Gears 5

Renebauman

Active Member
Moikka!

Millä ohjauksella tätä Gearssia kannattaa lähtee pelaamaa? Näppis vaiko Pädi? :D

Kertokaa mielipiteitänne!
Itse olen kaikki Gearssit pelannut ohjaimella, joten en osaa näppiksestä sanoa, mutta sen voi sanoa, että ohjaimella nämä ainakin toimivat erittäin hyvin.. =)
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Gears of War -sarja on ehtinyt 13 vuoden ikään. Onko siitä oikeesti noin kauan? Kaiholla muistelee niitä alun nettikarkeloita. Jaetulta ruudulta vedittiin netissä haulikkorundia. Se oli hienoa se. Ja mikä parasta se on hienoa Gears 5:ssä edelleen.
 

PPrime

Member
Läpihän se tuli mentyä tuossa vähän aikaa sitten kun Game Passissa oli. Oli kyllä hienon näkönen peli. Edellinen vastaava on itsellä ollut uusin God of War (PS4 Pro) mutta olihan tämä 4K 60fps vähän kivempi, kun God of Warin performance oli sen 1080p. Kiva että oli saanut vähän laajempiakin paikkoja vaikka ne itselle on sellasta että pakko nuohota joka kulma. Myöskin haastetta oli ihan mukavasti ainakin joissakin vähän isommissa kohtauksissa.

Ja muistan kyllä itsekkin ekan Gearsin kun katseltiin kavereiden kanssa trailereita siitä netistä ja ei voitu uskoa kun saatiin se vihdoin ihan peluuseen.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Olihan tämä huomattavasti parempi kuin edellinen ja jostain syystä ne robotitkaan ei ärsyttäneet olenkaan.
Avoimemmat osiot oli ainakin omasta mielestä hyvä uudistus. Varsinkin lumiset maisemat oli komeat ja raikas tuulahdus hämärien käytävien välissä.
Myös jackin kykyjen päivittäminen oli hyvä uudistus, kunnes selvisi, että jos pelin pelaa uudestaan läpi niin kaikki komponentit on pakko etsiä taas uudestaan. Ekalla kerralla nuohosi kaikki nurkat mielellään, mutta tuo kyllä nostaa uuden kierroksen aloittamisen kynnystä varsin paljon.
Visuaalisestihan peli oli one x:lla komiaa katsottavaa ja kerrankin voin sanoa, että hdr teki pelistä vielä hienomman.
Aika monen pelin kohdalla en saa kuvaa tarpeeksi kirkkaaksi vaan moni peli on kohtuu harmaa hdr tilassa, mutta tässä onneksi oli taas sellaiset säädöt, että kuvasta sai hyvän.
Koitin myös miltä peli näyttää kun otin hdr:n pois ja tuntui kuin puolet värimaailmasta olisi kadonnut johonkin.

Ainoa miinus oli pelin pituus sillä oikeasti odotin, että tarina jatkuu vielä yhden chapterin verran ja päästään vetämään tiedätte kyllä ketä kunnolla turpaan.
Tarinan lisäksi en muita moodeja edes kokeillut enkä kokeilekaan. Tarinan takia nämä tulee aina pelattua.
Kyllä tämä täytyy ihan omaksi ostaa kunhan tulee sopiva tarjous vastaan.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Ainoa miinus oli pelin pituus sillä oikeasti odotin, että tarina jatkuu vielä yhden chapterin verran ja päästään vetämään tiedätte kyllä ketä kunnolla turpaan.
Tässä jätettiin tarkoituksella uuden trilogian kolmososaan aikas kova täky.

Samaa mieltä HDR:stä. En muista että värit olisivat missään toisessa pelissä pompanneet näin nätisti esiin. Hemmetin kaunis ja hyvin tehty.
 
Ylös Bottom