Gamescom - Euroopan E3

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Ubisoftin on ollut jokainen vuosi näkyvästi paikalla. Väittäisin jopa yhdeksi keskeisimmistä näytteilleasettajista. Useampi lava pauhaa ohjelmaa ja swagia jaetaan yhtenä sateena messuvieraiden niskaan. Välillä on pitänyt kirjaimellisesti jopa suojautua tältä.

Tänä vuonna esillä ovat ainakin seuraavat pelit:

 

maverick

New Member
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Tiistaina aamusta matka käy taas kohti Kölniä ja Gamescomia. Vaikka tuolla on jo käynyt monena vuonna niin taas alkaa päästä tilaan jossa ei tiedä miten päin oikein olisi kun odottaa reissua "pelikuplaan" :)

Koitan taas laitella tänne ketjuun jonkinlaisia raportteja päivien päätteeksi siitä mitä tuolla on nähty ja koettu...
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Laukut pakattu. Vielä viime hetken viimeistelyt paperille ja alkaa olla aloittamista vaille valmista. Kahdeksas matka Gamescomiin.

Tarkoitus on käydä testaamassa tulevat pelit siitä joukosta jotka itseä kiinnostavat. Osan kohdalla täyttämään ennakkokäsityksiä tai positiivisina yllätyksinä antamaan vielä uuden mahdollisuuden. Tänä vuonna on teknologia taas isossa roolissa kuluttajien ulottuville viimein saapuvien VR-lasien myötä. Ohjelmaa riittää myös bookattujen tapaamisten täyttäessä viikko-ohjelmaa. Lauantaina käydään katsomassa miten Team EnVyUs pärjää suomalaisen Timo Kettunen vahvistamana 100,000 dollarin Overwatch-turnauksessa. Iltaisin käydään tarkistamassa ravintoloiden anti. Unohtamatta kaikkien Kölnin kävijoiden yhteistä rakasta kokemusta, Kölschiä...

Messuilta lähetetään runsaasti ohjelmaa useiden toimijoiden kautta. Tässä huomisen antia:

Tiistai 16.8. (kellonajat muutettu CEST-muodosta, ristiriitaisia tietoja ovatko lähtöajat kuitenkin CET-aikoja, jolloin +1 lisää pl. Titanfall)

Klo 19.30 Blizzard gamescom 2016 conference - https://gamescom.blizzard.com/en-gb/
Klo 19.30 Bungie, Destinyn uusi lisäri: Rise of Iron - https://www.twitch.tv/bungie
Klo 20.15 EA gamescom 2016 conference - https://live.ea.com/
Klo 22.00 Titanfall 2: Factions Livestream - https://www.twitch.tv/titanfall - https://www.youtube.com/watch?v=76U_PvWkh64


Lähteenä: http://www.eurogamer.net/articles/2016-08-12-gamescom-2016-conferences-schedule-live-streams, https://twitter.com/Titanfallgame/status/765261812564652032


Muistoja ensimmäiseltä Gamescom-messumatkalta vuodelta 2009:

 
Viimeksi muokannut moderaattori:

XShava

KonsoliFIN Toimitus
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Sonyn vahva panostus VR-peleihin tulee hyvin esille listalla, joka esittelee mitä messuvieraat pääsevät paikanpäällä pelaamaan:

Playable Games at Sony's Gamescom Booth:

  • Destiny: Rise of Iron

Tämä tuli vähän puskista, mutta hieno homma. Käykäähän paikalla olijat tätä testaamassa ja kommentteja :)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

The Overwatch -säkki. Kulkee mukavasti kainalossa ja pitää sisällään päivän swagit turvallisesti ulkopuolisten katseilta piilossa.

CqEe6dKWgAAE6vs.jpg:large
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Uutisvirran lisäksi linkin takaa löytyy kaikki KonsoliFINin Gamescom-materiaali. Pääasiassa siis tunnelmia blogikirjoitusten muodossa messujen keskeltä. Päivittyy sitä mukaan kuin messut etenevät.

Gamescom 2016
 

maverick

New Member
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Vuoden 2016 Gamescom matka on siis ohi ja hauskaa siellä taas kerran oli. Jos pitää jotain negatiivista hakea niin tällä kertaa hotellin ilmainen wifi yski kuin viimeistä päivää tiputtaen yhteyttä lähes koko ajan joten jäi tunnelmien välittäminen reissun aikana väliin. No tässä tulee nyt sitten jonkinlainen kooste aiheesta Gamescom 2016 - Funpark in Cologne hämärien muistikuvien ja epämääräisten muistiinpanojen pohjalta...

Matka Kölniin alkoi jo tiistaina 16.8. vaikka ensimmäinen oma ohjelma oli vasta keskiviikkona iltapäivällä wild-cardin mahdollistamassa sisäänpääsyssä ammattilaispäivään. Joten tiistaina tarjoutui mahdollisuus turistipäivälle jonka hyödynsin menemällä ihmettelemään Aachenin kaupunkia Saksan länsirajalla. Mukava päiväkävely aurinkoisessa säässä uudessa kaupungissa nähtävyyksiä ihmetellen.

***
Gamescom päivä 1 (keskiviikko):
Ja kun tultiin keskiviikkoon 17.8. ja sen iltapäivään niin oli vuorossa ensimmäinen vierailu itse main eventtiin eli wild cardilla iltapäiväksi ihmettelemään ja ottamaan ensi tuntumaa peleihin.

Ekana kohteena oli Titanfall 2:n moninpeliä jota EA:n standilla tarjottiin kahdella eri pisteellä. Jonot olivat tässä kohtaa todella lyhyet joten pelaamaan pääsi varsin nopeasti. Hauskaahan tuo moninpelinä oli ja vauhtia riitti kun joukkueet kurmootti toisiaan. Testisession jälkeen jäin vähän ihmettelemään jonojen lyhyyttä Titanfall 2:sen standeille, kieliikö jotakin mahdollisesta tulevasta menestyksestä (nämä jonot Titanfall 2:seen eivät nimittäin olleet pahat edes muina päivinä).

Seuraavaksi oli vuorossa Ubisoftin standilla For Honor ja sen yksinpelimoodin testaus. Demossa oli tarjolla vain mahdollisuus pelata ritarina puolustaen linnaa hyökkäykseltä. Demon alussa peli opetti kädestä pitäen blokit, hyökkäykset jne mutta silti kesti hetken tottua blokkien tekoon ja healaukseen kesken taistelun. No kun tuosta pääsi jyvälle peli muuttui heti astetta hauskemmaksi. En ollut ko peliltä ennen testisessiota oikein mitään odottanut mutta piru, että se oli hauskaa pelattavaa ja kun demo tuli loppuun niin en olisi halunnut luovuttaa ohjainta vaan pelata lisää ja nähdä tarinaa lisää. Ja kyllä tämä itsellä tipahti hankintalistalle tuon testauksen jäljiltä.

Sitten ihmettelemään Mafia 3:sta ja siinä näytettiin videoesityksenä yksi pelin tehtävistä. Hyvältä tuo peli näytti esityksessä ja jälleen kerran korostivat esityksen aikana, että tehtävät voi ratkoa useammalla eri tavalla. Jos New Bordeauxta on onnistuttu rakentamaan mielenkiintoinen paikka ja tehtävissä on riittävästi vaihtelua niin onhan tässä tiedossa hauska peli. Ko peli on itseä sen verran kiinnostanut, että tullut se ennakkoon varattua ja en nyt tuon esityksen perusteella varausta perumaan lähde eli ihan mielenkiinnolla tätä odottelen ehkä jopa vähän innokkaammin kuin ennen videoesityksen näkemistä.

Lisää Ubia Watch Dogs 2 esityksen muodossa. Esityksessä pelasivat yhtä co-op tehtävää ja mikäli oikein Saksaa tulkkasin niin ilmeisesti pelissä olisi tehtäviä jotka pakko läpäistä co-oppina parin kanssa eli niitä ei yksin pelatessa saisi edes läpäistyä. Esitys kyllä näytti hyvältä mutta jostain syystä itselle jäi jotenkin puolityhjä olo. Useamman päivän pohdiskelunkaan jäljiltä en osaa sanoa mikä tuossa oli mutta itselle tuosta esityksestä jäi vain puuttumaan jotakin sellaista joka houkuttaisi pelin hankintaan.

Dogsien jälkeen tuli vuoroon Steep eli tämä Ubisoftin tuleva urheilupeli. Demossa ehdin kokeilemaan wingsuitia, laskuvarjolla lentelyä ja lumilautailua. Demossa wingsuitilla oli selkeä tavoite mitä piti tehdä mutta laskuvarjolla ja lumilaudalla peli ei vinkannut tavoitteesta mitään eli se oli sellaista freeroamingin tuntuista. Vauhdin tuntu pelissä oli kyllä kohdallaan ja ukon ohjaaminen tuntui helpolta. Lumilauta osuudessa laskin useamman kerran saman järven jäälle mutta siihen demo tuntui aina loppuvan eli ei ollut mitään vinkkiä mihin siitä olisi pitänyt edetä ja miten. Todennäköisesti pelkästään demon efekti tämä mutta silti jäi vähän vaivaamaan, että miten paljon tähän tulee sisältöä jotta mielenkiinto pysyy yllä pitkään.

Seuraavana South Park ja esitys oli mielenkiintoinen erityisesti kun mukana oli lisälaite nosulus rift jolla pelin hajumaailma välitettiin vapaaehtoisen kokeilijan nenään. Itse en tuota lisälaitetta kokeillut mutta meidän esityksessä kahdelta eri vapaaehtoiselta tuli melkein norjan alkeet kun hajut kävivät liian koviksi. Loppuajan esityksestä tuo lisälaite saikin olla rauhassa. Peli itsessään näytti ja kuulosti kyllä ihan täysin South Parkilta ja huumori ainakin esityksessä oli taattua South Park kamaa.

Päivän päätteeksi oli edessä vielä tunnin jonotus uuteen Battlefield 1:n moninpelin testiin. Ensimmäisenä oli vuorossa 15 minuutin video jossa esiteltiin demossa oleva Siinain desert kenttä jota pääsimme pelaamaan conguest versiona. Oikein hauskaa räiskettä ja kun peli sijoittuu ww1 aikaan niin se kieltämättä toi peliin oman lisämausteensa hyvällä tavalla. Kuten esim. aseet yksinkertaisia työkaluja vastustajan suolaamiseen ilman sen kummempia hilavitkuttimia. Tämän testauksen perusteella kyllä jään odottamaan pelin julkaisua kohtuullisen innokkaasti, sen verran hauskaa tuolla Siinain aavikolla oli.
***
Gamescom päivä 2 (torstai):
Ensimmäisenä heti aamusta uuden CoD:in jonoon ja tässä tuli aamun pieni pettymys koska odotuksena oli, että pääsisi pelaamaan mutta sen sijaan pääsikin näkemään vain videoesityksen yhdestä pelin tehtävästä. Hyvältähän tuo tehtävä näytti mutta olisin niin mielelläni ottanut ohjaimeen käteen ja itse testannut tuota. Lisäksi esittelivät uutta zombi-versiota joka oli kovin kasariaiheinen ilmestys. Olisi tuotakin ollut hauska edes vähän kokeilla mutta eipä siitäkään ollut pelattavaa versiota näytillä. CoD ständin toinen puolikas oli tehty juurikin tähän zombi versioon liittyväksi hengailutilaksi jossa soi ko aikakauden musiikki ja muutama zombi pyöri siellä. Iltäpäivällä siellä oli myös itse Hoff mutta tuon huomasin vasta kun herra käveli käytävällä ohitse turvamiesten kera...

Bethesdan esittelyssä tuli samalla kertaa kaksi peliä eli Dishonored 2 ja Prey. Molemmat pelit näyttivät esittelyn perusteella kyllä mielenkiintoisilta joidenka edistymistä aion kyllä seurata mahdollinen hankinta mielessä. Varsinkin mieleen jäi tuosta Preyn esittelystä mimic-ominaisuus jolla pystyy muuttamaan itsensä joksikin toiseksi esineeksi jota haluaa matkia. Demossa hahmo muutti itsensä kahvikupiksi jotta mahtui sopivasta rakosesta seinälasin toiselle puolelle... Tuolla voi saada hauskoja hetkiä aikaan jos vain sille annetaan luovia käyttökohtia pelissä.

Sitten Xbox boothille ja Gears of War 4 testiin. Näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja sopivasti lyijyä ilmassa eli kyllä tämä maistui mukavalle testauksen aikana. Sanoisin että hankinnan arvoinen peli kyseessä.

Sitten siirtyminen Forza Horizon 3 testauksen ja I am sold. Tämä oli niin hauskaa, että olen vieläkin ihan täpinöissä. Vauhtia riitti ja ajaminen Australiassa oli todella hauskaa. Demossa kisattiin myös helikopteria vastaan jossa siis helikopteri kuljetti kilpakumppanin autoa ja tiputti sen radalle vasta todella lähellä maalia. Onnistuin voittamaan tuon helikopterirallin mutta sai siinä kyllä tosissaan ajaa. Demon perusteella puhdasta hauskuutta koko peli ja ehdottomasti hankittava tämä jos yhtään autopeleistä pitää.

Sea of Thieves merirosvopeli oli oikein hauskaa ryhmäpeliä jopa porukalla joka ei entuudestaan tuntenut toisiaan. Peliin sisäänpääsyä kyllä helpotti se, että meillä oli mukana pelissä Raren edustaja joka antoi vinkkejä koko ajan. Vähän jäin arpomaan, että miten hyvin random porukka onnistuu tuota pelaamaan ilman "ohjaajaa" mutta voihan se onnistuakin. Kaksi vihollislaivaa onnistuttiin upottamaan ennen kuin itse päästiin uimaan. Hauskaa tämän testaus kyllä oli.

Merirosvopelistä siirryin Recoren pariin jota en hirveästi ole aiemmin seurannut. Testauksen pohjalta jäi kyllä pelistä positiivinen maku suuhun eli pitänee tutkailla tätä enemmänkin jos vaikka pitäisi ihan hankkiakin.

MS boothilta välihyppy Tekken 7 pariin ja vastaan asettui random saksalainen. Ensimmäinen 5 erän matsi päättyi tappioon mutta kun vaihdoin hahmoani toiseen matsiin niin sen sitten voitinkin. Hauskaa ja hyvän näköistä tappelua. Toisessa matsissa kyllä pisti miettimään, että löysin hahmollani liikeen johon vastustaja ei keksinyt vastalääkettä niin johtuiko tuo kenties vaan vastapelaajasta vai onko noilla hahmoilla oikeasti liikeet joita ei voi torjua? Aika killeri peli-ilolle jos noilla on tosiaan liikkeet joita ei voisi torjua, sitä hyödyntämällä voisi periaatteessa voittaa joka pelin kunhan ehtii aina ensin tekemään oman liikkeensä...

Päivän päätteksi paluu MS boothille ja zombit nippuun ala Dead Rising 4. Zombeja oli paljon ja niitä sai niittää ihan huolella ja kyllähän tuossa pelin aikana hymy oli vallitsenava ilmeenä allekirjoittaneella joten hauskaa siis oli.
***
Gamescom päivä 3 (perjantai):

Luulin olleeni ajoissa jonossa kun ryntäsin kohti FFXV demoa kohti. Squarelle iso miinus siitä, että eivät osanneet käyttää aikalappuja eli kukaan jonossa ei tiennyt miten kauan siinä pitää olla ennen kuin peliä pääsee pelaamaan. Reilut 4 tuntia myöhemmin postuin standiltä t-paidan ja FFXV pelisession kera. Nyt vain kävi niin, että tämä FFXV testi ei kyllä säväyttänyt oikein mihinkään suuntaan. Grafiikka ei kolahtanut ja itse pelikään ei kolahtanut. Vielä kun demossa kaikki tekstit ja puheet oli saksaksi niin poistuin session jälkeen vahva keskinkertaisuuden maku suussa. Demon perusteella en usko, että tämäkään on vielä se FF-peli joka palauttaisi sarjan maineen sille tasolle jossa se aiemmin on ollut.

Tästä siirtyminen Sonyn osastolle ja siellä Destiny Rise of Iron moninpeli testiin. Tämä moninpeli sessio onnistui palauttamaan hymyn huulille josta FFXV sen oli poistanut. Hauskaa tuota oli pelata vaikka en Destinyn suuri fani olekaan.

Päivän päätteeksi tuli Ghost Recon wildlands demo jossa esittelijät pelasivat osan siitä e3-messuilla nähdystä kentästä (tiedostojen nouto kartellin läppäriltä) nyt vain tehtävä tapahtui yöaikaan ja ukkosmyrskyn aikana. Peli kyllä näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta eli ehdottomasti täytyy seurata tämän kehitystä.
***
Gamescom päivä 4 (Lauantai):
Ensimmäisenä oli vuorossa Deus Ex Mankind Divided ja taas kerran kaikki saksaksi. Kontrollit oli jotenkin hukassa / herkällä eli suuren osan peliajasta ukko katteli ihan mihin sattui ja kun koitti korjata suuntaa niin se kääntyi liian paljon. Demossa ollut tehtäväkään ei oikein uponnut eli tuon perusteella jää kyllä hankkimatta tai sitten alennuskorista joskus myöhemmin.

Tämän jälkeen suoritin myöhäisherännäisyyden eli menin testaamaan Overwatchin konsoliversiota ja siihen julkaistua uutta kenttää. Vaikka peli on jo julkaistu aiemmin niin tämä mennyt minulta jotenkin ohi ja nyt kiroan itseni tyhmyydestä. Oli nimittäin todella hauskaa pelata tätä vaikka kyseessä oli ihan outo porukka. Pidin siis todella paljon tästä eli pitänee suunnata kauppaan ostoksille ja alkaa tätä vääntämään oikein tosissaan.

Seuraavaksi Sniper Elite 4 testin alle. Demossa en kyllä osunut tuolla tarkkuuskiväärillä mihinkään vaan vasta konepistooli toimi mulla. Mikä oli taas siltä osalta huono juttu, että tuo tiesi hälytystä ja hengen lähtöä joka kerta. Testin perusteella tämä ei vaan kolahtanut mulle mutta täytyy vielä ihmetellä tätä lisää kun periaatteessa tuollainen tarkka-ampuja peli on kiinnostava aihe.

Ja sitten rauhallisemmalle vaihteelle ja FIFA17 EA:n standilla random saksalaista vastaan. Ensimmäisessä pelissä tuli turpaan 2-0 mutta toisen voitin jatkoaika maalilla 0-1. Sen verran täytyy sanoa, että ilmeisesti me molemmat oltiin väärällä vaihteella liikkeellä ekan pelin alussa kun kummastakin joukkueesta oli ekan 5 minuutin sisään lentnyt yksi pelaaja pihalle, meitsin pelaaja vieläpä suoralla punaisella kortilla :) Ihan hauskaa tämä oli pelattavaksi vaikka vähän kontrollit oli aina välillä hakusessa kun ei ole oikein tätä FIFA-sarjaa ennen juurikaan pelannut.

Päivän ja messujen viimeiseksi peliksi tuli Xbox ID tilassa Everspace (space shooter). Aluksen kontrollointi avaruudessa oli aluksi vaikeaa mutta kyllä siitä koko ajan paremmin pääsi jyvälle. Ja mitä enemmän kontrolleista pääsi jyvälle sitä hauskemmaksi peli muuttui. Vaikea vielä enempää sanoa tuosta mutta pitää seurata pelin kehitystä koska ensi testi jäi kyllä positiivisen puolelle.
***

Messuilla oli ilmeisesti halleissa käytäviä vähän levennetty koska nyt tuntui, että siellä pystyi helpommin liikkumaan kaikkien päivien aikana jos esim.vertaa viime vuoteen.

Suurena onnistumisena voin omalta osalta pitää myös sitä, että onnistuin hankkimaan itseni samaan kuvaan Jessica Nigrin, Lindsay Elyseen ja Kelly Jeanin kanssa (ei siis yksi kuva vaan kolme eri kuvaa)... :cool:

Ja omat Top5 pelit tämän vuoden messuilla olivat seuraavanlaiset.

1. Forza Horizon 3
2. Battlefield 1
3. For Honor
4. Gears of War 4
5. Mafia 3

Potentiaaliset yllättäjät messuilla olivat: Sea of Thieves ja Recore.

Messujen floppi minulle oli taas FFXV. Tuon testauksen perusteella ei ilmesty hyllyyni.

Suurin väliin jäänti oli taas VR-pelit eli niihin ei vaan löytynyt järkevän mittaista jonoa jossa olisi päässyt testaamaan. Olisi pitänyt FFXV aika käyttää johonkin VR-pelin jonottamiseen mutta ei näistä etukäteen tiedä mihin kannattaa mennä ja mihin ei...

Ensi vuonna messut on viikkoa myöhemmin kun tänä vuonna eli tuo saattaa tuoda haasteita loman sovittelulle mutta eiköhän tuonne kuitenkin mennä. On se vaan niin oma maailmansa ja ei tuohon tunnu edes kyllästyvän vaikka on useana vuonna ollut siellä peräkkäin. Hyvä tapa (ehkä jopa paras tapa) aloittaa kesäloma matkustamalla pelikuplaan Saksaan :)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Siellä oli uusia halleja avattu messuille edellisiin vuosiin nähden, kuten FanShop Halli. Jengi oli näin ollen hajaantuneita laajemmalle alueelle ja keskikäytävällä pystyi nyt liikkumaan ilman tahdonvastaista ajelehtimista massan mukana. Ohjasivat väkeä ulkoreiteille siitä perinteisestä pullonkaulasta, pääkäytävän rullaportaiden kohdalla. Väkeähän oli saman verran kuin viime vuonna, hulppeat 345.000 kpl.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Päiväliput Gamescom 2017 tullut myyntiin. Tällä kertaa ammattilaispäivä on siirtynyt päivää aikaisemmaksi, tiistaille. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, nämä myydään loppuun.
 

maverick

New Member
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Tosiaan Gamescom2017 lipun myynti on auennut ja ilmeisen vahvasti. Oheisen linkin takana olevassa uutisessa mainitaan, että ensimmäisen 24 tunnin aikana myytiin yli 42000 lippua messuille.

http://news.gamescom.de/en/2017/03/strong-start-gamescom-ticket-shop-breaks-all-records/

eli jos kiinnostusta messuille on kannattanee liput hankkia pikaisesti...

omalta osalta liput on taskussa koko viikoksi (wildcardi + neljä päivä lippua) ja lennot+hotelli varattuna, nyt siis taas vaan ootellaan elokuun saapumista. :)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Airbnb [check]
Lentoliput ([check]
Päiväliput [check]
Loma [check]
Matkaseura [check]

 

maverick

New Member
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Keskiviikkona julkaistu tieto, että Lauantai Gamescomilla on nyt loppuunmyyty. Jos siis vielä pohdit mahdollista matkaa Kölniin niin nyt taitaa kohta olla lippujen hankinnan kanssa kiire tämän vuoden messuille...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Maailman vaikutusvaltaisin nainen, Saksan liittokansleri Angela Merkel avaa tämän vuoden Gamescomin, tiistaina 22.8. Korostaa hyvin sitä merkitystä mikä tapahtumalla ja itse peliteollisuudella nykypäivänä on.

“The visit of Dr. Merkel underlines the importance of the games industry for the cultural, digital and business location of Germany. Whether virtual reality, gamification or 3D simulations: the technologies of the games industry already play a central role in the digitalisation and networking of the economy and society. Germany needs a strong games industry in order to also secure itself a top position in the digitalised economy.”
The agreement to attend was also received very positively by the organiser of gamescom, Koelnmesse GmbH: “The participation of the Chancellor is a sign of great appreciation for us”, says Gerald Böse, President and Chief Executive Officer of Koelnmesse GmbH.

“With her visit she honours the development of gamescom into one of the most successful and largest events in the German trade fair system. gamescom is today the world’s largest event for computer and video games. She emphasises the position of Koelnmesse as one of the leading trade fair organisers worldwide in the digital media and entertainment segment.”


Lähde: http://news.gamescom.de/en/2017/06/chancellor-merkel-is-opening-gamescom-for-the-first-time/
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Microsoft ei tyhjentänyt koko pajatsoa E3:lla. Uusia julkistuksia on luvassa Xboxille ja Windows 10 PC:lle.

"I always go to Gamescom. I care a lot about our fans and our partners in Europe so that's a big show for us. So we'll definitely be there. We are planning on making more announcements at Gamescom," Greenberg teased us, adding that he "can't share too much..."

Lähde: https://www.gamereactor.eu/news/546653/Xbox announcements planned for Gamescom not E3 level/
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Iso pelitalo Electronic Arts on isosti paikalla. Tarjoavat 400 pelipaikkaa messuvieraille. Listalta löytyy mm. Star Wars Battlefront II, Need for Speed Payback, EA SPORTS FIFA 18, Battlefield 1: In the Name of the Tsar. Lavalla haastatellaan pelintekijöitä, esitellään tulevia pelejä ja järjestetään kilpailuja.

Suora lähetys maanantaina 21.8., klo 19.30.

Lähde: https://gonintendo.com/stories/285592-ea-details-gamescom-2017-plans
Lähde: http://www.dualshockers.com/electronic-arts-live-show-press-conference-gamescom/amp/
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom