Golf-pelit

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Omenanraato, 08.10.2015.

 1. Cyrus1

  Cyrus1 Active Member

  XBL:
  Cyrus Q
  PSN:
  CyrusQ
  Vastaus: Golf-pelit

  Eihän Everybodys Golf mikään kasuaalipeli ole, vaikka ulkonäkö niin sanookin. :)

  Golfpelit on kyllä mahtavia, niissä on aina se oma rentouttava tunnelma.
   
 2. Juzecko

  Juzecko New Member

  Vastaus: Golf-pelit

  On kyllä koukuttavaa kun ottaa kaikki avut pois päältä. Joutuu tarkkaan miettiin käyttääkö välillä väyläpuuta draiverin sijaan tai lyökö viheriön viereen suosiolla jos on bunu pahassa paikassa. Tulee enempi se golfin strategisuus esille
   
 3. hasseli

  hasseli New Member

  Vastaus: Golf-pelit

  Paras ja realistisin tällä hetkellä on varmasti Perfect Golf. Löytyy Steam early access. Bugeja sun muuta löytyy vielä mutta irl golffarina pidän parhaana. Kunhan saavat valmiiksi niin voi tulla todella hyvä.
   
 4. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Vastaus: Golf-pelit

  Eilen ilmestyi vihdoinkin PS4:lle Everybody's Golf. Parin tunnin session jälkeen hymy korvissa ja hyvä tuuli päällä.
   
 5. HerraNenä

  HerraNenä Member

  Vastaus: Golf-pelit

  Tätä odottelin jo 2014 kun ps4:n hommasin. Loistavaa että vihdoin tuli. Betaa jauhoin vaikka kuinka, mutta nyt harmillisesti ei ole varaa toistaiseksi ostaa, olisi pitänyt ennakkotilata kun oli varaa perhana.

  Ehkäpä paras golf -peli koskaan.
   
 6. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Jos joku pro omistaja ostaa Everybodys golfin olis kiva kuulla onko tuo 60 fps mode kuinka vakaa, ellei DF ehdi tehdä testiä.
   
 7. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Päänsisäinen freiminlaskijani on aika surkea, mutta en ole mitään merkittäviä notkahduksia havainnut. Sen sijaan itse konsolin tuuletinmelussa ero 30 ja 60 fps -tilojen välillä on erittäin selvä. 60 fps:n kanssa tuuletin vaihtelee kierroslukuaan ylös ja alas jatkuvalla syötöllä, kun taas 30 fps:llä on vain tasaisen "äänetöntä". Ite en tykkää tuollaisesta sahaavasta hurinasta. Olisi mieluummin vaikka koko ajan kovemmilla kierroksilla.
   
 8. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Vastaus: Golf-pelit

  Ei se yksin pelatessa haitanne kun on kuulokkeet päässä aina, mut kaverin kanssa sohva pelit voi vähän häiritä. Täytyy siis vaan pitää enemmän meteliä kuin kone.
   
 9. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  The Golf Club 2019 tulee loppukesästä PS4, PC ja Xbox Onelle. Ensimmäinen osa oli ihan hyvä pohja tulevalle, sillä pelattavuus oli pelissä ihan hyvä ja kenttäeditori toimi hyvin myös konsoleilla. Valitettavasti viime vuonna julkaistu TGC2 ei oikein tuonut hirveästi mitään uusia ominaisuuksia ja korjannut ensimmäisen osan puutteita. Pelattavuus oli edelleen hyvä, paitsi viheriöitä ja puttaamista kritisoitiin niiden olevan liian kovia ja sitä kautta epärealistisen vaikeita.

  TGC2019 lupaa jo enemmän muutoksia sekä parannuksia peliin, mitkä kuulostavat etukäteen hyviltä ja kaivatuilta asioilta. Tärkein asia on saada peli toimimaan konsoleilla hyvin, jospa tällä kertaa tulisi myös PS4 Pro ja Xbox One X-tuki. Aikasemmat kaksi osaa on kärsinyt runsaista sahalaidoista, kuvan juoksemisesta, pop-upeista, huonosta fps:stä, heikosta optimoinnista (lämmöt ja meteli konsolissa nousee TGC1:ssä paljon enemmän mitä missään toisessa pelissä) ja nämä kaikki yhteen summattuna surkeasta kuvailmeestä. Golfpeliltä kuitenkaan odottaan sellaista hyvä ja rauhallista kuvaa, koska pelin parissa haluaa yleensä rentoutua ja rauhassa keskittyä lyönteihin. Joten toivottavasti peli pyörisi paremmin ja olisi kuvailmeltään rauhallinen, kaikki muu pelissä vaikuttaa jo ihan hyvältä.

  Tässä paljon tietoa tulevista ominaisuuksista:
  https://www.operationsports.com/golf-club-2019-announced-features-teaser-trailer/

  Pre-alpha kuvaa sekä jotain tietoja pelistä:


  Gameinformerin haastattelu HB Studiosin Alan Bunkerin kanssa:
  http://www.gameinformer.com/themes/...-mlb-the-show-18-s-diamond-dynasty&GroupKeys=
   
 10. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Tuli tuo Everybodys golf viimein hommattua kun alesta sai halvalla, onpahan ollut veikeää menoa. Peli tosiaan näyttää casual pelaajille suunnatulta mutta on kaukana siitä, vaatii taitoa ja keskittymistä edes pärjätä noissa rank 2 kisoissa missä olen joten voi olla vaikeaa myöhemmin.

  Mutta hauskaa on ollut ja pitkä matka on vielä huipulle. Suosittelen kaikille golfin ystäville jos ei hahmojen graafinen tyyli pelota.
   

Jaa tämä sivu