Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GRIP: Combat Racing

Gimble

Well-Known Member
Julkaisupäivä: 06.11.2018
Kehittäjä: Caged Element Inc.
Julkaisija: Wired Productions
Moottori: Unreal Engine 4
Lajityyppi: Kilpa-ajo
Alusta: PC, Xbox One, PS4, Switch
Moninpeli: Online 10 pelaajaa. Paikallinen jaetun ruudun moninpeli.
Hinta: 30-40 €
Kotisivu: https://www.cagedelement.com/grip/
Steam sivu: TÄÄLLÄ.

Kappas eikö ollut tosiaan tästä vielä omaa ketjua, vaikuttaa siltä että on aihetta laittaa tulille!

Tavallaan Rollgace pelin jälkeläinen. Tulee viikon päästä konsoleille (Xbox One, PS4, Switch) ~40 € hintalapulla. Steam Early Access ollut jo iäisyyden muuttuu nyt status valmiiksi peliksi. Hieman halvempi hinta ~30 tietsikalla atm. Steam arviot rohkaisesvasti "Very Positive" ja sielläkin on aika paljon luettavaa aiheesta tuhannen arvion verran.

Itseä tässä osastossa kolissut aiemmin tietenkin Wipeout sekä BLUR (PS3) Katselin videoita vaikuttaa että aika vauhdikasta menoa olisi mutta ei siellä tuurilla kiidetä. Tosikkomaisemmat autopelit ei omalle kohdalle tällä hetkellä kolise koska haluaisin pelata niitä nimenomaan Ratilla ja polkimilla. Tämän tyyppiset tottakai mennään ohjaimella eli harkitsen ottamista työstöön sinkulana ja nettipelinä. Split Screen tuki plussaa ihan pelkästään jo senkin takia että jos ja kun tulee pikkuväkeä kylään voi laittaa tulille ja viihtyvät varmasti. Onko PC-miehillä kokemuksia? Mitä tuntemuksia muutoin kuvatun kaltainen supernopea tempoinen kaahailu herättää?

 
Viimeksi muokattu:
Jaahas. Pakko-ostos. Tuli väännettyä aikanaan niin maan perkeleellisesti Rollcageja, omasta mielestä paras arcadekaahailu koskaan. Toivottavasti ei ole kustu kovin pahasti!
 
Oho! Onnea niille joilta löytyy Xbox Game Pass tämä sisältyy näköjään siihen. Muutenkin ihan hyvää settiä ensi kuussa.

https://news.xbox.com/en-us/2018/10/29/xbox-game-pass-november-2018/

XGP_NOV_18-hero.png
 
Onkos kellään tietoa että tukeeko nettipelikin split screeniä vai onko se vain lokaaliin käyttöön?

Kyllähän tuon Gamepass uutisen jälkeen tämä piti ostoskoriin törkätä. Oikeastaan ainoa asia joka hieman arveluutti oli se että miten mahtaa pelikavereita online kisoissa riittää, mutta tämähän tulee nyt kiitos Gamepass saamaan varmasti oikein räjähtävän lähdön moninpelinäkin ainakin boksilla. Plesellä konekanta sen verta isompi että eiköhän sielläkin tule riittämään kisailijoita. Aika paljon toki määrittää kuinka hyvin kaikki toimii teknisesti?

Taitaa muuten tämä sountrack sopia oikein hyvin tämän tyyliseen peliin.

 
Joku saanut PS4 version ajoissa ja ladannut rouhean 6 tunnin peliclipin, tosi hyvältä kyllä näyttää kaikinpuolin! Aika ihanan vaikeilta näyttää radat. Lueskelin vähän Steam sivuilta arvioitakin, nauratti kun siellä annettiin alapeukkua alle tunnin peliajalla ja paskaksi haukuttiin ja vinguttiin kun radat oli vaikeita. Ei tämä ollutkaan my first videogame jonka oppii täydellisesti 1. pelissä huoh....


 
Alkaa arvosteluja tippumaan ja striimejäkin online. Ihan siedettävä amatööri-videorevikka osui silmään.

 
LOL

"The marketing team was given £100 to create a trailer. They spent £95 on energy drinks, found an old Scalextric and put this together in 10 minutes. We're very proud of them... "




Huomenna päästään ohitteleen! :oops:
 
Oivoi GRIP aivan helmi, kaverin piti piipahtaa "nopeesti koittaan Split Screeniä" -> pelattiin 5 tuntia sitä pötköön, pari pikku taukoa. Nettipeli vielä korkkaamatta, mutta jopa splitiltä tosi pelattava tapaus ja maistuu ihan tosi hyvin. Ei voi ainakaan ratojen liiallisesta helppoudesta syyttää että opeteltavaa riittää!
 
Toimiiko kellään muulla split screenissä turnaukset? Koitetaan pelata PS4:llä splitissä: create custom tournament->sit pistää lisää eventejä->alottaa matsin->ekan eventin jälkeen menee alkuruutuun. :(
 
Toimiiko kellään muulla split screenissä turnaukset? Koitetaan pelata PS4:llä splitissä: create custom tournament->sit pistää lisää eventejä->alottaa matsin->ekan eventin jälkeen menee alkuruutuun. :(

Kysyinkin tuolla pelin virallisessa Discordissa että onko yksikään Test Engineer nähnyt Split Screeniä boksilla_kertaakaan? Koska ainakaan boksilla ei onnistuttu valitsemaan erilaisia autoja. (bugi kaiketi?) Tämä että turnaukset ei toimi on sitten toinen bugi joka on tullut vastaan so far!

Vaikka onkin pieni talo ja pienet resurssi jne. niin voisi nyt jumalauta edes_kerran manuaalitestata peliä ennen kuin laittaa eetteriin. Toivottavasti nämä nyt korjataan pian tikkiin koska muutoin kyllä tykkään tosi paljon mutta huonosta laadusta tulee piiiitkä miinus. Onneksi core-gameplay sentään toimii aika upeasti.

Boksin versio atm. on 1.2.9.3.
 
Okei, toivotaan, että korjaavat. Mielenkiintosta, että meillä autot kyl vaihtuu, ja teillä turnaus pelittää.

Samaa mieltä, että core on ihan älyttömän kova. Harmi, että tää alku on näin buginen.
 
Okei, toivotaan, että korjaavat. Mielenkiintosta, että meillä autot kyl vaihtuu, ja teillä turnaus pelittää.

Samaa mieltä, että core on ihan älyttömän kova. Harmi, että tää alku on näin buginen.

Siis auton kyllä tavallaan voi vaihtaa toiseen, jos Pelaaja yksi vaihtaa auton A vaikka autoon B ja pelaaja 2 vaihtaa autoon C niin molemmilla on auto B (eli se jonka pelaaja 1 valitsi, väritysmuutokset sitten kyllä näkyy kuin kuuluu)

Ja turnaus bugi nähtävästi molemmilla alustoilla, se siis ei toimi Xbox Onella. (päävalikko 1. kisan jälkeen)
 
Ah, ymmärsin väärin ensin. Huomattiin kanssa vaimon kanssa, että meillähän on PS4:llä kanssa toi ihan sama autonvaihtobugi, kun mitä kuvailit. Ihmeellistä tämä pelintestaus nykypäivänä. Joskus ennen muinoin pelattiin Rollcagea kaverin kanssa samalla näppiksellä samalla ruudulla, eikä siinä ollu mitään ongelmia. En tosin muista, oliko siinä turnausta, mutta silti. Kaipa sitä vaan täytyy olla onnellinen, että nykypelissä on edes split screen mukana. \o/

Gripin online peliki vaikutti aika kököltä UI:n ja bugien puolesta. Huoh. :)

Muuten vaan niin hiton upee peli.
 
Wow, yllätyin miten hyvä peli on kyseessä. Onneksi tuli saataville gamepassiin Xboksille, ja täytyy harkita ton pelin ostamista, jotta voi tukea kyseistä studiota, joka on tästä pelistä vastuussa. Tulee kyllä hyvät Rollcage -vibat.
 
Wow, yllätyin miten hyvä peli on kyseessä. Onneksi tuli saataville gamepassiin Xboksille, ja täytyy harkita ton pelin ostamista, jotta voi tukea kyseistä studiota, joka on tästä pelistä vastuussa. Tulee kyllä hyvät Rollcage -vibat.

Luulen että et todellakaan tule olemaan ainoa jolle käy noin, oli itselläkin odotukset verrattain korkealla mutta silti yllätyin kuinka hyvä kun pääsi itse puikkoihin. Ja so far raapaistu vasta pintaan, mutta silti jo tosi tyytyväinen olen 40 € investointiin!

Vähän virallisempi Lauch Trailer

 
Miks mä muistan jotain tän tyyppistä 90 -luvun lopulta kun pelaamisen aloitin.

Pitää alkaa seuraamaa ketjua
 
Tämmösiä ihan puhtaita "hauskapito" ajeluja tehdään aika vähän. Tämän voisi melkein ostaa kun tässä ei ole tarkoituskaan olla mitään realismia. :D
 
Olisin toivonut vähän enemmän tämän suuntaan olevaa peliä. Tätä tuli joskus oelattua paljon
 
Ylös Bottom