Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halon tappajat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Rutabaga
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Rutabaga

Member
Halo on ihan paska!!!

no ei nyt kai!!!
mutta pian alkaa tuntumaan vähän siltä, sillä on markkinoille senverran hyvältä näyttäviä ja kuullostavia pelejä tulossa a.k.a Halon-tappajia

ensin vaikka Battlefield 1942 joka ei nyt varsinaisesti Halon kaltainen futuristinen peli olekkaan:p niin silti on niiiiin HITON lupaava ja demoa pelanneena PERKLEEN HYVÄ!!
kuvat ja videot Battlefield 1942

ja jos pidit edellistä hyvänä mutta ei oikeen toi ajanjakso nappaa niin...*rummutusta*...BREED. peli on aikatavalla sama kuin Battlefiel:1942 mutta muutama sata vuotta edellä. ja sen lisäksi että voit kävellä maalla, ajella maalla, lentää ilmassa, rässiä vedessä niin voit myös mennä avaruuteen (ilmeisesti hakemaan lisää varustusta ja panssaritykistöä omille joukoillesi) kuulemma täysin saumattomasti!!
Breedin kuvat

Ja sitten Brute Force (jota itse odotan eniiten sillä se on suht' pian valmistumassa) jossa voi pelata 4-pelaajan cooperative tilaa....tätä tilaa olen kaivannut NIIIIIIN PALJON Haloon (omasta mielestäni pitäisi säätää laki joka määrää jokaiseen peliin laitettavan jonkin asteen cooperativen :D). Ja eihän pelissä ihan mitkään tökeröt graffat oo.
Kuvat tuolta
ja ERITTÄIN suositeltava traileri täältä (katso!)

Sitten vielä Dreadnoughts joka on HYVINKIN Halomainen mutta suuremmilla kentillä ja pääpainona on myös ilmalaivojen ohjaus. Ja EDELLEEN Xbox vilauttaa tehojaan, on meinaan ihan HIENOA graffaa.
Pelintekijän sivut jossa infoa kuvia

Älkääkä unohtako Strident:tiä ....hmm, on kyllä aika eriilainen kuin Halo mutta.......hmmm.......no niin noh, tossa videot ja kuvatStrident

hehe, tuli taas vähän hypetettyä. Ritarin arvonimi "Sir" sille joka jaksaaa kaiken käydä läpi.

ja ps. Moderaattorit!!! miksei tää foorumi tue venäjän aakkosia?

VOI HITTO LIIKAA HYMIÖITÄ!!!
ja vieläkin liikaa
 
Vaude, varmasti trollaavin topikki tässä threadissä pitkiin aikoihin. No kuitenkin, pointtina tähän se että jos tulee jotain hyvää peliä parempi markkinoille, se ei tee siitä vanhasta silti huonoa :P
 
Ïîëîæèòåëüíûé

HAHAAA!! varmasti kyllä vielä haloa tulee pelattua cooperativenä vielä kun noi kaikki on tahkottu läpi.

jees.
 
Ïîëîæèòåëüíûé

piti rupevani lisää hypettämään mutta kellokin on noin paljon jo ja huomenna TYÖÖÖÖÖT*kuolonkorinaaaa....* saan taas ruhtinaalliset 5½ tuntii unta......kirotut foorumit:D

mutta älkääkö vaipuko synkkyyteen sillä huomenillalla lisää hypetystä


hmm...jokainen saa sitten ihan tykönään miettiä mikä sana on toi "rupevani"
 
Hyvältä näyttää näin Xboxin omistajan kannalta ja olen samaa mieltä peli ei ole peli ellei sitä voi hakata kavereiden kesken cooperativellä.
 
Juu, hyviä pelejä tulossa. Noista Breed ja Brute Force kiinostaa eniten.Mutta eiköhän se Halo 2 tule odotetuin olemaan :D.
 
Ylös Bottom