Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo: The Master Chief Collection

Nyt on tullut tuo päivitys jakeluun ja kokoa näyttää olevan 73,64Gt

Edit: Ja näköjään jos boksin kielenä on Suomi, niin peli on Saksaksi :mad:
Saksaksi oli täälläkin. Pelin valikoista saa vaihdettua kuitenkin englannin, joten boksin asetuksiin ei tarvitse kajota.
 
Ekat hetket Halon uudelleen syntymän jälkeen, ai että se näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan :eek:peli löytyi kyllä aika heti eli viidakkorumpu on kaikinut riittävästi ja porukkaa on liikenteessä. Viikonloppuna portit aukeavat sitten kunnolla kun tulee Game Passiin ja paljon tuorettakin lihaakin varmaan tarjolla. ;)

Edit: Ei kyllä tuo tökkivä FullHD video oikein tee oikeutta, täytyy varmaankin ottaa ihan 4K@60 fps HDR vähän purkkiin ja katsoa miltä se sitten näyttää.

 
Viimeksi muokattu:
Multiplayeriä vähän enemmän koitettu ja matsia löytyy ja kaikki toimii, pelilistoja ei ole onneksi hirveetä määrää joten jokaisessa pitäisi olla pelin hakijoita_varsinkin 1.9. alkaen jolloin tämä menee Gaem Passiin. Halo CE Double teamia tuli herkuteltua tänään eniten ja ai että kun oli ihanan nostalgista, mutta ei siinä ihan hyvä nettiräiskintä jopa tämänkin päivän asteikolla vaikka peli on 17 vuotta wanha!! Uskomatonta...
 
Halo CE Double teamia tuli herkuteltua tänään eniten ja ai että kun oli ihanan nostalgista, mutta ei siinä ihan hyvä nettiräiskintä jopa tämänkin päivän asteikolla vaikka peli on 17 vuotta wanha!! Uskomatonta...

Tässä tätä parhautta videon muodossa, hieman on toki pistoolipainotteista tuo ykkönen mutta silti sitä tuli putkitelkkari aikoina varmaan tuhat tuntia pelattua. Kanniskeltiin myös niitä 70 kiloa painavia telkkareita vuorotellen toistemme kämpille ja pidettiin LANit! Mapit oli niin tuttuja kaikille että hyvin pystyi pelaamaan joka siltä 1/4 ruudun jaetulta ruudulta 4 vs 4 matseja. Oi niitä lokaalisen pelaamisen aikoja...

No nyt ei tarvitse katsoa 1/4 ruudun putkitelkkari suttua. Kuva on partaveitsen terävää 4K, nythän olisi hyvä pitää LANit uudelleen kun tavallaan jokaisella olisi "Full-HD telkkarin verran" pikseleitä ruudullaan käytössä eli varmasti toimii tosi hyvin. En tosin muista tukeeko MCC enää 4 jaettua?

 
Tulipa ladattua tämä Game Passista. Itselläni se herkullinen tilanne että Haloja en ole pelannut oikeastaan ikinä. Eli noobina lähdetään kampanjoita pelaamaan. Ekasta Halosta alkaen toki.

Yllärinä englannin kielen joutuu lataamaan erikseen tähän, koska tosiaan saksan kieli oli oletuksena(?) Ei ole onneksi iso tiedosto.

Toivottavasti yltää kaiken sen hehkutuksen tasolle jota on saanut kuulla vuosien varrella. Alustana Xbox One X joten nyt pitäisi olla pelikokemus parhaimmillaan näiden kanssa.
 
Yllärinä englannin kielen joutuu lataamaan erikseen tähän, koska tosiaan saksan kieli oli oletuksena(?) Ei ole onneksi iso tiedosto.
Sulla taitaa olla boksin kielenä Suomi? jos oikein muistan, niin silloin on tuota ongelmaa tämän ja joidenkin muidenkin pelien kohdalla.
 
Sulla taitaa olla boksin kielenä Suomi? jos oikein muistan, niin silloin on tuota ongelmaa tämän ja joidenkin muidenkin pelien kohdalla.
Juu on. Muistaakseni joku toinenkin peli tullut vastaan saksan kielellä Game Passin kautta. Onneksi valinta löytyy valikoiden syövereistä, vaikkei tuo rakkauden kieli taivukkaan :D
 
Saksan kieli on tuossa ongelma, jos haluaa aloittaa pelin kesken latauksen. Kestää aika pitkään latauksessa, ennen kuin on mahdollista vaihtaa kieltä eli kiireisimmät joutuvat pelaamaan aluksi väkisin saksankielistä versiota.
 
Aiai, näitä Haloja tuli hakattua aikanaan ykkösestä lähtien tosi paljon. Tosi harmi että nää remaket on vaan boksille, kun tuli itte siirryttyä pleikkarin puolelle. Noh, hyvät pelikokemukset ja muistot jäi :)
 
Aiai, näitä Haloja tuli hakattua aikanaan ykkösestä lähtien tosi paljon. Tosi harmi että nää remaket on vaan boksille, kun tuli itte siirryttyä pleikkarin puolelle. Noh, hyvät pelikokemukset ja muistot jäi :)

Xbox one s vaikka ostaan ja game passi mukaan niin tämä on pelastettu, sillä saa hyvän pelikokemuksen jo.
 
Noh, en tiiä onko se nyt sen parisadan tai ees satasen arvoista jos ostaa käytettynä. Pitäis olla vähän muitakin itseeni kiinnostavia yksinoikeuspelejä niin sitten ehkä voisi harkita.
 
Xboxille Halo: Reachin moninpeli tulee kaikille ketkä omistavat MCC:n, mutta kampanjan joutuu ostamaan erikseen. Game Pass tilaukseen kuuluu tosin sitten myös tuo kampanja.
 
Uuuh, PC version pelit tulevat vaiheittain alkaen Halo Reachistä, toivottavasti hinnoittelulla ei pilata tätä...

"The Master Chief’s arrival on PC will happen in stages with each title releasing one by one over time - giving the development teams the ability to ensure each one is right, while giving players a chance to jump in right away, rather than having to wait for the entire suite of games to be completed. Our current plan is for this journey to begin with the launch of Halo: Reach – the fictional beginnings of Master Chief’s saga – with the rest of the titles following in chronological order thereafter. Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign), and Halo 4 will each be available for individual purchase within MCC as they become available. And each game will evolve and grow over time with community input."

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/mcc-pc-halo-reach
 
Viimeinkin se paras halo eli reach tulee myös xbox onelle pelattavaksi. Jos kerran moninpeli tulee ilmaiseksi kaikille MCC:n omistajille niin ei siitä yksinpelistä paljoa sitten saisi pyytää. Joku 10e olisi aika passeli, mutta tuskin sitä tuohon hintaan saa.
 
Viimeinkin se paras halo eli reach tulee myös xbox onelle pelattavaksi. Jos kerran moninpeli tulee ilmaiseksi kaikille MCC:n omistajille niin ei siitä yksinpelistä paljoa sitten saisi pyytää. Joku 10e olisi aika passeli, mutta tuskin sitä tuohon hintaan saa.
Varmasti yrittävät tällä jälleen saada ihmisiä tilaamaan Xbox Game Passia, kun sieltä sen saa ilmaiseksi osana kokoelmaa. Todellakin hyvä, ettei moninpelaajia kuitenkaan laiteta tämän rajoituksen taakse. Onpahan sitten toivon mukaan servuilla porukkaa. Samaa mieltä siitä että yksi parhaista, ellei paras, Halo tulee nyt pelattavaksi.
 
Hemmetin hieno uutinen tuo Steam-julkaisu. Olin 100-prosenttisen varma, että jos Halo joskus tulee PC:lle, tulee se vain Windows 10:lle ja Microsoftin omaan kauppaan. Myös tämä lisää luottamusta pakettiin:

For the team at 343 Industries, the most important and critical element of this project is ensuring that MCC delivers a true “first class” experience on PC. We’re embarking on a journey with our community to build a real PC experience that delivers on PC gamer expectations. The team is passionately committed to ensuring that all the features, bells, and whistles expected in a modern PC title are included with MCC. These features may vary somewhat by title, and we won’t get everything in there all at once – this is a product and an experience that will grow and evolve over time. We are laying the groundwork for PC native features such as excellent mouse and keyboard controls, support for multiple resolutions and aspect ratios, field-of-view sliders, and adjustable framerates, to name but a few. And yes, there will be support for Xbox gamepads and other PC controllers.

Myös Reachin lisääminen kokoelmaan on loistava uutinen. Pakka on valmis Infiniten julkaisua varten.
 
Hieno uutinen tuo. Tulee varmasti pelattua uusiksi kaikki osat. Paitsi nelosta en ole koskaan pelannut, niin sekin pääsee testiin :)
 
Tunnin verran infoa ja pelikuvaa Halo Reach PC versiosta. Kuulostaa siltä että siellä otetaan käännökset tosissaan ja PC pelaajien tarpeet otetaan huomioon.

 
Ylös Bottom