Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hitman 2 rulaa

  • Viestiketjun aloittaja raiden_3
  • Aloituspäivämäärä
Aivan,eli pc-näppis on taas minusta surkee peli-ohjaimena,siitä en ole koskaan pitänyt,mutta hiiri on kyllä minusta ihan ehdoton fps-peleissä. On kuitenkin totta,että Halo:ssa controllit ovat onistuneita ja XB:n kookas padikin sopii lapioihini kuin valettu,tuo toinen tatti olis kuitenkin voinut olla tossa vaikka optinen track-ball jota sitten olis voinut peukalolla liikutella,mutta kaipa se osittain niinkin on,että oli ohjain sitten mikä tahansa,niin harjoittelu tekee mestarin.

Ikävä kyllä tuli tuo Halo:kin kerran jo myytyä pois,mutta tarvii hankkia uudestaan,kun on ruvennut taas kummasti kaipaamaan tuota Halo:n loistavaa nettipeliä ja nyt kun voi myös itsekkin sitä hostia(ADSL-yhteyteni vaihtu toiseen).Toivottavasti Halo:n netti-scene on jo viime näkemästä kasvanut,luulisi ainakin...silloin kyllästy kun sen hyvin toimivan halo-servun hakeminen oli aina ikuisuus kysymys ja pelittääkö tuo XBConnector jo paremmin kuin GS Tunnel?

Ilmoittelen tossa heti kun halo on taas plakkarissa,niin tuun Halo-net messiin mukaan!

Ja se on hienoo jos ruottalaaset saa jo suomi-karhuilta halosta päähän!

En oo vielä ehtinyt hankkia Hitman 2:sta ja Colin McRae Rally 3.0:sta,kun tuo raha tilannekkin on nyt aika heikko,mutta kohta hankitaan kasa XB-pelejä kun tilipäivä koittaa! Olisin ton Hitin jo voinut pc:lle hankkia,mutta päätin kuitenkin tuon hankkia XB:lle,kun vihdoinkin alkaa näyttämään vihreää valoa laatikkooni,eli em. XB-pelit jo hankitaan takuu varmsti.
 
Kaatuilu??

Heps.

Hitman 2 on pelattu läpi eikä kertaakaan peli juonitellut eikä
kaatunut!!
Hyvä peli!
 
Aikamoista palautetta saanut tämä peli jo maailmalla osakseen,jopa sikhit ovat jo nousseet barrikaadeille hitman 2:sta vastaan...jenkeissä taas tämä peli yhdistetään sniper sarjamurhaajaan ja ties mihin,kieltämättä kyllä aikamoista lisämainosta jo hitille,noh yleensä ne pelit mitkä saa tän suuntaista palautetta,niin myynti senkun kiihtyy entisestään ja kuuluvat kyllä myös minun top-listoilleni! :D

Ainakaan vielä ei moralistit ole saaneet sitä täysin mahdolliseksi,että tälläiset pelit kokonaan maailman markkinoilta pois pyyhkäistäisiin(tuskin koskaan) ja huvittaa vielä sekin,että joihinkin peleihin lätkästään K-18:sta jotka kaikkein vähiten näyttävät realistisilta räimeiltä ja sitten taas niihin sotapeleihin tulee teini-suositukset joissa meininki ja visuaalisuus on jo astetta realistisemman näköistä.
 
Hitman 2

tässä olis pari kyssärii tosta hitmanista

Onko hyvä vai huono peli ?

pitäiskö ostaa?

Onko peli liian helppo ?

Onko siinä lyhyt elinikä ?

Monta asetta ?

Näppäimet?

kuinka monta levelii?

muita huomioita?

kiitos jo nyt jos jaksoitte vastata
kiitos
 
Joo, eli kuinka kauan tota pelaa läpi sillä normaalilla vaikeustasolla...suunnilleen???:confused:

Ku ei vaan viitsis ostaa mitään peliä minkä elinikä on 2 tuntii:mad:
 
Niin entä onko kauheen raaka...
tuntuu vaan siltä et oon kasvanu ohi noista peleistä mitkä on niinko "VITUN NÄTTII NÄIKS SÄ KU TON PÄÄ LEVIS TOHON KAMERAN LINSSIIN !!!!":rolleyes: :p

kuinka pitkä ???

Vastauksia, bitte...:confused:
 
jeah. läpäisin just tehtävän shogun showdown ja tähän mennessä on tullut pelattua aika perkeleesti kun haluttaa vetää tehtävät kunnolla läpi eikä hullulla väkivallalla.. aivan mahtava peli, ei todellakaan pettänyt korkeita odotuksia. kannattaa ehdottomasti ostaa, jos genre vähänkään kiinnostaa.

vain kerran on jäänyt peli jumiin, ja musiikit ja äänet olivat mykkänä aina välillä [melko harvoin kuitenkin] tuossa shogun showdown tehtävässä. muuten on pelannut ilman ongelmia. en jaksanut edes katsoa, onko levyssä jotain sormenjälkiä tai jotain. vois tarkistaa, jos vielä ilmenee ongelmia.

mikään muu xbox peli ei ole vielä koskaan jumiutunut tai mitään vastaavaa.
 
Ylös Bottom