pelejä aivan liian vähän, suhteessa tapahtuman mittakaavaan. Laskujeni mukaan yhdeksän peliä (THUG, WRC3, PES3, NHL 2004, Dancing Stage Fever, GT4: Prologue, SOCOM 2, EyeToy: Play ja joku formula-simu). Mikäli pelejä olisi ollut enempi, olisi tapahtuma saanut varmasti enemmän tuulta purjeisiin.

Tuomarina toimin WRC3:ssa (Se isompi ja pitkä tukkainen) ja sieltä katsottuna sanoisin tapahtuman olleen jonkin asteinen floppi - kävijöden määrän suhteen. WRC3:sta kävi yrittämässä kaiken kaikkiaan hieman alle 60 henkilöä, joista pari oli yksi ja sama henkilö, mutta eri päivänä. Tapahtumassa oli kyllä kuitenkin loppujen lopuksi oikein hauskaa, etenkin PESin finaaleissa, jossa epäonninen toimittaja vetäisi vahingossa PS2:n johdon irti. Toivottavasti tapahtuma on jälleen ensi vuonna, mutta paremmalla peliarsenaalilla, eikä olisi pahitteeksi jos pääsponsorina olisi joku muu kuin pelkkä Nordisk Film/Sony.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Unreal-Hawk
Vierastin kyllä hieman tuota sanaa "valittu", tuossa tiedotteessa.
Ja vierastin sitä itsekin ja silti unohdin sen muuttaa. Nyt on vaihdettu.
 
No, tunnustaako kukaan täällä käyvä henkilö olevansa joku noista voittajista?

Onnea voittajille!
 
No, tunnustaako kukaan täällä käyvä henkilö olevansa joku noista voittajista?

Onnea voittajille!
Oi voi noita muistoja. Olin pelaamassa tuossa WRC3 finaalissa ja jäin kakkoseksi. Ehkä hieman katkera häviö koska en tiennyt oikaisemisen olevan sallittua. Mutta hauska kokemus
 
Ylös Bottom