Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Godfall

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    pc ps5
No tavallaan. Toisaalta se olisi 100 miljoonaa potentiaalista pelin ostajaa.

Toki myös Xbox versiot olisi ihan jees ja varmaan tulossa tulevaisuudessa. Eikös tässä joku ajallinen yksinoikeus kuitenkin ollut?

Tossa mielessä joo, eikös ton ajallisen yksinoikeden pitäisi loppua toukokuuhun mennessä vai miten se oli? Siinä mielessä tuntuu hullulta kehitellä Next-Gen pelistä Last-gen versio koska peli repii jo kivasti herkkuja ja nopeuksia nykyisestä laitteesta.
 
Tossa mielessä joo, eikös ton ajallisen yksinoikeden pitäisi loppua toukokuuhun mennessä vai miten se oli? Siinä mielessä tuntuu hullulta kehitellä Next-Gen pelistä Last-gen versio koska peli repii jo kivasti herkkuja ja nopeuksia nykyisestä laitteesta.
Laitekannat niin PS5:llä kuin myös Xbox Series X|S -konsoleilla on vaan vielä niin pienet. Kun peli ei ole saanut mitenkään kovin mairittelevaa vastaanottoa, niin varmasti valtava last gen -laitekanta houkuttelee.

Jos peli olisi ollut jättimenestys, niin tuskin näkisimme last gen -versiota.
 
Eilen pelasin peliä vajaan tunnin ja kyllähän sen heti näki miksi pelin keskiarvo metacriticissa on siellä 50-60 paikkeilla. Surkeat level designit, Avengersin jälkeen surkein loot-systeemi tämän genren peleissä, suorituskyky ei edelleenkään ole tasainen 60fps PS5, kamera on liian lähellä ja tärähtelee jatkuvasti tehden vastustajien iskujen lukemisesta ärsyttävää. Monia muitakin huonon pelin merkkejä pelistä aisti joita en nyt jaksa ruveta kaikkia luettelemaan.

Suosittelen välttämään peliä vaikka ilmaiseksi saisikin. Paljon parempiakin saman genren pelejä on.
 
Kieltämättä varsin mitään sanomaton peli. Yhtä ja samaa mäiskettä ja sielu puuttuu kokonaan pelistä. Pelissä ei yksinkertaisesti ole yhtään kipinää nähdä eteenpäin ja siksi en ole lainkaan yllättynyt miksi arvosanat ovat mitä ovat. Ainoa mistä voi antaa pisteitä on nätti grafiikka ja samalla miinuksena itseään toistava.
 
Joo ei tähän peliin kannata käyttää aikaansa. Grafiikat toki nätit, mutta jotenkin sieluton tekele. Ei siis tuntunut oikein miltään. Markkinoilla on paljon parempia vaihtoehtoja, suosittelen harkitsemaan niitä jos tälläiselle pelille on tarvetta.
 
Xbox versio saapuu:


Joo jos gamepassiin tulee niin menee kokeiluun, muuten kyllä jää digitaliseen hyllyyn storeen. Oikeastaa harmi pelihän näytti ennen playstationin julkasua potenttiaaliselta ARPG peliltä. Mielummin olisivat lähteneet tekee isometrisenä pelinä, joskin ei taida se kuvakulma olla pelin suurin ongelma.
 
Ajallinen yksinoikeus taisi tarkoittaa sitä, että Xbox sai hetkeksi myyntivaltin konsolina, jolla ei Godfallia joutunut pelaamaan edes vahingossa.

No ehkä vähän kyynisesti sanottu. Itseltäni tämä löytyy hyllystä ja olen sen läpi pelannut, joten kyllähän siinä oli jotain hyvääkin oltava. Taistelusysteemi on toimiva ja graafinen puoli näyttävää, mutta siinäpä ne posit sitten pitkälti olivatkin. Potentiaalia olisi ollut parempaan, mutta peli tarvitsisi ensinnäkin huomattavasti monipuolisempia tehtäviä sekä edes jonkinlaista punaista lankaa tarinaansa. Pelkkä graafinen loisto ei riitä, kun absoluuttisesti jokainen tehtävä on sitä samaa mätkettä ensimmäisestä viimeiseen vastustajaan saakka, eikä pelimaailmasta tai hahmoista saa mitään otetta kun kerrontaan tai taustoitukseen ei ole panostettu edes vähää alusta.
 
Tuli nyt tämä hankittua series s.
Myöskin tietenkin Playstation versioon tullut tämä uusi patch nimeltään Exalted josta alla olevassa videossa juttua. En tie sit pelastaako pelin tämä uusi patch, mut tuli tämä nyt tuo vastaan kun pelistä etin tietoa.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on testailtu joku 5-6 tuntii ja mitäs tämä ihan perus ARPG meisinkii. Peliin tullut kaikkea lisää tässä matkan varrella ja taistelukin on jo päivittynyt 2.0 :) et ei nyt ihan paska ostos 30 ekeen. Arvelinkin et tämä mulle maistuu kun nämä ARPG pelit on 1 genre, ei tämä nyt mikään mestariteos ole mut varmaan sen 50-100 tuntii nyt ainakin saa uppoon. Tässä ultimate editionissa siis oli kaikki dlc ja muut mitä on peliin tullu niin mukana. Toisen roska on toisen aarre...arvosteluihin viitaten
 
Tuli nyt tarina osuus vedettyä läpi, eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Tarinaa nyt sinänsä kauheesti seurannut, mutta loppupomon tapon jälkeen hyppäs/katkes ihan suoraan lopputeksteihin ilman minkäänlaista animaatiota eli varmaan bugi, koska loppubossi oli kuitenkin tärkeä henkilö. Pikku bugeja siellä täällä, mutta ei nyt mitään suurempaa. Endgame aktiviteettejäkin näyttäs olevan aikas hyvin tarjolla joita on siis tullut tässä pelin matkanvarrella lisää. Peli on ihan jees jos tykkää ARPG genrestä, muille pelaajille ehkä en suosittele. Vähän semmonen Outriderssin/Warframen sekotus
 
Viimeksi muokattu:
Tuli nyt tarina osuus vedettyä läpi, eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Tarinaa nyt sinänsä kauheesti seurannut, mutta loppupomon tapon jälkeen hyppäs/katkes ihan suoraan lopputeksteihin ilman minkäänlaista animaatiota eli varmaan bugi, koska loppubossi oli kuitenkin tärkeä henkilö. Pikku bugeja siellä täällä, mutta ei nyt mitään suurempaa. Endgame aktiviteettejäkin näyttäs olevan aikas hyvin tarjolla. Peli on ihan jees jos tykkää ARPG genrestä, muille pelaajille ehkä en suosittele. Vähän semmonen Outriderssin/Warframen sekotus
Tuohan kuulostaa sitten oikein hyvältä, jos tosiaan on sekoitus Outridersia ja Warframea. Molemmat kun ovat ainakin omasta mielestäni erinomaisia pelejä. Täytyy varmaan laittaa testiin aika piankin. Toki tässä on ainakin Horizon Forbidden West ja Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aika vahvasti kesken, ja kummassakin riittää kyllä kiinnostavaa tekemistä varmaan pitkäksi aikaa vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Pitää nyt vielä pikkusen peliä tulla kehuun ovat meinaan kaikkien päivitysten ja dlc jälkeen saaneet pelistä kyllä todella pelattavan. Uskoisin jos nyt tästä ultimate versiosta tehtäis arvosteluja niin pisteet olisivat huomattavasti paremmat kuin se julkaisu versio aikoinaan. Pelattavuus on nyt todella hyvä kunhan nyt saa skillipuuhun vähän levelien myötä pisteitä laitettua. Toki pelin mainetta on vaikea saada enään takaisin, kun se julkasuversio oli mitä oli. Täytyy vie lisätä et peli siis muistuttaa Outriders/Warframe/Stranger of Paradise. Mutta edelleen jos et ole ARPG peleien ystävä niin en suosittele, taasen jos tykkäät genrestä niin varmasti mukavasti saa pelitunteja kertyyn. Niin ja peli on myöskin ilo silmälle, vaikka se nyt mulle niin iso juttu ole varsinkaan tämän genren peleissä.

Tässä pikkusen juttua Valorplateista (warframes)


Godfall Ultimate edition review. Tämän parempaa en löytänyt intternetistä ;) Toki tämä arvostelu koskee myös Playstation versiota päivitysten/dlc jälkeen.


 
Viimeksi muokattu:
Jaa pitäiskös laittaa sitte testiin täs joku päivä, julkaisussa skippasin just huonojen arvioiden takia.
 
Tämän pelin kanssa videoista näkee aika hyvin mitä tulee saamaan. Toimivaa perusmätkettä niin paljon kuin jaksaa mätkiä ja näyttävää graafista puolta. Itse olisin kaivannut huomattavasti lisää syvyyttä tarinaan ja monipuolisempia tehtäviä, mutta ei tämä täysin laaduton tekele ole. Yksipuolinen vain, eikä sellaisenaan toiminut itselleni erityisen hyvin. Se voi hyvin toimia jollekin toiselle, jos laadukkaan lähitaistelun kokee tärkeimmäksi elementiksi.
 
Tämän pelin kanssa videoista näkee aika hyvin mitä tulee saamaan. Toimivaa perusmätkettä niin paljon kuin jaksaa mätkiä ja näyttävää graafista puolta. Itse olisin kaivannut huomattavasti lisää syvyyttä tarinaan ja monipuolisempia tehtäviä, mutta ei tämä täysin laaduton tekele ole. Yksipuolinen vain, eikä sellaisenaan toiminut itselleni erityisen hyvin. Se voi hyvin toimia jollekin toiselle, jos laadukkaan lähitaistelun kokee tärkeimmäksi elementiksi.
Niin nimenomaan tämä on ARPG eli ötömötiköiden mäiskintä, hahmon kehitys, buildaus ja loottaus on se juttu ja kovaa toistoa parempien luuttien toivossa. Tarinat ja sun muut hienot tehtävä rakenteet ei ole pääosassa ARPG peleissä. Senpä takia tuossa ylempänä mainitsin että suosittelen tätä peliä nimenomaan ARPG peleistä pitäville. Just dingasin lv 50 niin aukes se uusi matchmaking hommelikin joskin täytyy varmaan saada vie parempaa asetta ja sun muuta päälle et viittii mennä sinne pilaan jonkun pelit ;) . LV 50 jälkeen alkaa kertyyn Diablo 3 tuttua paragon leveliä jolla saa parannettua hahmoa.


Itte pelaan Typhon valorplatella. Tässä nyt muuten hyvä tubettaja tähän peliin eli löytyy hyvää niksipirkkaa tältä kanavalta.
Typhon Valorplate shards video. Samasta videosta pääsee sitten myöskin käyttäjän youtube kanavalle jos nyt joku tästä pelistä täällä sattuu innostumaan. Kaveri on upottanut peliin aika monta tuntia. Niin ultimate version hintahan on vain 39.95e kaikilla alustoilla ainakin diginä

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom