Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto V [Hype ja muu oi-mä-ja-tai-mun-peli-tuli-jo-jauhanta]

  • Viestiketjun aloittaja BF
  • Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Positiivista:

- San Andreas

Negatiivista:

- Ei jaksa vaan innostua enää kun nelonen oli niin massiivinen pettymys silloin kun se ilmestyi, San Andreaksen jälkeen odotukset oli niin saatanan korkealla.

Katsellaan, varmasti tulee seurattua pelin kehitystä ja trailereita mutta ei tässä nyt mitään hirveän ihmeellistä tullut vielä ilmi. SA:han paluu oli odotettavissa, imo. Varsinkin kun Rockstarin viimeaikaisesta tuotannosta en ole muutenkaan erityisemmin pitänyt ( RDR oli paskaa, L.A Noire ihan ok muttei varsinaisesti Rockstarin kehittämä, GTAIV pettymys) niin eipä tästä voi innostua vaikka kuinka yrittäisi :-|
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Edelleen Execta, mistä ihmeestä sä revit sen pelattavan latinopäähenkilön ja pelattavan vanhan perheenisän? Ei näköjää IGN oo ainut joka tekee yli-inhimillisiä johtopäätöksiä ekasta traileristä ;)
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Olipahan siisti traileri. Ylitti kyllä odotukset omalta kohdaltani.

Vähän enemmän olis tosta päähenkilöstä voinu olla juttua ja edes pientä vinkkiä julkasuajankohdasta.

Noista auton rekisterikilvistä tuli mieleen, että mahtaako ne olla erilaiset joka autossa (ei ainaka trailerissa tainnu samoja olla)? Jos näin on, niin voisi kuvitella että poliiseille jää ylös rekisterilven tunnukset varastetuista autoista.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Olipahan laimea traileri. Varaan oikeuden takinkääntöön jos trailerin ääni oli Ray Liotta, joka tekee pääroolin vitosessa. Toivottavasti noi jutut useasta päähenkilöstä osoittautuu vääräksi, vaikea uskoa että toimisi kunnolla tarinavetoisessa pelissä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Kohdassa 0:55 katukivessä lukema 2405. Julkaisupäivä 24. toukokuuta? ;)
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Poimin joitakin yksityiskohtia trailerista (tummensin kiinnostavimmat kohdat), joita jotkut eivät saattaneet huomata:

[0:08] - Koira. Huomaa hengenpelastajan kopissa oleva kielto: "ei koiria". :D
[0:11] - Santa Monica Pier on GTA:ssa Pleasure Pier (sama mainos näkyy myös kohdassa 0:08).
[0:19] - Vesiskootteri, nähty aiemmin vain GTA: Vice City Stories -pelissä.
[0:23] - Pelattava latinopäähenkilö ensimmäisen kerran. Samalla autossa näkyy hallittava katto.
[0:28] - Tuulimyllyfarmi Los Santosin ulkopuolella. Mallina käytetty nähtävästi PineTree Wind Farmia, valmistunut L.A.:han 2009.
[0:31] - Asunto, johon pääsee sisälle. Silti ilmeisesti NPC:iden omistama asunto, jossa he puuhaavat kaikennäköistä (kuvassa näkyy myös juoksupyörä, joka tosin ei kerro mitään).
[0:34] - Kuntosalilaitteita, joita ainakin NPC:t käyttävät. Oman hahmon muokkaus luultavasti mahdollista.
[0:40] - Toinen pelattavista hahmoista (keski-ikäinen perheenisä) lähikuvassa.
[0:43] - Kaasua suihkuttava lentokone, huumefarmi. Taustalla avarampaa maastoa.
[0:46] - Los Santos mainitaan uudemman kerran. Toinen pelattavista pelihahmoista tehtävässä. Aseessa äänenvaimennin. Luultavasti pankkiryöstötehtävä.
[0:50] - Perheenisä-pelihahmo taas. 24/7 Super Market, kunhan pisti silmään.
[0:51] - "Up n' Atom Burger", viittaus Simpsoneihin? :D
[0:52] - Tyyppejä istuu lava-auton takaosan kyydissä, ei ollut mahdollista aiemmissa GTA:issa.
[0:54] - "Safari-tyylinen" jeeppi.
[0:55] - Taloa vasten nojaa pyörä.
[0:57] - Mukana edelleen kyytiin otettavia huoria, "jee". :D
[0:59] - Tien päällä olevassa kyltissä "East Los Santos", ei ole siis Los Angeles, kuten joku huhuili ennen traileria vaan ihan Los Santosin nimellä kulkee kaupunki.
[1:01] - Hävittäjä, selvästi nopeampi kuin GTA: San Andreasissa. Miten tuollaista voi edes ohjata törmäämättä? :D
[1:02] - Portsari heittää rettelöitsijän ulos baarista. :D
[1:04] - Ilmalaiva, näkyy myös muissa kohdissa videota.
[1:05] - Poliisiauton rekisterikilvessä selvästi "San Andreas",* lisäksi siinä lukee kulmassa "OCT" = October (video täytyy pysäyttää oikein). Kaikissa autoissa eri rekisterikilvet, eikä vain "LOS SANTOS".
[1:05] - Vitsi poliisiauton kyljessä, poliisin motto: "Obey & survive".

* Ja kuten totesin jo aiemmin: tuo ei tarkoita, että SA olisi kokonaisena pelattavana alueena. Los Santos on osa SA:n osavaltiota ja rekisterikilvessä lukee osavaltion nimi, ei kaupungin.

0.18 Golfkenttä, voikohan pelata oikeasti?
0.23 "Piercings" -kyltti
0.32 Los Puerta Fwy North/South kyltit, mahdollisesti uusi paikka lähellä Meksikon rajaa tai jopa Meksikon puolella?
0.43 ei ole huumefarmi vaan viinitarha
0.51 ja 0.59 Rekannuppiin saa nyt kai liitettyä perävaunun tai trailerin
0.59 Vasemmalla puolella pummia näkyy Del Perro Fwy -kyltti
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

0:54 kohdassa on jalkakäytävän reunakiveyksessä 2405-numerosarja. Suuremman luokan spekulointia, mutta eikös tuo voisi olla sopiva julkaisu ajankohta... :cool: Jos tässä pelissä päästään edes lähelle alkuperäsen San Andreaksen fiilistä, niin on kyllä yksi kaikkien aikojen pläjäyksistä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Vuonna 2405. Näytti kyllä hyvältä traileri! Itseltä jäi San Andreas oikeastaan kokonaan väliin ja nyt innolla odottelen tätä
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Ja paskat. Missä on IGN:n lähde? Ilmeisesti tuo traileri? IGN teki nähtävästi jonkun yli-inhimillisen havainnon, kun huomasivat pelin kattavan koko San Andreasin, kun kukaan muu ei näin tehnyt. (Tai no jotkut idiootit kyllä.) Tällä hetkellä varmaa on vain pelkkä Los Santos, kokonainen San Andreas voi paljastua myöhemmistä trailereista, mutta tuosta trailerista ei yksinkertaisesti löytynyt yhtäkään vihjettä kokonaisesta pelattavasta osavaltiosta.

"Grand Theft Auto V Set in San Andreas! Rockstar confirmed that #GTAV will be set in its fictional San Andreas. http://go.ign.com/vukEk3", luki twitterissä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

No tuo lausontohan on aivan oikea vaikka pelissä olisikin vain Los Santos :confused:
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Edelleen Execta, mistä ihmeestä sä revit sen pelattavan latinopäähenkilön ja pelattavan vanhan perheenisän? Ei näköjää IGN oo ainut joka tekee yli-inhimillisiä johtopäätöksiä ekasta traileristä ;)

Mitä väliä monesko traileri on? Ja millä silmällä sä sitä traileria seurasit?

Huoh... Pakko se on vetää sitten rautalangasta.

Perheenisä merkitty kuviin sinisellä ja tuo latino vihreällä.

Näytä liitetiedosto 7906Näytä liitetiedosto 7907Näytä liitetiedosto 7908Näytä liitetiedosto 7909Näytä liitetiedosto 7910Näytä liitetiedosto 7911

Kerrotko syyn, miksi trailerissa seurattaisiin jotain NPC:tä tai sivuhenkilöä ajamassa autoa ja pakenemassa poliiseja? Eikö tämä aika pitäisi käyttää päähenkilön näyttämiseen? Aivan, koska kyseessä on pelattava päähenkilö. No kuvassa kolme näkyy, että myös tuo perheenisä on pelattavissa ainakin tuossa pankkiryöstö(?)tehtävässä. Molemmilla siis pääsee pelaamaan, eli peli luultavasti sisältää kaksi pelattavaa hahmoa. Mitäänhän ei voi varmaksi sanoa, olis pitänyt laittaa tuo "luultavasti" tuonne aiempiin posteihini, mutta onko sillä nyt niin väliä? Hyvin varmaltahan tuo silti näyttää. Vai onko vastaväitteitä?

EDIT: Mainitaan nyt vielä, että ennen trailerin julkaisua Kotaku sai tietoonsa, että peli sijoittuu Los Santosiin ja sisältää useita pelattavia hahmoja. Ainakin Los Santos -osa vahvistui, joten miksei tuo toinenkin?
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Osaavat kyllä tehdä kaikenlaista jäynää trailereihin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

8 vuotta jouduimme odottamaan, että Rockstars saisi kunnollisen GTA:n. Olihan IV ihan hyvä, mutta ei yllä San Andreaksen tasolle mukavuusasteellaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Käys nyt välillä vaihtamassa ne bokserit. Kyllähän mä nyt näin ne hahmot tossa hemmetin trailerissa mutta mistään ei saanut varmuutta että ne olisi pelattavia. Ei se tee siitä hahmosta pelattavaa jos jossain kohdassa näkyy että se menee pankkii ryhmän kanssa, voihan joku niistä ryhmäläisistä olla se päähahmo myös.

Ootetaan nyt niitä trailereita niistä hahmoista ja lisäinfoa pelistä ennen kuin aletaan tekemään mitään älyttömän hienoja listauksia pelin "faktoista"

Ja noi huhut on peräisin 4chanista joten ottaisin ne kriittisesti vastaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Käys nyt välillä vaihtamassa ne bokserit. Kyllähän mä nyt näin ne hahmot tossa hemmetin trailerissa mutta mistään ei saanut varmuutta että ne olisi pelattavia. Ei se tee siitä hahmosta pelattavaa jos jossain kohdassa näkyy että se menee pankkii ryhmän kanssa, voihan joku niistä ryhmäläisistä olla se päähahmo myös

...

Tää perheenisä (oletetaan nyt, että trailerin monologissa lapsistaan puhunut tyyppi oli tosiaan tuo heebo) ajeli myös autoa ihan yksikseen tuossa yhdessä kuvassa.


...Ootetaan nyt niitä trailereita niistä hahmoista ja lisäinfoa pelistä ennen kuin aletaan tekemään mitään älyttömän hienoja listauksia pelin "faktoista"

...

Ootetaan ootetaan, mutta käsittääkseni tämä on hype-ketju, jonka tarkoitus on..? Ja väitinkö noita faktoiksi? Aloitin listauksen näillä sanoilla: "Poimin joitakin yksityiskohtia trailerista (tummensin kiinnostavimmat kohdat), joita jotkut eivät saattaneet huomata:". Sanavalinnat noissa ranskalaisten viivojen kohdissa oli huonot, mutta kun piti seurata samalla traileria ja chatata Facebookissa vielä kaverin kanssa, niin en alkanut tarkistamaan jokaista kohtaa yksitellen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto V [PS3/X360 Hype]

Ray Liottan edustaja on varmistanut että GTA V:n trailerissa puhunut ääni (perheenisä?) ei ole Ray Liotta.

Eli siis kyseessä ei ainakaan ole Tommy Vercetti

Unohdinkin kommentoida, että minusta tuo ei myöskään kuullostanut kauheasti Ray Liottalta. Ja miksi perheenisä kysymysmerkissä? Kyllähän se sano monologissaan ainakin, että tällä on lapsia. Ellei sitten jostain kumman syystä puhunut "kidseistä" tarkoittaen jotain aivan muuta?

EDIT: Voihan kyseessä olla edelleen Tommy Vercetti, mutta ääninäyttelijä on vain vaihtunut. Ihan luonnollista kerta hahmo on vanhentunut pelissä 30 vuotta ja ei Ray Liottan ääni ole niin muuttunut 10 vuodessa sitten GTA: Vice Cityn. Mutta en usko tuon olevan Tommy, koska Rockstar ei kierrätä samoja hahmoja uusissa peleissään.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom