Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gamescom - Euroopan E3

Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Tuli missattua juuri kohta missä oli screenillä se halo kokoelman hinta, paljon se oli? 11.11 taisi olla julkaisu....
Pitäisi olla normaali hinta, onko se sitten 69,90. Tämä saattaa olla system seller minulle, riippuen tietenkin rahatilanteesta joulun alla...
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Jep, siitä hintaero. On ihan tyylikkään näköinenkin:

Bu13FbCIYAEVfDw.jpg:large

Hitto toi onkin hieno. Taitaa mennä sittenkin tuo ostoon.
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Kukaan ei silti pysty kiistämään sitä faktaa etteikö Xbox Onella olisi paljon parempi pelitarjonta loppuvuodelle kuin PS4:llä.
Parempi ja parempi. Mielestäni kummankin konsolin pelivalikoima loppuvuodelle on kiltisti sanottuna surkea.
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Melkoinen paukku tuo Tomb Raider. Yksinoikeudet multiplattaripeleissä ovat persiistä. En pidä edes "ajastetuista" yksinoikeuksista, kuten esim. Battlefieldissä delsut tulivat pleikkarille ensin ja CoDissa boxille. Saati sitten tällaisista. Microsoftin veto on tietysti Tomb Raiderin tapauksessa looginen, vaikkakin epäreilu, koska näin massoille saadaan myytyä konsolia.

Tällaisina hetkinä tietysti voi olla tyytyväinen, että itselläni on molemmat konsolit, mutta ymmärrän kyllä PS4-miesten harmistuksen. Lapsellisella itkulinjalla ei tosin saa sympatioita.
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Elikkä syy minkä takia et "pasko xboxin suuntaan" on se että xboxille tulee peli jota halusit pelata, jepjep...

En edes pasko sellaiseen firmaan ja laitteeseen päin, joka ostaa hyvin onnistuneista multiplattareista yksinoikeuksia viimeisinä oljenkorsinaan, kun muuten laite ei myy läheskään yhtä hyvin kuin kilpailijalla. Microsoftilla on kyllä rahaa, joten se voi vaikka ihan kiusallaan tehdä tällaisia "ostetaan toi peli pois multiplattarimarkkinoilta"-tempauksia. Ihan vaikka vaan kiusallaan...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 13m
Spoke to many people here at Xbox press conference on Tomb Raider. Official line is that the game is "exclusive on Xbox for holiday 2015."

Nakertaa kun ei voida selvästi sanoa mikä nyt on asian laita. Osa toimittajista jne. näyttää sanovan että on oikea yksinoikeus ja sitten virallinen linja on kuitenkin tämä "holiday 2015". Sanoisivat suoraan, ärsyttää arvailla miten tän kanssa nyt oikein on, itse kallistun kuitenkin oikean yksinoikeuden suuntaan tän hetken tiedoilla ja jos tää tulee sitten PC:lle jälkijunassa niin se on positiivinen ylläri ja linjan mukaisesti, myöhästynyt julkaisu -> en maksa täyttä hintaa, venaan Steam-alea. Jos mä joudun jokatapauksessa venaamaan niin mä jaksan sitten myös venata isoja aleja, simple as that.

edit. Sierran comebackistä juttua: http://venturebeat.com/2014/08/12/d...-back-with-new-kings-quest-and-geometry-wars/

Uusi Geometry Wars (Lucid Games) sekä King's Quest (The Odd Gentlemen). Suluissa kehittäjät, Activision käyttää Sierra-nimeä käytännössä indie-pelien julkaisuun.

edit. tän linkin mukaan Square-Enix ei ole edes julkaisija, vaan Microsoft: http://news.xbox.com/2014/08/gamescom-xbox-one-gamescom-press-release

“Rise of the Tomb Raider” (Crystal Dynamics, Microsoft Studios). In her first adventure, Lara Croft was forged into a true survivor, but she glimpsed a deeper, secret world. In the next chapter of her journey, Lara must use her survival skills and wits, learn to trust new friends, and ultimately accept her destiny as the Tomb Raider. Launching in holiday 2015, exclusively on Xbox, featuring epic, high-octane action moments, “Rise of the Tomb Raider” will take gamers to multiple locations around the world filled with exploration spaces that are some of the most beautifully hostile places on earth. In addition, after hearing the cry from fans loud and clear, the game will put the tombs back into “Tomb Raider,” all in the franchise’s gritty Survival-Action style.

Ei toki olisi ensimmäinen kerta, kun Microsoftin alunperin julkaisema peli päätyy lopulta muille alustoille muitten julkaisijoitten toimesta, jos niin tulee tapahtumaan...
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Kovaksi alkaa mennä tämäkin taistelu. Ensin Titanfall ja nyt Tomb Raider, huh. Ens vuonna on edessä sitten Xbonen hankinta, mikä ei sinänsä kuulosta enää niin pöllömmältä ajatukselta kuin vuosi sitten. In Spencer We Trust! :)
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Ottaa tuo päähän, mutta kyllähän yksinoikeudet on ne joilla erot konsoleiden välillä saadaan ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kaikkien pelien multiplattaaminen. Vaikka pelaankin yhdellä konsolilla, niin enemmän yksinoikeuspelejä kansalle!
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Yhteistyössä XShavan kanssa kävimme luutimassa täältä pahimpia ylilyöntejä pois. Vaikka harmittaisikin joko jonkin pelin kohtalo tai se, että joku toinen ilmaisee harmistustaan asiasta, pysykää silti asiallisina. Nyt mentiin jo selvästi ihon alle, ja henkilökohtaisuudet ovat edelleen ehdottoman kiellettyjä.

Nauttikaa peleistä, pelijulkistuksista ja Gamescomista ilolla!
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Kukaan ei ole muistanut mainita Microsoftin kovinta Gamescom pommia:

http://majornelson.com/2014/08/12/k...w-ways-watch-tv-usb-dlna-support-coming-soon/

Muun muassa: MP3, MKV ja DLNA -tuki saapumassa Xbox Onelle. Täydellinen tiedostomuotojen tukilista spoilertagin sisällä.
Supported file types:

3gp audio
3gp video
3gp2
aac
adts
animated gif
asf
avi divx
avi dv
avi uncompressed
avi xvid
bmp
jpg
gif
h264 avchd
mjpeg
mkv
mov
mp3
mpeg 1 ps
mpeg 2
mpeg 2 hd
mpeg 2 ts
mpeg 4 h264 aac
mpeg 4 sp
png
tiff
wav
wma
wma lossless
wma pro
wma voice
wmv
wmv hd
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Ottaa tuo päähän, mutta kyllähän yksinoikeudet on ne joilla erot konsoleiden välillä saadaan ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kaikkien pelien multiplattaaminen. Vaikka pelaankin yhdellä konsolilla, niin enemmän yksinoikeuspelejä kansalle!

Yksinoikeuspelit on hieno asia jokaiselle konsolille, jos konsolivalmistaja sijoittaa omiin pelistudioihinsa ja yrittää luoda pelimarkkinoille jotain uutta ja ihmeellistä. Jotain sellaista, mikä tekee omasta konsolista erityisen. Microsoftin linjana on nyt jo toista sukupolvea putkeen ostaa kaikki mahdolliset ns. valmiit pelit tai pelisarjat muilta mitä rahalla saa, ja samalla puskea ulos Haloa, Forzaa ja Fablea.

Eikö MS juuri ilmoittanut, että se on sijoittanut valtavia summia omiin pelistudioihin? Missä niiden tuotokset viipyy? Pelien ostaminen pois kilpailijoiden nenän edestä ei ole edes taloudellisesti kannattavaa, koska näillä myynneillä sen on tultava todella todella kalliiksi. Titanfall ei riittänyt ohittamaan kilpailijaa myynneissä, ja paljon suurempaa hypetystä ei pelialalla ole nähty kuin mitä TF osakseen sai. Onko siis Tomb Raider se ratkaiseva myynnit räjäyttävä tekijä? Tuskin. Kuulostaa enemmän rahojen kaivoon heittämiseltä. Saman massin olisi voinut sijoittaa omiin studioihin ja luoda jotain uutta ja erityistä, joka vetää asiakkaita kohti omaa konsolia. 3rd party pelin ostaminen omaksi tuskin sitä tekee. Paitsi jos peli on GTA. Ehkä siinä vaiheessa vaikutus näkyisi myös myyntiluvuissa.

Ikävää PS4:n omistajille ja TR:n faneille. Henkilökohtaisesti ajateltuna tällä uutisella ei ole mitään vaikutusta omiin hankintapäätöksiin.
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Uskaltaisikohan sieltä odottaa tulevan tulevasta Unchartedista jotain maistiaisia?

Haaveilen myös että GTA V:stä tihkuisi edes julkaisupäivämäärä. Tuskinpa vain..

Näitä odottelen kyllä itsekin. Ehkä pieni gameplay-maistiainen Unchartedista ja se vahvistus, milloin GTA V tulee PS4lle kelpaisi kyllä enemmän kuin hyvin! Tietysti kaipaisin lisätietoa myös uudesta Dragon Agesta, joka on omalla kohdalla se loppuvuoden odotetuin tekele.
 
Vastaus: GamesCom - Euroopan E3

Bu2XGt7CUAA6X54.jpg


Uskaltaisikohan sieltä odottaa tulevan tulevasta Unchartedista jotain maistiaisia? Haaveilen myös että GTA V:stä tihkuisi edes julkaisupäivämäärä. Tuskinpa vain..

Siellä on paikalla Shuhei Yoshida, joka viime vuonna nojatuolista käsin esitteli lavalla PS4:n käyttöliittymää pelatessaan Killzonea. Tästä voidaan lähteä suorilta käsin arvioimaan mitä siellä voisi olla tänään tulossa. Project Morpheus pomppaa aivan kärkeen, tämä itsekkäästi ihan omiin mieltymyksiin pohjautuen. Shuhei heilumassa lavalla datakypärä päässä ja giffien vyöry olisi taattu. :D

Lähdetään liikkeelle Destinyllä. Tätä paukutetaan täysillä ja samaan hengenvetoon esitellään pelin kylkeen teipattu valkoinen PS4:nen. Aikansa monialustasia hehkutettuaan siirtyy show Sonyn yksinoikeuksiin joita riittää omilta studoilta jo vähintään yhdeksi showksi. Sosiaalisuus, yhdessä pelaaminen kantavana teemana. Jossain vaiheessa taskusta kaivetaan vielä PSVita ja muistetaan myös sitä muutamalla kivalla yllärillä.

Lopussa lavalle astuu Respawn Entertainmentin Vince Zampella ja ilmoittaa Titanfall 2:n olevan PS4:n yksinoikeus. :D

Lisää noviisi kysymyksiä. Onko tietoa kauan Sonyn pressi kestää? Siinä ja siinä ehtiikö tunnin settiä katsoa livenä.

Laitetaan veikkaus 1 1/2 - 2 tuntia.


Sonyn esittelemät pelit Gamescomissa. Tuosta voi jo päätellä mitä nähdään illan showssa:

PlayStation 4:
Battlefield: Hardline
Bloodborne
CounterSpy
Driveclub
Surgeon Simulator
Middle Earth: Shadow of Mordor
Alien: Isolation
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Far Cry 4
Guns Up!
WWE 2K15
NBA 2K15
Assault Android Cactus
Pix the Cat
Nom Nom Galaxy
Nuclear Throne
Galak-Z
Project Cars
Disney Infinity 2
Hohokum
Helldivers
Destiny
Until Dawn
The Unfinished Swan
The Order: 1886
The Last of Us Remastered
Super Exploding Zoo
SingStar
Minecraft PlayStation 4 Edition
LittleBigPlanet 3
Killzone: Shadow Fall Intercept
Journey
inFamous First Light
Hustle Kings

PlayStation Vita:
Super Exploding Zoo
Soul Sacrifice Delta
Futuridium
Hatsune Miku-Projekt DIVA-F 2
Flame Over
Frozen Synapse Tactics
Final Horizon
Dragon Fin Soup
Lego Ninjago Nindroids
The Sly Trilogy
The Ratchet & Clank Trilogy
PlayStation Vita Pets
Murasaki Baby
Minecraft PS Vita Edition
Invizimals: The Alliance
Hotline Miami 2: Wrong Number
Hohokum
Freedom Wars
Entwined
Big Fest

Lähde: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=861844
 
Ylös Bottom