Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

God of War Collection [2010]

Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Milloin Collection tulee eurooppaan ?
SCEE pihtaa tietoa edelleen. Mutta ei missään nimessä ennen GOW3:n julkaisua (muuten kuin se Ultimate Editionin mukana). Eli vastataan, että tulee joskus. Ehkä.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Lopultakin SCEE antoi vahvistuksen asialle; God Of War Collection julkaistaan Euroopassa 30. huhtikuuta. Pelin ohjevähittäishinta tulee olemaan 39,99 euroa, eli brittinarikoista saanee pariinkymppiin.

Samana päivänä julkaistaan myös peltikuorinen God Of War Trilogy -setti, joka sisältää Collectionin lisäksi God Of War 3:nkin. Tuon setin OVH on 89,99 e.

Update! Euroopan PS.Blog tietääkin kertoa, että tuo 30. päivä on UK-julkkarin päivämäärä, ja "rest of PAL" (johon Suomikin kuuluu) saa pelinsä jo 28.4.

Update 2! Trilogia-setti ei olekaan peltikuorinen... Mistä lie päiväunesta tuon tiedon sain.

Lähde: The Sixth Axis & PS.Blog (EU)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: God of War Collection [2010]

Samana päivänä julkaistaan myös peltikuorinen God Of War Trilogy -setti, joka sisältää Collectionin lisäksi God Of War 3:nkin. Tuon setin OVH on 89,99 e.

Saako kysyä mistä löysit tiedon että kyseinen paketti on peltikuorilla. Itse en nimittäin ainakaan uutisesta huomaa mainintaa peltikuorille ja kuvan perusteella näyttäisi olevan pahvilaatikko, jonka sisällä sitten pelit normi muovikoteloissa. Eihän tuolla niin suurta väliä ole, mutta jostain syystä oli pakko tarrautua pikkuseikkaan.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Saako kysyä mistä löysit tiedon että kyseinen paketti on peltikuorilla.
Nyt on pakko tunnustaa, että se tieto taisi tulla mielikuvituksesta (tai sitten TSA on tehnyt stealth editin uutiselleen). Eli mielestäni TSA:ssa se mainittiin, mutta nyt kuin luin uutisen uudemman kerran, ei siellä ollut tosiaan yhtään mitään mainintaa tin-boxista.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Tulipas itsekin tuo kyseinen Collection hommattua koska en koko God of War-sarjaan tai muihin napinhakkauspeleihin ennemmin perehtynyt. Täytyy sanoa että kyllä on joka euron väärti. Maisemat ovat välillä jotain niin eeppistä ja eeppisen musiikin säestämiä että kylmät väreet menevät. Ja kun 2 peliä saa yhden hinnalla edulliseen hintaan niin tämä on kyllä jokaisen PS3-omistajan pakkohankinta.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Itselläkin oli tätä ennen GoW-pelit pelaamatta, joten aloitin savotan aivan ykkösestä asti. Täytyy aidosti suositella kaikille aloittamaan ihan ykkösestä asti, jos pelit ovat jääneet PS2-ajoilta pelaamatta (ja miksipä ei muutenkin, mm. trophyt ja HD-skaalaus kuitenkin). Nyt aloitin kakkosen ja sehän tuntuu lähes siltä, että laadukkaan tv-sarjan "toinen season" olisi alkanut.. Eeppinen meno vain yltyy.

Toki pieni ajan hammas on pelejä puraissut, mutta grafiikka (jos ei lasketa tiettyjä välipätkiä, joita ei HD-skaalattu) on näissä uusissa julkaisuissa tosi hyvällä tasolla ja trophyt tuovat lisämaustetta. Täytyy vain toivoa, että muut ottavat näistä vaarin ja tämän tyylisiä "HD remaster" -julkaisuja nähdään lisääkin. Vaikka konsoli on eri, niin joku Halo 1-2 HD-graffoilla olisi aika nannaa.. Ja onhan niitä monia muita.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: God of War Collection [2010]

Vähäsen pelottaa tämän hankkiminen. Meinaan, että pidin ihan sikana Devil May Cry 3:sta ja Heavenly swordista. Kuitenkin sitten Ninja gaiden sigma lähes aiheutti onksennusrefleksin ja DMC4 ei uponnut enää ollenkaan. Psp:llä on tullut kuitenkin hakattua GOW:ia ja se oli kertakaikkisesti psp:n parhaimmistoa ja muutenkin pelinä todella hyvä. Ajattelin hommata tuon trilogy paketin, joten siinä on ajanvietettä pitkäksi toviksi tai sitten suuri harmitus pölyyntyvien pelikoteloiden muodossa.

Mutta kai tuo riski on otettava ja pelattava vaikka sitten pienissä erissä, ettei iske olympoksen jumaluusähky. Vielä kun minulla on lievä fiksaatio 60fps peleihin, joita nuo collectionin pelit ovat, niin eiköhän niistä ajanvietettä synny.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Vähäsen pelottaa tämän hankkiminen. Meinaan, että pidin ihan sikana Devil May Cry 3:sta ja Heavenly swordista. Kuitenkin sitten Ninja gaiden sigma lähes aiheutti onksennusrefleksin ja DMC4 ei uponnut enää ollenkaan. Psp:llä on tullut kuitenkin hakattua GOW:ia ja se oli kertakaikkisesti psp:n parhaimmistoa ja muutenkin pelinä todella hyvä.

Mulla on vieläkin mm. DMC4, Heavenly Sword, Ninja Gaiden II/Ninja Gaiden Sigma 2 ja myös Bayonetta pelaamatta (hyllyssä lojuu nuokin, kuten ziljoona muuta.. ;) ), joten en osaa tehdä niihin vertailua juuri nyt, mutta GoW-sarja toimii kyllä todella hyvin h&s-genressä. Varmasti genren ihan parhaimmistoa kuitenkin (vaikka aika monta klassikkoa genrestä pelaamatta).

Sarjan pelit tuntuvat sellaisilta "pelaajien peleiltä", joissa on keskitytty toimiviin osa-alueisiin, eikä kauheasti lähdetty laajentamaan tai väkisin vääntämään jotain "erilaista" (esim. enemmän rpg-elementtejä tms) vain siksi, että voidaan mainostaa miten uusin osa on "uudenlainen" tms. Tulee tavallaan mieleen vanhat Tomb Raiderit, joissa oli aina sitä tiettyä "hohtoa", vaikka peruspelaaminen oli aika samanlaista aina.

Ja onhan tuo Kratos aika rohkea veto "sankariksi", koska samanlaista antisankaria saa kyllä hakea (miten saada isot pyörät pysähtymään? Noh heitetään haavoittunut sotilas sinne jumikseen tietenkin! :) ).

Vaikeustaso on myös hyvä (pelaan itse "normaalilla", joten ihan nössömeininkiä), sillä vaikka välillä on hiukan vaikeampiakin taistoja (ennen kuin oppii taktiikat), niin harvoin ihan kunnolla v-taa. Eli jotenkin homma pidetään yleensä mielekkäänä siltäkin kantilta, eikä väsytetä kuitenkaan pelaajaa jollain supervaikeilla osioilla (jos ei sitten halua jotain "Titan"-vaikeusastetta).

Toisaalta kuitenkin esim. Gow2:ssa (olen siinä loppupuolella varmaan) on enemmän vaihtelua/eri aseita vs GoW1, joten sarja kyllä tuntuu kehittyvän pienin (sanoisinko sopivin) askelin. Mutta kyllähän tuo trilogia on hyvin samantyylinen perusluonteeltaan ja juoni kattaa koko trilogian (kakkonen todellakin alkaa ihan suoraan ykkösestä). Ainakin itselle tuntuu siltä, että ideaali tapa on pelata kaikki osat (vinkkinä niille, jotka eivät pelaa "kuin uusia pelejä".. ;) ).

Mulla eka GoW-kokemus oli juuri PSP:n peli ja jos se iskee, niin lähes takuuvarmasti iskee myös PS2/PS3-sarja. Siitä ei ole epäilystäkään.

Ollaan nyt kaverin kanssa (se siis omalta koneeltaan) pelattu GoW 1 & 2:sta ikäänkuin samassa syklissä ja kaveri on yleensä sellainen, että pelihype vie miehen mennessään ja aina pitää olla se uusin peli "alla" (ja seuraava hype näköpiirissä). Välillä uudetkin pelit jäävät kesken ja välillä on 3 peliä yhtaikaa kehissä. ;) Noh, sain ylipuhuttua aloittamaan GoW-sarjan ihan ykkösestä asti ja ykkösen jälkeen tuli tekstari: "Pelit kolahtaneet aika lailla, I´m hooked! Kratos rulez!" Jos mun kaveri jaksaa veivata noinkin "vanhat" pelit innoissaan läpi, niin sitten kyllä aika moni muukin..

Mutta kai tuo riski on otettava ja pelattava vaikka sitten pienissä erissä, ettei iske olympoksen jumaluusähky.

Niin, toki aikoinaan porukka pelasi ekan pelin vuonna 2005, toisen 2007 ja kolmannen 2010.. Eli pieni vaara tietenkin siinä putkeen pelaamisessa on juuri se, että ikäänkuin pelaa "liikaa" ja saa Kratos-ähkyn (varsinkin jos se väsy iskee juuri jonkin vähän tiukemman pomon kohdalla - pomojahan peleissä riittää). Samahan pätee lähes peliin kuin peliin, eli usein haluaa ottaa jopa koko peligenrestä "breikin" jonkin pitkän pelin jälkeen (ei olisi tullut mieleenkään vetää esim. toista Far Cry 2 -vääntöä heti perään, mammamia). En myöskään jaksanut aloittaa uutta Ratchet&C:ä juuri siitä syystä, että aika vasta vedin ne trilogian 2 aiempaa osaa..

Itse suosittelen pelaamaan kuitenkin järkevissä pätkissä (vs. vetää 10 h putkeen yömyöhään), sillä GoW:n perusmeininki ja rytmitys on kuitenkin suht samanlaista (action, puzzle, boss - järjestys voi tosin muuttua). Sellainen sopiva rytmi, että pysyy maku ja nälkä, muttei kuitenkaan tule sitä ähkyä.. Pätee varmaan moneen muuhunkin peliin..

Ps. Tunnustan, että vaihdoin vaikeusasteen "easyksi" ekan pelin lopussa eli tarkalleen
vikan bossin kolmannessa vaiheessa
. Tuli juuri sellaiseen "nyt-on-väsy-ei-pitäisi-pelata"-kohtaan.. Se kannattaa huomioida, ettei tuosta vaikeustason vaihdosta voi vaihtaa takaisin kesken pelin, joten harkinnan mukaan.. Easy olikin sitten tosi easy ainakin tuossa kohdassa (eli haastavuus katoaa aika pitkälti)..

Pelin joka bossiin on omia kikkojaan, taktiikoita ja parhaita aseita (ei yleensä kuitenkaan vain jotain yhtä ja tarkkaa - tyylit vaihtelee pelaajien kesken), joten pienen trialin&errorin jälkeen voikin saada jonkin alkuun vaikea bossin nurin kohtuu nopeasti. Eli ei kannata heti easyyn vaihtaa.. Ja eniten pelissä ottavat päähän (jos joku silloin tällöin ottaa) sellaiset kohdat, jossa pitää esim. tasapainoitella jollain pyörivillä jutuilla jossa on teriä tms. Mutta noitahan on vähemmän kakksosessa (ja kuulema kolmosessa tosi vähän?). Kakkosessa oli sitten kyllä yksi mukava "hypitään tolppiin" -osio, huhhei (tosin aika iisi kun oppi kaavan).

Eka peli on normaalilla (niin, että tutkii myös vähän paikkoja, eikä varsinaisesti kiirehdi) n. 10-12h ja kakkonen kai joku 12-14h (ilmeisesti kuitenkin pidempi). Paikathan kannattaa tutkia, koska niistä silmistä ja sulista saa sitten lisää pituutta energia/magic-tolppiin. Ja orbseista saa sitten aseita tuunattua paremmaksi. Tuntuu, että kakkosessa nuo arkut ovat välillä enemmän piilossa kuin ykkösessä..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: God of War Collection [2010]

Noh niin, nyt ovat molemmat GoW-pelit tahkottu ja GoW 2:sta sain jopa platinan (ekastakin yli 80%). Mun eka "oikea" platina, sillä "Terminator Salvationia" ei oikein voi laskea kovaksi työksi.. ;)

Tokassa pelissä mulla meni lähes 18 tuntia (tutkin paikat, enkä kiirehtinyt) ja ylllättävän paljon pelissä oli tuollaista Tomb Raider -henkistä puzzle-osastoa (mihin varmaan osin aikaa paloikin). Siinä mielessä ei mikään aivoton h&s mättö todellakaan. Itselle tuli juurikin mieleen, että h&s kohtaa Tomb Raiderin.

Jos jotain kiinnostaa, niin tämä linkki auttoi GoW2:sen (ja varmaan ykkösenkin) challenge-osioon (jos metsästää platinaa):
God of War Collection Challenge Guide - PS3 Trophies Forums

Parit vinkit omalta kohdalta (GoW 2 - Challenge of the Titans) ja erikoinen huomio (huom! näihin varmaan eri taktiikoita yms, joten nämä eivät välttämättä edes parhaita):

*Kun pääsin challenge nro 5:seen (Reap the Rewards) niin tosiaan tajusin, että todella helppo tapa saada nopeasti yli 500 orbsia on ottaa käyttöön "Blade of Olympus" ja hakata L1+ympyrää.

Mutta, blade pitää olla ainakin tasolla "level 2" (ei kuitenkaan max, kuten tuossa linkissä vihjataan). Noh, mulla oli kyllä tarpeeksi orbseja tuohon, mutta kun päivitin bladea tuon kyseisen challengen alussa, niin jostain kumman syystä obsien määräksi tuli "-9000" ( !), enkä mitenkään päässyt hommaa läpi. Kokeilin useamman kerran ja sama juttu. En tiedä oliko bugi vai mikä..

Noh, menin sitten ihan ekaan challengeen ja päivitin bladen siellä heti alkuun. Sitten nopeasti se läpi (eli revin simmun kykloopilta) ja save (muutenkin AINA save kun challange läpi tms). Sitten menin takaisin vitoseen ja nyt sitten blade oli level 2:lla ja orbsit toimi normaalisti (=alussa alla lukema 0)...

*Sitten toinen vinkki liittyen tuohon. Challenge 6 (Survival of the Fittest) on kohtuu pitkä vääntö, jossa ehdottomasti auttaa kun "Blade of Olympus" on max (eli level 3). Tein niin, että menin uudestaan challenge 5:seen ja tuota L1+ympyrä "kikkaa" käyttämällä (ja välillä magic) saa jotain 4-5000 orbsia kun vaan paukuttaa menemään. Tein tuon 2-3 kertaa ja sain sen verran orbseja, että sain sitten bladen (Olympus) level 3:seen. Kandee mielestäni tehdä pientä extraa, että saa bladen (Olympus) level 3:seen kahdessa vikassa challenge-osiossa (6-7).

*Challange 6:ssa kannattaa muistaa, että ylimääräistä healthiä saa VAIN Hades Minotauruksista ( File:Hadesminotaur2.jpg - God of War Wiki - God of War 3, Kratos, Weapons, Bosses and more! ), eli on elintärkeää että ne saa nurin sillä 0:n jälkeisellä qte-osiolla (eli örkin päätä "nuijaan"). Eli kun näet 0:n pyörimässä minotauruksen pään päällä, niin hoida ne alta pois. Ja varaudu, että vihuja tuntuu vain nousevan ja nousevan tässä challengessä.. Loppupuolella sain kuitenkin hyvin healthiä juurikin noista minotauruksista.

*Challenge 7 kuulostaa pahalta (ei saa meinaan ottaa yhtään hittiä), mutta ei onneksi ole mahdoton ollenkaan. Heti kärkeen luurankojen kimppuun bladellä (Olympus) niin, että lopetus aina kun 0 pyörii vihujen pään päällä. Tämän aikana ei saa "herättää" kivi-minotaurusta.

Sitten kun vika luuranko on hoidettu, niin juokset kivi-minotauruksen taakse vasemmalta ja alat paukuttamaan Cronosta kuin hullu (siis oikeasti sormet verillä.. ;) ). Lopussa luultavasti pitää hakata myös bladella vähän päälle. Jos hyvin käy, niin minotaurus kupsahtaa ennen kuin ehtii tehdä sitä "pyörimis-liikettä" (mulla tosin kävi myös niin, että ei kupsahtanut - ja kuolin).

Sellaisen asian myös huomasin, että ehkä vikan luurangon jälkeen kannattaa odottaa hetki (ennen kuin menet minotauruksen taakse), että aalto vihuja ehtii nousta maasta. Ne meinaan saavat sitten osansa kun paukutat cronosta minotaurukseen. Kauan ei kyllä voi odottaa..

Kun pääsin osion läpi, niin hyppäsin (osin tuurilla) minotauruksen takaa juuri silloin kun sen pään päälle tuli 0 ja koska mulla oli vielä magicia jäljellä (tai luultavasti tullut lisää kuolleista "papeista", jotka saivat hittiä samalla kun paukutin cronosta minotauruksen takana), niin viimeistelin vielä yhdellä cronos-iskulla sitten minotauruksen. Kentälle jäi vain muutama hassu vihu, jotka listin ihan bladella (ei ollut enää magiciä). Ja homma oli ohi..

Jos et saa pappeja hengiltä minotaurus attackin aikana (mikä jopa todennäköistä), niin ne kannattaa ottaa tähtäimeen nopeasti. Ja nimenomaan niin, että painaa o (ympyrää, sitä joutuu naputtamaan), koska sillä tavalla niiltä saa lisä-magiciä. JA kun saa lisämagic, niin sehän auttaa pirusti. Heti cronosta kun saa magiciä.

Ja jos pappien antaa pyöriä hengissä liian pitkään, niin ne taitavat sitten tuoda isoja örkkejä areenalle.. Mikä onkin sitten jo hankalampi homma. Eli papit hengiltä nopeasti..
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Tuo God of War 1:n Challenge of the gods on suht. simppeli viimeiseen haasteeseen asti. Ne prkleen satyyrit saa kyllä raivon partaalle viileimmänkin pelaajan ja ohjaimet saa varoa henkeään.:mad: Tietääkö joku onko siinä Rage of the gods käytettävissä? Se on ihan mahdoton ilman sitä.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Tuo God of War 1:n Challenge of the gods on suht. simppeli viimeiseen haasteeseen asti. Ne prkleen satyyrit saa kyllä raivon partaalle viileimmänkin pelaajan ja ohjaimet saa varoa henkeään.:mad: Tietääkö joku onko siinä Rage of the gods käytettävissä? Se on ihan mahdoton ilman sitä.
Siinä voi olla, jos sen on säästänyt viimeiseen haasteeseen.
Itse taisin hoitaa sen tällä tavalla:

YouTube - God of war challenge of the gods 10

Eli tota yhtä ja samaa liikettä naputtelee vaan kokoajan. Voi olla että ei ihan ensimmäisellä yrityksellä mene, mutta kyllä se läpi menee kun hetken yrittää :)
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Siinä voi olla, jos sen on säästänyt viimeiseen haasteeseen.
Itse taisin hoitaa sen tällä tavalla:

YouTube - God of war challenge of the gods 10

Eli tota yhtä ja samaa liikettä naputtelee vaan kokoajan. Voi olla että ei ihan ensimmäisellä yrityksellä mene, mutta kyllä se läpi menee kun hetken yrittää :)


Jes! No nyt vihdoin onnistui. Kiitokset vinkistä;) . Nyt kun vielä menis alle 5 tunnissa läpi niin Trophy of Zeus napsahtaisi.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Nyt kun vielä menis alle 5 tunnissa läpi niin Trophy of Zeus napsahtaisi.

^ Muistan miten itelläkin meni hermot siinä viimisessä haasteessa :D Kyllä meinasi suoni räjähtää otsassa sen kanssa. Ihanan raivostuttavan vaikea. Ja tosiaan sillä samalla liikkeellä itekin sen loppujen lopuksi pääsin läpi, vaikka sitäkin sai hetken hakata. Ja toi 5 tunnin speedrun on todella helppo, ja jos haluat varman päälle vetää, niin katso tuubista oikea speedrun video. Itseä ainakin auttoi aivan mielettömästi, ja loppuaika itellä oli n. 2 h 50 min. Eli ei tarvi joka kohta mennä aivan kuin elokuvissa, ja alle 5 h pääsee. ;)
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Jeps. Nyt on viimeinenkin trophy hallussa ja Trophy of Zeus-platina napsahti. Aika hyvin ilman suurempia juutuubiapuja meni reilu/vajaa 4 tuntia ja varmanpäälle easyllä. Mutta GOW2:sta pelatessani taisin saada jonkinlaisen glitchin. En nimittäin saanut Bossbatch 3-trophyä vaikka voitin sen läskikasan. Onko kellään käynyt samoin?
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

En nimittäin saanut Bossbatch 3-trophyä vaikka voitin sen läskikasan. Onko kellään käynyt samoin?

On käynyt netin keskustelupalstojen mukaan monellekin. Trophyn pitäisi tulla kuitenkin toisella pelikerralla. Eli peli vaan uudestaan läpi. En silti täysin varma ole tuostakaan, mutta niin ne muut väittävät. ;)
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Minkä tasoinen grafiikka tässä on? Tuskin yltää GoW3 :sen tasolle, kun kerran on (vain) hiottu versio alkuperäisestä?
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Vanhat grafiikat parannettu 1080p tasolle, ja peli pyörii kokoajan 60 fps. Ja peliin on lisätty reunanpehmennys.

Muuten peleihin ei ole koskettu eli HDR, bloom ja muut graafiset kikkailut loistavat poissaolollaan.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Mutta GOW2:sta pelatessani taisin saada jonkinlaisen glitchin. En nimittäin saanut Bossbatch 3-trophyä vaikka voitin sen läskikasan. Onko kellään käynyt samoin?

Juu, tuossa taitaa valitettavasti olla tosiaan joku glitch. Tuohon on mahd. kikkailu ainakin täällä, mutta riippunee siitä missä save-tiedosto on (jos ei tiedä etukäteen, niin voi olla hankalaa):
God of War Collection Boss Batch Trophy Workaround Guide - God of War Community

Ilmeisesti sekään ei auta, että ottaa loadin ennen tuota
Krakenia
ja pelaa sitten kaikki läpi. Sitäkin porukka kokeillut.

Forumien ohjeiden mukaan itse pelasin tuon niin, että en poistunut pelistä tuon "Boss Batch 3" -session aikana (=eli käytännössä
Kraken-Sisters-Clotho
. Eli savetin normaalista ja kun kuolin niin aloitin uudestaan save-paikasta. Mutta en mennyt kokonaan pois pelistä pää-menuun, enkä laittanut konsolia kiinni. En tiedä mikä auttoi mihin ja oliko vain tuuria, mutta ainakin itsellä trophy sitten napsahti.

Graffa on erinomaista (varsinkin GoW2) tuon ikäisille peleille, mutt GoW3:seen ei kuitenkaan pysty vertaamaan.
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Itse kyllä sain sen Boss Batch 3 -trophyn, vaikka en kerralla pelannutkaan niitä pomoja. Ja koneenkin sammutin useamman kerran ja kaikkea, eli se on aivan tuurista kiinni, että saako sen heti vai ei. :( Jäi ikävästi tuosta GOW 2:sta puuttumaan tuo Max out all weapons -trophy, nyt täytyy vetää peli kokonaan uusiksi ja ottaa varmaan joku aarrekartta mukaan, että löytyyy ne kaikki laatikot. :eek:
 
Vastaus: God of War Collection [2010]

Itse kyllä sain sen Boss Batch 3 -trophyn, vaikka en kerralla pelannutkaan niitä pomoja. Ja koneenkin sammutin useamman kerran ja kaikkea, eli se on aivan tuurista kiinni, että saako sen heti vai ei. :(

Voi olla, mutta tuo voi toimia niille, joilla ongelmia potentiaalisesti on. Mutta vaikeahan se on tietää etukäteen tietysti. Mutta nuo bossit eivät varsinaisesti vie kauhean kauan eli kohtuu helposti menee yhdellä sessiolla. Ja tuskin Pleikka räjähtää jos se on päällä vähän pidempään..

Jäi ikävästi tuosta GOW 2:sta puuttumaan tuo Max out all weapons -trophy, nyt täytyy vetää peli kokonaan uusiksi ja ottaa varmaan joku aarrekartta mukaan, että löytyyy ne kaikki laatikot. :eek:

Itse kävin suurimman osan laatikoista yms läpi, mutta about vajaan tunnin sai vielä pelata toista kierrosta että sain tuon trophyn. Menee aika helposti sitten kun new game+ ja saa paremmat "vermeet".
 
Ylös Bottom