Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja milesizdead
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Toinen kierros on saatu käyntiin myös Coloradon ja Nashvillen ostalta kahdella pelillä. Pahin pelko oli että Rinne on mahdoton ohitettava, mutta en tiedä miten pahassa darrassa Rinne oli, kun ekan erän jälkeen 3-0 Coloradolle, kolme upposi neljään vetoon ja Rinne pihalle. Toisessa erässä Nashville kaventaa maalinedusta räpellys maalilla ja 3-1 lukemista kolmanteen. Kolmas erä puolustettiin pois ja viimeisellä sekunnilla Downie iskee vielä läpiajosta ja lopputulos 4-1 Coloradolle.

Tuomo antoi Rinteen aloittaa toisen pelin ja tasaisissa lukemissa mentiin aina ensimmäisen jatkoajan viimeiselle minuutille, kun Nick Spaling pääsee keskeltä täräyttämään etukulmaan ja Nashville voittaa 2-1. Huomenna varmaan jatkuu, hyviä pelejä oli molemmat.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Edmonton - Anaheim 3-4 (0-1, 3-2, 2-3JA, 3-0, 5-1, 2-3JA, 1-2JA)

Anaheim siis jatkoon. En tiedä oikein mitä pitäs sanoa. Edmonton on hel***** vahva joukkue. Jälleen kerran Hiller piti toiveet elossa vaikeina hetkinä.

Sarjan ratkaisut

Game 6 oli enään 12 sekuntia kellossa jäljellä, kun Luca Sbisa pääsee paikkaan ja siirtää laukauksellaan kauden loppua ainakin jatkoille. Jatkoajalla suht komeiden syöttöjen päätteeksi T.Ruutu siirtää maalin edestä 3-2 voiton ankoille ja game 7 on tosiasia.

Sitten se kuuluisa game 7. Paikkoja oli molemmissa päissä. Edmonton meni 1-0 johtoon 2. erässä. Sitten 3. erässä 21-vuotias puolustaja Cam Fowler puikkelehtii puolustuksen ohi ja laittaa pelin 1-1. Kun mentiin jatkoille, niin täytyy myöntää että GM:n pulssi oli varmaan aika kovissa lukemissa. Jatkoajalla kiekko pelattiin vapaaseen paikkaan David Perronille ja Edmontonin maalilla Thomas haroi tyhjää. Ankat jatkoon ja Edmonton lomille. Sinänsä hassu ratkaisija tuo Perron, kun siirsin hänet juuri ennen peliä ykköskentästä kolmoskenttään, kun ei peli oikein tuntunut maistuvan.

Kiitokset peleistä Tonpsille ja ei olisi todellakaan ollut oikeusmurha, jos Edmonton olisi jatkoon mennyt. Matka kuitenkin jatkuu 3. kierrokselle, jossa vastaan tulee Colorado tai Nashville. Kuten olen aiemmin jo sanonut: kaikki on mahdollista.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Täällä olisi yksi innostunut GM. Onko teillä paikkoja vapaana? Onko jonoa paljon?
Kaikki joukkueet kyllä käy.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Näytä liitetiedosto 10467

Boston Bruins - Winnipeg Jets


Otteluvoitot: 3-1

Hurjan draaman jälkeen jälleen kuilun partaalla

Boston - Winnipeg sarjassa aloitettiin uurastaminen eilen, jonka jälkeen tilastot näyttävät kolmea voittoa Bostonille ja Jetsille yhtä. Boston hoiti siis leiviskänsä kahdessa ensimmäisessä kotipelissä vankalla rutiinilla ja näin ollen romutti Jetsin ensimmäiset haaveet "ryöstöretkestä". Tasaisia ja tasoltaan huikaisevia otteluita molemmat, joista ensimmäinen Bostonille 3-1 ja toinen 3-2. Kahden ensimmäisen ottelun ehdoton hahmo oli Bruinsin slovakkijätti Zheno Zhara, jonka hirmulämärin edessä olin kerta toisensa jälkeen helisemässä. Tasaisia pelejä, mutta näkisin että Boston oli juuri tuon verran tekemisessä edellä mitä tulostaulukin lopulta vääjäämättömästi vilkuttaa. Ottelun jälkeen kävin vielä äänekkästi huutelemassa hallin valomiehelle että pyyhkisi tuloksen taululta mahdollisimman vikkelään tai kiipeän itse ripustuksiin.

Kahden tappion jälkeen olimme joukkueen kanssa ajalehtineet jälleen hankalaan tilanteeseen. josta jollain sairaalla tapaa jopa nautin. Edessä oli hyvin nopea paluu kylmään Manitobaan ja voittaja oli alettava napsimaan, jotta kaupungin yllä leijaileva kiekkohuuma ei tukehtuisi ennen aikojaan. Game kolmosessa onnistuimmekin varastamaan ohjaajan paikan Bruins Gm Vilperiltä ja olimmekin mielestäni jokaisella osa-alueella pykälän verran vierasta edellä. Hieno ottelu ja tasonnosto jälleen meiltä lähes pakkotilanteessa. Onnistuimme puolustamaan, karvaamaan ja hyökkäämään kahta ensimmäistä ottelua terävämmin ja onneksi saimme kiitoksen tästä voiton muodossa. Ottelun jälkeen keräsin porukan yhteen samaan rinkiin, jossa nostatimme henkeä kertomalla toinen toistaan rivompia ja hurjempia tarinoita. Naurua, iloa ja tyytyväisiä ilmeitä oli jokaisen pelaajan kasvoilla. Pienen piirileikin jälkeen astelin vielä median eteen, jossa kiitin vuolaasti kannattajiamme, enkä epäröinyt nostaa esiin kannattajien kannustuksen synnyttymää positiivista energiaa. Game vitonen kuitenkin kolkutteli jo ovella, josta tulikin samaan aikaan yksi hienoimmista ja karmivimmista kokemuksista monivuotisiella ja glooryn tuoksuisella gm-urallani.

Näytä liitetiedosto 10466
Aiemmin Rangersissa lähinnä kuumakallena tunnettu Brandon Dubinsky on Winnipegissä jatkanut huikeata kiekollista kauttaan myös pudotuspeleissä.


Game 5 oli hurjaakin hurjempi taisto, joka venyi muistikuvieni mukaan aina kolmannelle jatkoerälle. Aivan varma en ole tapahtuiko ratkaisu lopulta toisen jatkoerän lopulla vai kolmannen puolella. Niin hurjassa tunnemyrskyssä seilattiin tuo koko jatkoaika että siinä katosi ajantaju ja muutenkin ymmärrys koko universumia kohtaan. Ottelussa mentiin jatkoajalle 1-1 lukemissa ja jo varsinainen peliaika oli aivan mieletöntä taistelua ja kamppailua. Kaiken huipentuma oli kuitenkin suureksi maratooni juoksuksi venynyt jatkoaika, jossa oli hurjia paikkoja molemmilla. Lopulta ratkaisijaksi nousi Bruinssin Lauri Korpikoski ja näin ollen hiljensi myöhään yöhön hallissa raivokkaasti kannustaneen kotiyleisön. Ehdottomasti yksi ikimuistoisimmista otteluistani, joka päättyi kaikesta huolimatta aivan karmaisevalla tavalla. Molemmilla oli toki jatkoajan aikana paikkoja lyödä kiekko nuottaan ja lopettaa ottelu, mutta väkisikin sitä ottelun jälkeen jossittelee esimerkiksi muutamaa ampumaani tolppaa jatkoajan aikana. Läpiajoja oli myöskin liuta, josta olisi yksinkertaisesti pitänyt pystyä lyömään naula arkkuun. Mieletön taistelu, josta ei jäänyt lopulta yhtään mitään käteen. Ottelun jälkeen kokosin kuitenkin itseni jo ennen pukuhuoneeseen siirtymistä ja ilokseni huomasinkin että pukuhuoneessa pelaajat eivät mananneet tätä menetettyä mahdollisuutta lyödä sarja tasoihin vaan katseet olivat siirretty jo game 5, joka pelattaisiin jälleen Bostonin kotiluolassa. Olimme olleet tässä tilanteessa ennenkin, joka taatusti valaa uskoa jokaisen pelaajan puseroon. Itse tiedän varsin hyvin omat kykyni ja uskoni on horjumaton että Ottawa sarjan tavoin täältä tullaan vielä ja onnistutaan kääntämään sarja hyväksemme.

Tällä hetkellä tilanne on se että jo 11 (2+9) pistettä paukuttanut Brandon Dubinsky tarvitsee tukea ja apua enemmän. Dubinsky on ollut johtava pelaaja läpi runkosarjan ja sama tahti on jatkunut nyt pudotuspeleissä. Dubinskyn jälkeen pörssissä seuraava pelaaja Jordan Eberle on tehnyt 6 pistettä (5+1), joten tästä tyhmempikin ymmärtää että harppaus ja hyppy on aivan liian suuri. Esimerkiksi juuri näitä pelejä varten hankittu ja runkosarjassa maaleja taukoamatta rohmunnut Rick Nash on tehnyt tähän asti pudotuspeleissä vasta 3 maalia, joka on auttamatta liian vähän. Olen kuitenkin käynyt rakentavia keskusteluja Rick Nashin ja muiden johtavien pelaajien kanssa ja yhteisymmärrys on käsinkosketeltava. Hyvin nopeasti hyppäsimmekin koko joukkueen voimin lentokoneeseen ja suuntasimme kohti Massachusettsia ja tätä myöten kohti seuraavaa rastia ja pointtia. Tästä eteenpäin mennään siis jo totutusti veitsi kurkulla, mutta olen huomannut että paineen alla nimenomaan vanha, raihnainen ja viinan raapima kehoni herää ja alkaa tuottamaan tuloksia. Oman lisä sysäyksen ja viestin matkaan antoivat vielä uskolliset kannattajamme jotka olivat saapuneet lentokentälle ja huusivat meitä palaamaan vielä tällä kaudella MTS Centreen. Jokainen pelaaja koneessa tiesi mitä se vaatisi Bostonissa.


Näytä liitetiedosto 10468
Joukkue saapui myöhään illalla Bostoniin, jossa joukkueen kapteenilla Andrew Ladd:illa oli hetki aikaa poseerata median edessä.

TÄÄLLÄ KAUKANA POHJOISESSA
WINNIPEG JETS GM
JAKKE LA MOTTA
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Kiitokset myös Rankslidererille Anaheimin suuntaan ja onnea jatkoon! Aika hiljasta poikaa täällä ollaan. :) Anaheim meidän sarjasta kaiken oleellisen jo naputtikin ruudulle. Ottelusarja oli tosiaan ratkaistavassi kuudennessa ottelussa Edmontonille, minkä piti olla samanlainen ottelu kuin edellisessä ottelussa otettu 5-1 voitto. Vedot selkeästi meikällä mutta maaleja ei tullutkaan tarvittavasti enää "ratkaisevassa" ottelussa. Kylmä pisto sydämeen Anaheimin tasoittaessa juuri ennen ottelun loppuvihellystä jota ei kuulunutkaan. Sitten gamesevenin alkaessa viimeinen niitti oli kun Hillerin hanska imi kiekon sisäänsä kerta toisensa jälkeen kuin musta aukko. Silloin tiesin,että peli on menetetty.
En tiedä pitikö Edmontonin joukkue jatkoon menoa itsestäänselvyytenä kun sarja alkoi vai missä lie vika. Pelillisesti Edmontonin otteissa ei ollut ainakaan moitteen sanaa,omaa peliä pelattiin loppuun asti. Kyllä pirusti harmittaa!
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Tampa ja Washington jatkoi pelejään kahden ottelun verran, joista molemmille kirjattiin yksi voitto, ensin Tampa vei 2-1 ja seuraavan Capitals 0-1. Sarja on siis tällä hetkellä 3-2 Washingtonille. Tällä kertaa pelejä ei voi kovin tasaisiksi sanoa, oli Tampa sen verran jyrän alla. Kiitos maalivahti Lindbackin kuudes peli pelaataan vielä ainakin, mutta peliesitysten on parannuttava huomattavasti, jos game 7 pääsystä meinataan edes haaveilla. Kapteeni Lecavalier pitikin pelin jälkeen pelaajille oman puhuttelunsa ja kertoi tämän jälkeen, että huomenna kotona pelattavassa game 6 nähdään muitakin pelaajia kentällä kuin veskari.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Washingtonin ja Tampan sarja näyttäis olevan game sevenin 2. erässä 1-0 Washingtonille ;).

Edit. Nyt 3. erä
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Washingtonin ja Tampan sarja näyttäis olevan game sevenin 2. erässä 1-0 Washingtonille ;).

Edit. Nyt 3. erä

Ja noihin numeroihin peli lopulta päättyikin. Washington jatkaa siis seuraavalle kierrokselle. Kiitokset taotao11 todella tiukasta ja tasaisesta sarjasta, joka siis lopulta huipentui game sevenissä. Tampa siirtyy hiekkarannoille hetkeksi odottamaan seuraava kautta...
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Lyhyttä raporttia Washingtonin ja Tampa Bayn sarjasta myös minun osaltani tarjolla nyt taiston tauottua. Kiitokset vielä näin julkisestikin aGiH sarjasta, joka oli kaikinpuolin hieno kokemus. Tasaisesti oli näiden kahden joukkueen välillä väännetty jo runkosarjassa ja managereilta löytyy yhteistä playoff-historiaa enemmän kuin keneltäkään muulta tässä liigassa. Tämänkään vuoden playoff-kohtaamiset eivät tuoneet muutosta ennestään tasavahvoihin asetelmiin. Seitsemän ottelua, joista jokainen päättyy maalin erolla kertoo käsittämättömän pienistä marginaaleista joilla tässä sarjassa väännettiin. Tiukat puolustukset ja niiden takana työskennelleet loistavat maalivahdit takasivat sen, että maalijuhlia ei näissä karkeloissa nähty ja vain kerran otteluissa tehtiin yli kolme maalia yhteen otteluun. Tampa nousi komeasti kotiareenallaan kuudennessa ottelussa taas jalkeilleen heikohkojen kahden edellisen ottelun jälkeen, mutta vain todetakseen että Game Seven Verizon Centerin punaisena vellovassa meressä, jota NHL:n äänekkäimmäksikin on titulaarettu, on tällä kertaa liian kova paikka Lightningille. Capitalsin tavoin nuorella ryhmällä liikkellä ollut Tampa tulee varmasti kehittymään ensi kaudelle ja olemaan entistäkin vaarallisempi. Tähän lisättynä vielä kerta toisensa jälkeen Washingtonin tähtiä pimentänyt maalivahti Lindbäck, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin pitää huolen siitä että Tampa on ensi kaudellakin varteen otettava haastaja, kun kauden alussa aletaan cup-contendereita pohtimaan.

Capitals siis jatkaa matkaansa Itäisen konferenssin finaaliin jossa vastaan asettuu lähes yhtä tuttu vastustaja kuin Tampakin. Kyseessähän on Vilperin Boston, jonne on kerätty tähtiä pullollaan oleva joukkue. Mielenkiintoiset asetelmat ovat tässäkin parissa kun Itäisen konferenssin runkosarjan sekä playoffien kaksi parasta joukkuetta kohtaavat ja jonkilaista ennakkoa tähän sarjaan on myös mahdollisesti tulossa.


Jokos on selvillä, milloin Avalanche ja Predators iskevät seuraavan kerran yhteen?
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Kyselly pari päivää peliä ja tänään tuli vastaus, että ''tuomo ei ole paikalla''. Noh jos tuomo näkee täältä käsin niin millon sarja päätökseen?
 
Kyselly pari päivää peliä ja tänään tuli vastaus, että ''tuomo ei ole paikalla''. Noh jos tuomo näkee täältä käsin niin millon sarja päätökseen?

Ok. Eipä tässä hätä ole muualle kuin offseasoniin meidän mielestä joilla matka on katkennut jo :)

Valmistautukaa kaikki siihen, että pleijareiden jälkeen yritetään mennä nopeasti sopparit ja vapaat agentit läpi. Pyritään simu/päivä-tahtiin.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Gamertagin vaihdos: Squadi --> I JoniR I
ajattelin, että hyvä ilmoittaa tännekkin.
 
Vastaus: GM Connected-liigan kalenteri (Greatest show on Earth)

Eteneekö tää homma mihinkään suuntaan..? Ei olis vissiin paljon jälellä enää.
 
Ylös Bottom