Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

JTahti

Well-Known Member
  • Tasohyppely
  • Alustat: PS4, Xbox One, 360, Wii U
  • PS3:lle ilmestyi perusversio aiemmin
  • Julkaisupäivä: 1-2.7.2014
Super Turbo julkistustraileri:


Youtube kuvauksesta:
Do you like Luchadors? Goat-men? Undead Charro Skeletons? Flaming Bandidos? Explosive-laying chickens? Three-headed Mariachi Bands? If you answered NO to any of these questions, WHAT IS WRONG WITH YOU?

Olen nähnyt PS3 versiota kehuttavan hyväksi, joten päätin tehdä ketjun spessuversiolle nyt kun tämä ilmestyy kaikille koneille.
 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

PS3:lla tuota originaalia pelanneena voin kyllä todeta, että kyseessä on mainio peli. Etenkin jos metroidvanialta haiskahtavat tasoloikat mätkinnällä höystettynä maistuvat. Diggasin ja paljon. Noita uusia alueita olisi kyllä mukavata päästä koluamaan.
 
Vastaus: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Itse pelasin Vitalla ja oli kyllä helvetin hyvä. Melkeinpä voisi uudestaan pelata joten jos vaikka WiiU version nappaisi.
 
Vastaus: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Originaalin pelasin viime kesänä PS3:lla ja seurauksena täysosuma makuhermoon, henkilökohtaisesti suurimpia yllättäjia pitkiin aikoihin. Tyylipuhdas metroidvania/castleroid -genren edustaja huumoritvistillä. 2D-maisemissa siis tutkitaan paikkoja, avataan/löydetään uusia kykyjä/voimia, jotka mahdollistavat etenemisen uusille alueille ja niin edelleen. Me gusta.

Guacameleessä on myös paljon viittauksia muihin peleihin. Näitä oli hauska hoksata, myös "Super Turbo Championship Edition" on tökkäys johonkin suuntaan.

Muistelisin, että menestyksen rohkaisemana tälle kehitetään jatkoa, mutta saatan olla väärässäkin.
 
Vastaus: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

PS4-ihmiset!

Löytyykö teiltä alkuperäinen Guacamelee? Nyt saatte päivitettyä sen PS4-versioon hintaan 3,99e/3,56e (PS+ Tarjous voimassa vain tämän viikon). Toimii myös jos napasitte pelin aikoja sitten ilmaiseksi PS+ palvelusta.

Suosittelen toimimaan. Kyseessä varsin mehukas peli.
 
Vastaus: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Xbox Onen omistavat kultajäsenet, muistaa että Guacamelee on nyt Games with gold-jäsenille ilmainen!
 
Ylös Bottom