Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hitman 5 [PS3 Hype]

Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Pitkään pelistä oltu eri sivustoilla hiljaa. IO Interactivesin sivuilla on työhakemuksia ja (yllätys yllätys) hakemuksen kuvassa on 47. Pelille ei kuitenkaan mitään muuta varmistusta ole tullu kuin tuo SCi:n huhtikuun sanonta että peli on tulossa. Edes IO:n sivuilla ei ollut vielä omaa lohkoa pelille. Veikkaanpa siis valitettavasti ettei peli ehdi markkinoille jouluksi kuten sitä viime jouluna/keväällä hehkutettiin. :(
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Joulumarkkinoille tai ei, kunhan vaan tulee.
Olen ollut niin koukussa ja ihastunut tähän pelisarjaan since day 1.

47 on vaan niin perkeleen tyly hahmo ku vaan olla ja voi.
"names are for friends, so I don't need one"
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Veikkaisin että ens kesänä tulee. Ois mahtavaa saaha tähän split screen moodi. Parhaita pelisarjoja ikinä...
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Hittimiehiä on tullut aikoinaan pelattua ja paras on ehdottomasti Hitman 2: Silent Assassin vaikka se onkin jo vanhentunut. Viimeisin sarjan peli Blood Money ei oikein iskenyt, vanhat konsolit olivat riippana pelin kehitykselle ja peliin ei oltu saatu mitään järisyttävän uutta. Tietenkin tuota pelaili, mutta monet muut pelisarjat ovat jo ajaneet Hittimiehen yli mikä on sääli sinänsä, joskus ''takavuosina'' pelisarjan fanittaminen oli huipussaan. Nykyään se ui limaisissa pohjamudissa.

Hitman 5:seen saisivat tehdä sen paremman tekoälyn, randomina selkään paukuttelevat poliisit/sotilaat kiehauttivat hermoja aivan liikaa jo kakkososassa eikä siitä edespäin olla kehitytty suuntaan tai toiseen. Viimeisimmän osan pienet, lineaarisen staattiset kentät voitaisiin tehdä noin viisi kertaa isommiksi, tai parempi, tehdä melkeinpä GTA IV -tyylisiä vapaakulkuisia ''tasoja'' jossa suurkaupungin vilinässä voisi vaania kohdettaan ja siviileitä pyörisi joukoittain ympärillä. Kohde menisi vaikkapa ravintolaan, sieltä huvipuistoon, sitten satamaan ja... no joo. Ehkä noin kolmen konsolisukupolven jälkeen. Räsynuket ovat olleet kamalia edellisissä peleissä, luultavimmin ne korjataan kun jo Kuolleissa Miehissä oli mukiinmenevät sellaiset.

Mutta, mitäpä tässä toiveikkaana olemaan. Kuitenkin sieltä tulee peli, jossa ''kentät ovat 50% isommat kuin BM:ssä'', ''tekoäly on uudelleenkirjoitettu'' mutta silti vartijat ampuvat selkään ja ''grafiikka on uskomattoman hienoa'' vaikka pelikonelistassa lukee Nintendo Wii. Toivon hartaasti että Hitman tulisi taas puolustamaan paikkaansa, rakkaus pelisarjaa kohtaan on jo himmennyt liekki mutta mikään sitä ei estä nousemasta takaisin roihuun. Pelkään sen silti himmenevän mustaksi kekäleeksi jos edellisosan tylsällä tiellä jatketaan.
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Kunhan jaksaisivat taas keksiä ihan vetävän juonen eikä pelkkää salamurhausta. Co-op olisi kyllä ihan siisti mutta ehkä se vain toisaalta venyttäisi tuota klooni-juonta. Itse odotan innolla mitäköhän tuo Dianan "yes, your majesty" puhe tarkoitti tuossa Blood moneyn lopussa. Tuleekohan tähän mukaan nyt myös britit? :D

Xolairin idea laajasta ja reilusti vapaammasta kentästä olisi silkkaa nautintoa juuri hitmanin tyylisessä pelissä. Enkä ps3:sella sitä pitäisi ollenkaan mahdottomana. Tosin kun peli täytyy saada markkinoille hieman tehottomammilla konsoleillakin, usein käy niin ettei peliin saadakkaan kaikkea yleellisyyttä, mikä olisi mahdollista. Tarkoitus siis ei ollut lytätä mitään konsolia. Toisaalta pelin sisällähän on tähänmennessä ollut tietty rata jota kentät noudattavat (esim. kohde kävelee tiettyjen huoneiden kautta kokoajan). Jos kentät olisivat laajoja ja henkilöt vapaita pakollisista radoista, voisi hyvin käydä niin, ettei kohteen liikkeitä voisi ennustaa ja murhan suunnittelu vaikeutuisi huomattavasti.

Toivotaan nyt vain että saavat täytettyä nuo työpaikat pelin äärellä niin etenisikin pelin valmistuminenkin. Siinähän onkin toimettomille haaste: Kaikilla joilla on ylimääräistä aikaa ja taitoa niin nyt vain työhakemusta sisään ;)
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Työhakemuksia on laajennettu jo näyttelijöihin asti ja kyllä tuo IO:n sivu on täynnä noita 47 kuvia :D

Edelleen mietityttää mikseivät ole viime kevään jälkeen ilmoitelleet mitään pelin kehityksestä. Hermostuttavaa :confused:
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Elikkäs uuden Hitmanin nimi pitäisi olla Resurrection. Alustoina on ilmennyt useissa paikoissa xbox 360, PS3 ja PC. Eli eidos ei olekkaan onneksi karttanut kalliimpaa konsolia.

Ilmeisesti haluavat tehdä suht rauhassa peliä koska pelintekijä (IO Interactive) ei ole ilmoitellut mitään omilla sivuillaan.
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Eidos omistaa Hitmanin, joten IO:lla ei varmaankaan voi ilman sen lupaa ilmoitella asiasta.
Eidoshan myytiin juuri Square Enixille, joten hommat on varmasti olleet vähän levällään.
Eidos jatkaa kuitenkin omana yksikkönään ja eiköhän peleistä tule infoa E3-messuilla.
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Millään ei jaksaisi odottaa kuukautta ja E3:a. Tätä sarjaa olisi hauska päästä testaamaan uusien nykyisten koneiden tehoilla. Toivon mukaan herra 47 on kuitenkin vielä kehissä.
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

No kyl mä uskon et sama vinopää agent 47 on mukana. Onhan hän ollut kaikissa aiemmissakin.

Onkohan sen pää muuten sen takia vähän vinossa ku on käyttäny niin paljon snipua?
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Luulenpa et sen takia se pää on vinossa :D Mut se oliskin hauska jos pelin alussa olis hiukset päässä, ihan vaikka peruukki sit mut et kusetettais ihan kunnolla populaa :p
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Mut se oliskin hauska jos pelin alussa olis hiukset päässä, ihan vaikka peruukki sit mut et kusetettais ihan kunnolla populaa :p

Kunhan olisi sitten kusetusta, ettei uutta Raidenia esitellä.. prkl..

"47, this is Diane. Your objective is to assassinate the Libyan Prime Minister."

"*whine whine* I can't right now, I'm having my male periods. Why do I have to do this?"
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Tällainen tehtävien valinta olisi melkoisen mojova uudistus. Saisi valita missä järjestyksessä teet tehtävänannot. Kyllähän tuo ainakin elokuvassa kysyi etä otatko tehtävän vastaan... Tosin eipä tuosta valinnasta varmaan maailmaakaatavaa etua löydy :eek:
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Peruukit ja tekoviikset ehdottomasti mukaan tähän! Toinen hyvä uudistus ois että vois pukeutua naiseks ja vois laittaa 47 vaikka tyynyn mahan alle tekokaljamahaks:D (saattas 47 mennä uskottavuus:D). Sitte vois joissain tehtävissä olla semmosia naamioita mitä oli mission impossiblessä...
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Nyt vasta sain kuulla kun tänne KonsoliFINiin rekistöröin siitä etttä HITMAN saa jatkoa :O Uskomattoman hienoa! Hitmanejä on hakattu jo vuosia ja vielä jaksaa! Edellinen Hitman oli mahtava peli, loppu oli melko ovela :D
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Ikäviä uutisia: Hitman 5 - Hitman Wiki

Eli luultavasti peli julkaistaan vasta 2011 lopulla. Pitkä on kyllä pelinteko prosessi eli varmaan jotain ihmeellistä sitten tekevät aikaan ;)
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

On kyllä Hitmanin osalta aika hiljaiseloa ollut. Onkos tää jo kokonaan peruttu vai onko tulossa vielä? Aikanaan pc:llä tuli paria ekaa hitmania pelattua kyllä roppakaupalla, ja edelleen yhdet mun pelihistorian parhaista hetkistä on ollu jossain maata paikallaan pitkän aikaa ennen kuin murhattava tulee kiikariin. :)
 
Vastaus: Hitman 5 [PS3 Hype]

Nyt en kyllä kerkeä alkaa ettimään artikkelia/lähdettä, mutta tuossa jokunen aika sitten tämä Agentti 47 ääninäyttelijä oli maininnut twitterissään jotain hitman 5:n olevan työn alla, myöskin joku IO interactiven väestä oli twiitannut jotain pelistä, mutta tämä tieto oli poistettu alta aikayksikön.

Uskon, että viimeistään kesällä tästä kuulee jotain virallista.
 
Ylös Bottom