Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto 4 -peliapuketju [X360]

eero11

New Member
Osaisiko joku auttaa, mikä on tab nappula x-boxissa? En Pääse a revenger's tragedy tehtävässä helikopteriin kyytiin, kun pyytää painamaan tab ja a.
 
Vastaus: gta4 apua

Osaisiko joku auttaa, mikä on tab nappula x-boxissa? En Pääse a revenger's tragedy tehtävässä helikopteriin kyytiin, kun pyytää painamaan tab ja a.

Siis se vika tehtävä. Siinä pitää rämpyttää a:ta ja paljon. Eli se ei ole nappula ihan, kuin sprinntaisit niin rämpytä vaan A:ta niin kyllä pitäs nousta kyytiin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto 4 -peliapuketju [X360]

Laitoin xboxin päälle(niinkuin aina ennenkin) valitsin pelaa Grand Theft Auto IV sitten siihen tulee se musta tausta ja vitusti valkoista tekstiä (copyright 2008-2009 rock star north TM this game and its content is fictional jne jne jne.) Siinä kohtaa boxi alkoi pitää tälläistä ääntä: "Rah rah rah rah rah rah rah" sitten se loppuu ja jää toi teksti tohon eikä pelin pois ottaminen auta eikä ohjaimella voi mitenkään navigoida tossa kohtaa(ohjain ei "vaikuta"). Levy on siis ilmeisesti ympyrän muotoinen IHAN reunan lomassa on sellainen hohtava ympyrä ja vielä sisemmällepäin levyn keskutaan mennessä on 1 täydellinen ympyrä ja toinen ympyrä joka "katkeaa" ja jatkuu siitä täydelliseksi, voisko johtua tostai vai mistä? Mitä teen :/, mistä saan uuden pelin, kun toi ei näytä ilmeisesti toimivan? Muut pelit toimivat moitteettomasti eikä rahise! Vastauksia kiitos!
 
Vastaus: Grand Theft Auto 4 -peliapuketju [X360]

Grand Theft Auto IV sitten siihen tulee se musta tausta ja vitusti valkoista tekstiä (copyright 2008-2009 rock star north TM this game and its content is fictional jne jne jne.) Siinä kohtaa boxi alkoi pitää tälläistä ääntä: "Rah rah rah rah rah rah rah" sitten se loppuu ja jää toi teksti tohon eikä pelin pois ottaminen auta eikä ohjaimella voi mitenkään navigoida tossa kohtaa(ohjain ei "vaikuta"). Levy on siis ilmeisesti ympyrän muotoinen IHAN reunan lomassa on sellainen hohtava ympyrä ja vielä sisemmällepäin levyn keskutaan mennessä on 1 täydellinen ympyrä ja toinen ympyrä joka "katkeaa" ja jatkuu siitä täydelliseksi, voisko johtua tostai vai mistä? Mitä teen :/, mistä saan uuden pelin, kun toi ei näytä ilmeisesti toimivan? Muut pelit toimivat moitteettomasti eikä rahise! Vastauksia kiitos! Osaisiko joku auttaa, mikä on tab nappula x-boxissa? En Pääse a revenger's tragedy tehtävässä helikopteriin kyytiin, kun pyytää painamaan tab ja a.
 
Ylös Bottom