Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grind House

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 4427
  • Aloituspäivämäärä
P

Poistettu jäsen 4427

Guest
Etusivu:
Grind Housen ensi-ilta siirtyy


Quentin Tarantinon ja Robert Rodriguezin yhteisen projektin, Grind Housen, ensi-ilta siirtyy ensi vuoden puolelle. Uusi ensi-iltapäivä on 6. huhtikuuta 2007. Asiasta ilmoitti eilen Dimension Filmsin Bob Weinstein: "Pääsiäinen oli ennätyksellinen viikonloppu Dimensionille tänä vuonna Scary Movie 4:n menestyksellä, ja luotamme, että Grind House sopii samaan rakoon erinomaisen hyvin."

Grind House koostuu kahdesta normaalia lyhyemmästä kauhuelokuvasta 70-luvun eksploitaatioelokuvien tapaan. Elokuvien lisäksi ohjaajat aikovat tehdä valetrailereita esitettäväksi ennen elokuvia, niiden välissä ja jälkeen. Tarantino on kertonut yhden oman trailerinsa mainostavan "elokuvaa" Cowgirls in Sweden.

Tarantinon pätkästä ei tiedetä muuta kuin nimi, Death Proof, sekä se, että kyseessä on slasher jossa "pääosassa" on puukon sijasta auto. Näyttelijöistä ilmoitettaneen muutaman viikon sisällä.

Rodriguezin puoliskosta taas on selvillä vaikka mitä. Elokuvan nimi on Planet Terror ja sen on sanottu liittyvän zombieihin, joten ilmeisesti kyseessä on selviytymiskauhuilu. Yllätyksellinen näyttelijäpuoli ei vaikuta olevan huonoimmasta päästä: Freddy Rodriguez, Rose McGowan, Josh Brolin, Marley Shelton, Michael Biehn, Stacy Ferguson, Jeff Fahey ja Michael Parks.
 
Vastaus: Grind House (2007)

Maailman lahja maailmalle, eli YouTube, näyttää Grind Housen trailerin.

They called him Machete...

Ei nostattanut odotuksia erityisemmin, mutta pari ihan megahauskan näköistä pätkää oli. Ne kaksi naista hakkaamassa sitä autoa. :D Kunnon seiskarikauhua.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grind House (2007)

Vaikuttaa kyllä juuri sellaiselta kielioposkessa tehdyltä hauskalta, että tämähän voisi olla jopa erittäin viihdyttävä. Kaarti on ainakin sitä tuttua B-leffan kärkeä, joten mikä ettei.
 
Vastaus: Grind House (2007)

Kautta Hattori Hanzon! Olipa suhteettoman tiukkaa meininkiä! Leuka tipahti jonnekin kantapäiden tasolle, odotus on valtava. Olisipa jo huhtikuu.:p
 
Vastaus: Grind House

Niin harmittavaa kuin se onkin, niin IMDB:n mukaan elokuvat on siis pätkitty kahteen osaan täällä Euroopassa, lukuun ottamatta Isoa-Britanniaa. Näin ollen me saamme nauttia Tarantinon Death Proofista 1. heinäkuuta ja Rodriguezin Planet Terrorista 21. syyskuuta.

En nyt ala käyttämään voimasanoja, mutta hirmustuttaa suuresti, että tämä saatiin pilattua. Kaipa sitä on pakko tanssia kaupallisuuden ehdoilla. Taitaa jäädä tämä elokuva siis DVD:lle hankinnaksi.
 
Vastaus: Grind House

Pekka Lempinen sanoi:
Taitaa jäädä tämä elokuva siis DVD:lle hankinnaksi.

Itselläni käy ainakin näin, ellei kaverit saa houkuteltua leffaan. DVD:llä tuota saanee jo siinä vaiheessa, kun toinen osa saa teatteriensi-iltansa Suomessa. Tai kuukausi sen jälkeen.
 
Vastaus: Grind House

Hölmöä toden totta... Ja sinänsä uskomatonta, ettei tällaisia asioita osata nähdä kuluttajan näkökulmasta ja toimia sen mukaisesti... Varsinkin, kun suurin osa kassavirrasta syntyy varmasti ohjaajien maineen takia - ja niiden, jotka tuntevat nämä teokset...

Valot ovat jälleen sammuneet...
 
Vastaus: Grind House

FS-FILM LEHDISTÖTIEDOTE 10.4.2007

YHDYSVALLOISSA ENSI-ILTAAN 6.4.2007 TULEVA GRIND HOUSE ELOKUVA ESITETÄÄN SUOMESSA KAHTENA ERILLISENÄ ELOKUVANA

Quentin Tarantinon (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill; Vol. 1&2) ja Robert Rodriguezin (Sin City) ohjaama elokuva Grind House tullaan esittämään kahtena erillisenä elokuvana Suomen elokuvateattereissa.

Yhdysvalloissa pääsiäisviikonloppuna ensi-iltansa saanut Grind House piti sisällään sekä Tarantinon että Rodriguezin ohjaamat erilliset elokuvat, jotka oli erotettu toisistaan muutamalla feikki-trailerilla. Kokonaispituus ko elokuvalla on 192 minuuttia.

Elokuvan tuotanto- ja levitysyhtiö The Weinstein Company myi elokuvan, joka pitää sisällään sekä Tarantinon että Rodriguezin ohjaamat elokuvat, esitysoikeudet ainoastaan Yhdysvaltoihin. Muihin maihin näitä oikeuksia ei ole toistaiseksi myyty, joten näillä näkymin muualla maailmassa elokuva tullaan esittämään kahtena erillisenä elokuvana.

Suomessa olisimme halunneet esittää elokuvan yhtenä kokonaisuutena ja saada elokuva ensi-iltaan samana päivänä Yhdysvaltojen ensi-illan kanssa, mutta valitettavasti tähän ei auennut meille mahdollisuutta, kommentoi Antti Toiviainen levitysyhtiö FS Film Oy:stä ja jatkaa positiivisena asiana kahden erillisen elokuvan esittämisessä on se, että mahdollisesti molempiin elokuviin tullaan lisäämään joitakin kohtauksia, joita alkuperäisessä yhden elokuvan versiossa ei ole.

Grind House elokuvat Suomessa:

Grind House Death Proof (Tarantino) ensi-ilta 1.6.2007, arvioitu kesto noin 100 minuuttia
Grind House Planet Terror (Rodriguez) ensi-ilta 20.7.2007, arvioitu kesto noin 100 minuuttia
 
Vastaus: Grind House

Kerta leffa on jaettu kahteen, niin yhdellä lipulla pitäisi päästä katsomaan kummatkin.
 
Vastaus: Grind House

Jari Tomppo sanoi:
Grind House elokuvat Suomessa:

Grind House Death Proof (Tarantino) ensi-ilta 1.6.2007, arvioitu kesto noin 100 minuuttia
Grind House Planet Terror (Rodriguez) ensi-ilta 20.7.2007, arvioitu kesto noin 100 minuuttia

Jumalauta, mitä pelleilyä.
 
Vastaus: Grind House

Jari Tomppo sanoi:
Ai niin kuin Kill Bill vol. 1 & vol. 2?

Nuihan oli alkujaankin kaksi eri leffaa.. Ihan samalla lailla kun Pirates 2 ja 3. Mutta jos leffat tulevat tänne, pistetään kahteen osaan ja siten myydän.. Jossain mättää.
 
Vastaus: Grind House

Ei tainnut ihan alkujaan olla kyllä kaks eri leffaa noi KB:t, mutta ero on siinä että jenkkiteattereissa ne oli kaks leffaa, ja niin myös Grind Housekin, mutta se raiskataan tänne.
 
Vastaus: Grind House

Kiitokset/haukut voinee tässä tapauksessa suunnata suoraan tiimille Tarantino/Rodriguez/Weinstein co., jotka ovat tehneet päätöksen, ettei leffaa myydä USA:n ulkopuolelle kokonaisuutena. Rahahan tässä on tietenkin takana, kahden leffan teatterikierrätyksestä tienaa enemmän kuin yhden, ihan ymmärrettävää bisneksentekoa.

Mulle asia on sinänsä yhdentekevä, en ole yhtään Tarantinon leffaa katsonut leffateatterissa, enkä olisi tämänkään kohdalla tehnyt poikkeusta. Maltan kyllä odottaa, että molemmat on saatavana DVD:llä, tai voihan olla, että DVD:lle molemmat tulevat suoraan yhdessä paketissa.

Toisaalta, jos Toiviaisen huhu erillisversioiden lisäminuuteista pitänee paikkansa, niin itse asiassahan Eurooppa saa enemmän kuin USA.

Niin ja kyllä se Kill Bill oli alkujaan yksi elokuva, mutta pätkittiin kahdeksi jo ennen USA:n teatterikierrosta. Eli ei ole vertailukelpoinen esim. Pirates of the Caribbean 2&3:n kanssa, jotka kuvattiin saman aikaisesti kahdeksi erilliseksi elokuvaksi.
 
Vastaus: Grind House

Pelleilyähän tämä erikseenjulkaisu on ja veikkaanpa, että se karkottaa elokuvalta ne vähätkin katsojat - tai no, ainakin Rodriguezin elokuvalta.

Jos pieni mainostaminen sallitaan, niin pienimuotoinen adressi on pystyssä osoitteessa http://www.adressit.com/grindhouse.

Sillä jos nykytilanne säilyy, niin elokuvaa ei mennä katsomaan, eikä dvd:tä osteta.

- Esa
 
Vastaus: Grind House

Death Proofin soundtrackistä on lähtenyt jo sellaset kiksit (ei kyllä ole ihan aikaisempien Tarantinon valintojen tasoa) että joutuu sen kävästä kattomaan ihan leffassa vaikka harmittaa ihan järkyttävästi ettei niitä pysty katsomaan yhdessä niinkuin oli tarkoitettu.

Pitää himassa järjestää oma näytös sitten kun Blu-rayt tai HD-DVD:t on ulkona :)

Dude, as long as the guy is buying the booze fuckin' bitch will drink anything.
 
Vastaus: Grind House

Tuo leffojen erotus on kyllä perseestä. Noita feikkitrailereita siis ei nähdä ollenkaan Suomen teattereissa?

Toivottavasti tulevat sentään dvd:lle samassa paketissa.
 
Vastaus: Grind House

snagk sanoi:
Tuo leffojen erotus on kyllä perseestä. Noita feikkitrailereita siis ei nähdä ollenkaan Suomen teattereissa?

Toivottavasti tulevat sentään dvd:lle samassa paketissa.

Tuskinpa niitä tullaan pois jättämään. Tulevat varmasti elokuvien alussa, niin kuin Jenkeissäkin.
 
Ylös Bottom